Kısa zamanda burun estetiği olanlar

edaa03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
21
0
1
30
dün alçım çıktı iki gündür çok ağrıyo burnum.normal mi yoksa bi zarar vermiş olabilirmiyim

Dün oldum ben daha alçım tamponun herşeyim duruyo. Burnumdan ziyade aynı aynda bademcik ameliyatı oldum. Ölüyorum boğazlarımın ağrısından dayanılcak gibi değil :(

Çok Geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun.gerçekten çok zor bi haftadır ölüyorum ben sanki.

Ama herkes ağrım sızım olmadı diyo benim de alçı çıkana kadar yoktu çıktıltan sonra başladı.benim ki gibi ağrısı olan oldu mu acaba

Ameliyat olalı 22 gün oldu. Alçı çıktıktan sonra herhangi bir ağrım olmadı arada biraz sızlıyordu sadece. Doktorunuza danışın isterseniz. Herkesin iyileşme süreci sıkıntıları farklı olabilir ve yapılan işleme göre değişebilir diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun inş tez zamanda sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.

Geçmiş olsun benimde alçım geçen hafta cumartesi çıktı ama ne öncesi nede sonrasında Ağrı hissetmedim ama dokununca hafif bi acı hissediyorum.

Merhaba alci ciktan sonra agrin olmasi cok normal
Alci ciktiginda doktorum masaj onemisti ve ben elimi bike suremiyordum aciyordu suan 42 gun oldu acisi daha yeni gecti

Valla ilk 14 gun agri okur elleyince filan sonra sadece bastirip masaj filan yaparken olur 40.gunede gecer yani benimki oyle oldu

Tampon cikinca biraz rahatlarsin hatta baya rahatlarsin tum zorluklar tampon cikar cikmaz bitti bende
Tampon cikinca basta cok iyi nefes alacaksin tam sevinecekken kuru kabuklarla burun ici dolunca yine burnun tikanacak eczaneden okyanus suyu alip sıkacaksin ve hizlica hiiihh diceksin icerdeki pisligi kuru kabuklari yumusatip cikaracak okyans suyu
Butun bunlari tampon cikcagi zaman doktor zaten anlatir

Benim tamponda alçıda alındı ama ben hala rahat nefes alamıyorum burnumuniçi şiş olduğu için heralde o şişlikler ne zaman geçer ki

Sisligin gecmesi oldukca vakit aliyor nefes alamaman burun icindeki yara kabuklarindan onlar icinde bol bol su cekiceksin sonra disari hizlica ufleyeceksin burnundan cok rahatlatiyo doktor onerdiginde basta cesaret edemedim aciyordu ama cok rahatlatti

23 kasım salı günü oldum. hic agrim yok nefes almam cok iyi. dun atelim çıktı. yerine bant takıldı. fazla odem yok. su anki haliyle bile çok iyi .

Benim tamponda alçıda alındı ama ben hala rahat nefes alamıyorum burnumuniçi şiş olduğu için heralde o şişlikler ne zaman geçer ki
Zamanla iner zaten burnun tam oturması bir seneyi bulur. tuzlu suyla bol bol temizleyin içini benimde ilk aylarda nefes almam zordu ama şuan çok rahat nefes alabiliyorum :)

23 kasım salı günü oldum. hic agrim yok nefes almam cok iyi. dun atelim çıktı. yerine bant takıldı. fazla odem yok. su anki haliyle bile çok iyi .
masallah baya sıkıntısız bir süreç yasamıssınız :) dokturunuzun ismini soylebilir misiniz acaba ben de suan doktor arastırması içindeyim ama karar vermek cooook zor :KK43:

Benim tampon dün çıktı ama tampon varmış gibi hiç nefes alamıyorum Tonimer lab kullanıyorum ama hiç fayda etmiyor. Tıkanıklık sizde ne kadar sürdü?

Back
X