Geçensene bu zamanlar 72den 60 düşmüştüm süperdi vücudum.ama birsene içinde 2 tane aşılama hormon ilaçları bana tam 18 kg aldırdı ve bunu diğer aşolamama kadar vermek zorundayım 2ayım var tabıykı 18 kg veremem ama verebildiğim kadar zorlıycam kendim sıfırdan planlı ve istikrarlı.
Benimgibi sıfırdan kg vermeye başlıcak arkadaşları bekliyorum.benim bir hedefim var bebek sizde önünüze bir hedef belirleyin ve hep beraber ulaşalım hedeflerimize.birlikte yarışabiliriz.
Ben 28 yaşındayım
159 boyundayım
78 kg dayım
hadi sizde tanıtın kendınızı yarışa başlayalım
hayırlı olsun topiğin canım inşallah bu sefer pes etmek yok
Hala nasıl bır dıyet yapacağımı bulamadım sanırım ama 3 tane ayrı dıyetısyenle çalıştıgım için artık çok fazla bılgımın olduguna ınanıyorum sanırım kendımı tanıyorum
Geçensene bu zamanlar 72den 60 düşmüştüm süperdi vücudum.ama birsene içinde 2 tane aşılama hormon ilaçları bana tam 18 kg aldırdı ve bunu diğer aşolamama kadar vermek zorundayım 2ayım var tabıykı 18 kg veremem ama verebildiğim kadar zorlıycam kendim sıfırdan planlı ve istikrarlı.
Benimgibi sıfırdan kg vermeye başlıcak arkadaşları bekliyorum.benim bir hedefim var bebek sizde önünüze bir hedef belirleyin ve hep beraber ulaşalım hedeflerimize.birlikte yarışabiliriz.
Ben 28 yaşındayım
159 boyundayım
78 kg dayım
hadi sizde tanıtın kendınızı yarışa başlayalım
lahana çorbasına bı bakayım nasılmışşcanım ben bu aralar lahana çorbası diyetini araştırıyorum sen de bi baksan ilk başlangıç olarak moral olurdu sana
hayırlı olsun canım inşallah kilona ve isteğine bir an önce kavuşursun...
1 kişi bile yokmu yarışmaya hadi amaaaaa:44::44:
üzülme inşallah gelen olur ...
destegın için teşekkürler
Yanlış anlama sakın istersen bizim topiğe gel birlikte zayıflayalım...
şimdi çarşıya çıkıp bayramlık alıyorum kendıme mecburen son 44 beden olarak saçlarımı kestıp boya alıcam baştan başa değişmek istiyorum
kendine bakım yapmak motivasyon için birebir...
bencede canım motıvasyon şart
Kolaylıklar diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?