Kısa zamanda hızlı yol kat etmekmek isteyenler yarışa

merve10er

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
2.607
347
198
Geçensene bu zamanlar 72den 60 düşmüştüm süperdi vücudum.ama birsene içinde 2 tane aşılama hormon ilaçları bana tam 18 kg aldırdı ve bunu diğer aşolamama kadar vermek zorundayım 2ayım var tabıykı 18 kg veremem ama verebildiğim kadar zorlıycam kendim sıfırdan planlı ve istikrarlı.
Benimgibi sıfırdan kg vermeye başlıcak arkadaşları bekliyorum.benim bir hedefim var bebek sizde önünüze bir hedef belirleyin ve hep beraber ulaşalım hedeflerimize.birlikte yarışabiliriz.

Ben 28 yaşındayım
159 boyundayım
78 kg dayım

hadi sizde tanıtın kendınızı yarışa başlayalım

hayırlı olsun topiğin canım inşallah bu sefer pes etmek yok

Ben yenı kapandım 3 ay oldu kapandığımda tüm gardolabımı değiştırdım a dan z ye ama suanda hiçbır kıyafetım olmuyor işe 2-3 gun işe eşofmanla gıdıp geldım eşim ertesı gun gıdıp bı pantolon alalım dedı 44 beden e zor gırdım ınanamadım çok utandım eşimden sanırım artık şakası kalmadı 2 ayda nekadar çok kılo verırsem okadar ıyı olucak

ve artık kışlık kapalı kıyafetler almam lazım ama 44 beden almak istemıyorumm

Hala nasıl bır dıyet yapacağımı bulamadım sanırım ama 3 tane ayrı dıyetısyenle çalıştıgım için artık çok fazla bılgımın olduguna ınanıyorum sanırım kendımı tanıyorum

canım ben bu aralar lahana çorbası diyetini araştırıyorum sen de bi baksan ilk başlangıç olarak moral olurdu sana

Hayırlı olsun canım İnşallah kilona ve isteğine bir an önce kavuşursun...

şimdi çarşıya çıkıp bayramlık alıyorum kendıme mecburen son 44 beden olarak saçlarımı kestıp boya alıcam baştan başa değişmek istiyorum

evet gün bitti 9 günlük tatille giriyoruz şimdi alışveriş zamanııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…