Doğal Saç Bakım Kürleri Kısa zamanda uzun saçlar için bir bakın derim...!

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

emilia

Emina
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
900
5
643
Ankara
Gerekenler:

2 adet havuç
1 adet yumurta
3 bardak su

Hazırlanışı: Havuçlar rendelenir
3 bardak su kaynatılır
Ardından rendelenmiş havuçlar, kaynayan suya konur, su 25-30 dk. kaynatılır. Sonra su süzülerek, yumurta kırılır. Sonra karışım saça sürülür ve yaklaşık 1 veya 1 buçuk saat saç sarılmış durumda kalır. Sonra saç ılık suda şampuanla yıkanır. Bu maskeyi yaklaşık 1-2 hafta yaparsanız muhteşem uzun saçlara kavuşacaksınız.

peki sen denedinmi denediysen ayda kaç cm uzadı

yaaaa cidden mi içimi rahatlattı deneyeceğim inşallah sonuç alırımmmmmmmmmm

ben bunu çok duydum ama denemedim yaa gerçekten işe yarıyor mu ayda kaç cm uzatıyor?

benim merak ettiğim havuç çok pigmentli bir sebze, yediğimiz zaman bile ten rengine etkisi oluyormuş
acaba saçta bir renk farklılığı oluyor mu kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi

Arkadaşlar kafama birşey takıldı,
şimdi katı meyve sıkacağına havuçları atıp kaynatmadan suyunu yumurtayla karıştırıp saçımıza sürsek nasıl olur?

Ben saçlarımı uzatmak için ceviz yagı hint yagı ve badem yagını bi şişeye aktardım,her banyodan sonra ıslakken saclarımın uclarına 2 damla yedirdim. Vallahi uzadı billahi uzadı yahu :)))

Ben saçlarımı uzatmak için ceviz yagı hint yagı ve badem yagını bi şişeye aktardım,her banyodan sonra ıslakken saclarımın uclarına 2 damla yedirdim. Vallahi uzadı billahi uzadı yahu :)))
saç uçlardan uzamaz biliyosun di mi?

Ben sinameki kürü yapiom 6.kurumu bugün yaptim uzatio benim saclarimi ama havuc daha hizli uzatiosa denemeye deger

o nasıl oluyor yaa uçlara istersen altın sür dipten gelir uzama yağın etkisi ne ola ki sadece canlılık verebilir

ah ahhh güzellik uğruna neler yapıyoruz erkek olmak varmış bea :)

bence erkek olmak çok sıkıcı

ne dip boyası derdi ne kırşık ,ne mememi popomu göbeğimi şekillendireyim,ne kaşımı düzelteyim

ne hangi oje sürsem derdi ,ne kombin derdi hiç birşey yok yafff

çok sıkıcı çokkkk

peki sac kırıklarına faydası var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…