Kısakanç mıyım ben?

yeldadogus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
198
0
0
41
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar. eşiniz yolda giderken gayri ihtiyari (!) bir kıza arkasını dönüpte bakarsa. sizde kızarsanız.üstüne suçlu durumuna düşermisiniz?

aynen benim sorunumda bu işte. dün son derece açık giyimli iki bayan yanımızdan geçerken, eşim kafasını çevirip baktı. evde canına okurken. ben öle birşey yapmam. bilerek bakmadım. gibi sözler söyledi. zaman zaman yaptığı gözümün önünden gitmiyor. ben miyim kıskanç. önemli birşey değilde, ben mi büyütüyorum anlamadım yaa. bu olayda, güvenmeyen tarafta oldum ya. off offf

Bakmak var,görmek var.

O görmüştür bence.

Bir kere görüp kafa çevirmesi normaldir.Ama dönüp dönüp birkaç kere bakıyorsa alsanaalsanasmile

canım bu kıskançlık grubuna pek girmio kim olsa yerinde aynı şeyi yapardı ama erkekler arada bole şeyler yapabilio yeri gelio valla o kadar tuhaf giyinen bayanlar varki ben bile bakıorum deil artık erkekler bakmasın ama boşver kızdığın ii olmuş hatasını anlar bikerede 2 genç erkek geçince yanından sen bak bakalım o ne yapacak

istemeden ölesine gözü ilişen insan yanından geçerken bakar, ama başını arkaya çevirip bakıyorsa bu işte kasıt vardır. farkındadır yaptığının. :mymeka: sen tamamen haklısın benim fikrime göre

yanında eşi olan bir erkeğin özellikle arkasını dönüp başka bir kadına bakması eşine saygısızlıktır.
yalnızken ne yapar düşünemiyorum bile.
kıskandığım için değil saygısızlığından dolayı pişman ederdim!

tmm benimde dikkatimi çekti doğru. da dönüp bakması abes. aman ya bayanlarda düzgün giyinsin dimi amaa. birdaha olursa şimdiki gibi az fırtına olmayacak. inşallah anlamıştır.

donup bakıyorsa sorun olur tabiki ama normalde insanlara bakamdan yurumek mumkun degil bakar dondurur kafasını bunda problem olmaz ama diker gozlerini uzun sure bakarsa donup arkasından bakarsa rahatsız olurum

kıskanmanız çok normal,kim olsa tepki gösterirdi tabikide.ama fazla kıskanç olmak iki tarafıda çok yıpratır.

Bence abartiyorsunuz.
Ben bile kadin olsun erkek olsun iyi veya kotu dikkat ceken birine bakarim, donup de bile bakarim.
Bu kadar sIkmayin bence eslerinizi, yolda gecerken arkasini donup kiza bakmis.. baksin, yoldan gelip gecen biri iste, art niyet aramam ben boyle bir seyde.

ah şu refleksler ah...

kocanın suçu olur mu hiçklava:

dikkat çekenlere bakmak refleksten sayılıyor. bilerek bakmamış o-tatlicadiarzu-

öyle acik secik giyinen bir bayan olunca ben bile bakiyorumkaydirigubbakcemile3
erkeklerinde gözü kayabilir yerinizde olsam cok büyütmem

ya gözü kayabilir de yuh artık arkasını dönüp bakmak ta mı gayri ihtiyari....
seninki kıskançlık deil canım; test etmek istiosan sende başka bi erkeğe bak aynı şekilde bak ozaman görürsün kıskançlık nasıl oluo
kötükedihüso

yaa adam bakmakla yetinmemis arkasini donmus bakmis bu normalmi.. karsidan gelir bakar birde arkasini donup bakmasin cok ayip ve ben evet kizardim yanimda yurutmezdim elin karisina arkasina donup bakan adami

bu tarz olaylar bızde de oluyor..olmuyor desem yalan olur..
donup baktıgı oluyor ama ben buyutmuyorum buyutmem kafama takmam..yanı guzel kadın gordum mu ben bıle donup bakıyorsam bır erkek olarak o tabııkıde bakabılır..
sadece bakmakla yetındıkten sonra problem yok kaydirigubbakcemile3

Çok ayıp ,bir de arkasına dönüp kızları arkalarından süzdü demek.Bir tane patlatsaydınız ensesine.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…