- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Eşimin bu mantığı son zamanlarda canımı sıkmaya başladı en basit şeylerde bile kısas peşinde çok çocukça değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne gibi çocukça huylarım var mesela?Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah.Eski konularina baktim canim da senin de cocukca huylarin varyani Allah yardimciniz olsun
Bezdirmekse bezdiririm ama ne gerek var yaniSoylerseniz anlatamazsiniz anlamaz yaptigi bir yanlış için sizde ona aynisini yapin ertesi gun sakin oldugunuzda nasılmış diye bi sor yine anlamazsa kendi haline birak
Bezdirmekde nedir ya ergenlikten çıkalı yillar oldu biz ona anlayacagi dilde konuşmak diyelim dogru durust alıp konuşsan fikrini çokmu degistirebiliceksin yaşamadan öğrenmez insanogluBezdirmekse bezdiririm ama ne gerek var yani
Nerde yaptımSende kısasa kısas yapıyorsun aynısınız işte.
Eşimin bu mantığı son zamanlarda canımı sıkmaya başladı en basit şeylerde bile kısas peşinde çok çocukça değil mi?[/QUOT
Mevzu şu kayınvalidem aşure yollamış bana ben yemem dedim(korkuyorum büyü falan olur diye eşimde bunu biliyor) bende artık senin annenin yaptıklarını yemem dedi.Benim annem bizim iyiliğimizi istedi hep bizi ayırmaya çalışmadı hiç.
Ben kapılarında yatmadım gelinleri olayım diye yalvarıp ayılıp bayılmadım o ev olmasada oturacağımız mutlaka bir ev olacaktı eşya alınacaktı bunu düşünecek olan kişi ben değil eşim bunları zaten yapmak zorundaydı ailesi yaptıysa o düşünsün.Valla anlıyorum da bu durumun kötü olduğunu da, sen hak ediyorsun
Önceki konularında binlerce eleştiri aldın,esin senden zamanla uzaklaşacak ilişkiniz kötü bir boyuta gelecek de dendi.
Daha bunlar ilk adımlar.herkese olumlu şeyler yazarım ama para icin gözü dönen karşısındakinin artilarini supurup eksilere aşırı yogunlasan morsevene olumlu şeyler yazmam çok zor
Keşke artık kendine bir donsen acaba ben ve annemler hep mi mukemmeliz biz kutsalaile miyiz hep mi onlar kötü ?
Burda herkes kv suçlar ama nedense sen kendin anlatmana rağmen yani senin sozlerinle seni tanimamiza rağmen heo sen suclandin.
eşim kısas yapıyor sozune herkes tepki gösterir ama senin konularından anlaşılıyor ki adam patlamış artık
Demek ki sende böyle devam edersen iş daha da kötüleşecek,bana kizabilirsin sorun yok ama bence dön bi dusun demek ki tavırların artık adamı biktirdi artık başka şekilde sorgulamaya başlıyor
Sen tutup da kv aranızda 3.dunya savaşı cikartmissin ya kimin problemi olmuyor belli şeyler olur yuzyuze bakılmak güc olur ama senin böyle bir durumun uok herhalde burda okuyup gaza gelip gelincilik oynuyorsun
O kv üzülüyorum Allahın nimetini yememek...çık kardeşim kv evinden belki eve de büyü yapmıştır git çalış yorum gel bakalım o ev nasıl öyle hibe ediliyor
Madem seni sevmiyor kv,o evde oturtur mu
Madem oğlunu saymiyor oturtur mu o kadar kötü olsa
Sen gelinini sevmesen ne hali varsa gordun kirada otursun demez misin , su dönemde kim olsa benim yemeğimi yemeyen beni gor.eyen istemeyen gelinin evimde işi yok der
Armut pis ağzıma duş
Madem.o kadar minnet etmiyorsun kadının eşyasını evini kullanma ve kusur a da bakma o eşini de '''icinden''' çıkaran o kadın
Bilmem anladın mı?
Sana yolladı dedi yemeyeceğimi bilr bile yollamak nasıl bir düşüncedir?Yemiyorsan da bari adamin suratina dann diye soylemeseydin. Yerim de he de gec madem
Yalniz asurede de buyuden suphelenmek?? Bilemedim.
Çünkü ben dürüst biriyim hesaplarım yokNeden eşinize yemem, büyü vardır vs. diyorsunuz ki? Aa sağ olsun yollamış dersiniz, durur mutfakta, adam işteyken de yok edersiniz madem yemeyeceksiniz. Bu kadar yansıtırsanız ağzınızın tadının bozulması normal.
Eee ne yapayım görmezden gelin kurtulun.Off ben bile bezdim sizden