Kişiliğiniz oturmadan seçim yapmayın,seçimlerinizi ailenizden saklamayın.

semplise

hayat beklemezz ;)
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
57
3
Kızlar eğer abiniz varsa ve çok tuhaf bi kişiliği yoksa başınızdan geçen her şeyi anlatmalısınız.

Sizin iyiliğinizi istediğinden emin olduğunuz biri ve olayı duygusal pencereden ziyade mantık boyutundan değerlendirip sizi doğru olana yönlendirir.Ayrıca bi kız kızı nasıl erkekten daha iyi analiz ederse erkek olarak abiniz de karşı cinsi sizden daha iyi tanır.
Çünkü erkeklerin zihniyeti bizimkinden farklı çalışıyo kızlar.Yanlış şeyler yapmaktan,pişman olacağımız adımlar atmaktansa her şeyi iyi bi danışmana anlatarak yol almak hepsinden daha mantıklı.
Sen anlatıyo musun ki derseniz..Şimdiye kadar anlatmadım.Ama abim nasıl öğrendiyse bi yerlerden öğrenmiş ve benden açıklama istedi.Ben de her şeyi anlattım.Artık başımdan geçenleri biliyo bundan sonra da her şeyi anlatcam içim rahat bi şekilde.Öğrenmesi iyi oldu bu yönden..Ben hep niyetlendim de hiç söyleyemedim.Gerçi artık evlenmeyi vs düşünmüyorum orası ayrı konu.
En son biri vardı inandığım.Başka bi kızdan etkilenmişti.Sebep olmuştu soğumama.Sonra özür falan diledi bi süre. affettiğim söylenemez ama nefret etmeyi bırakmıştım en azından.Sandığım kadar saf,temiz değildi artık yani,gözümden düşmüştü bi kere.Ben asıl saflığına iyiliğine inanarak farklı bulmuştum onu diğerlerinden,ondan dolayı değer vermiştim.Ve zaman içinde onun kişiliğinin değiştiğini gördükçe ve kendi kişiliğimi de oturttukça iyice vazgeçtim ondan.Kesinlikle uygun değilmişiz,ben hayatta yapamam onunla.Ben vazgeçmişken abim öğrendi,istemediğini söyledi falan.
Bir de insan eğer belli bi olgunluğa erişmemişse gereğinden fazla iyimser ve üstelik salak olabiliyo.
Ben eskiden açtığım konulara baktım da ben mi yazmışım bunları dedim..Zaman içinde insan ancak bu kadar değişebilir heralde. Bundan sonra da eski kafama döneceğimi hiç sanmıyorum.Allah korusun.
Yani kendinizi ve karşı tarafı tanıdığınıza kanaat getirmeden adım atmayın ve attığınız adımı karşı cinsten güvenebileceğiniz,sizin için iyi olanı isteyen birine bildirerek yol alın.