- 28 Temmuz 2017
- 838
- 863
- 33
- Konu Sahibi Karmaprenses
O zaman sorunlarınız küçük anladığım kadarıyla yani boşanmanı gerektirecek kadar büyük şeyler yaşamadınız? Çaya falan gitmeyin mesela dışarı yürüyüş yapmaya falan çıkın eşini öyle ikna et, paraya takıntısı varsa para harcamadan bir şeyler yapılabilir, farklı yollar düşünebilirsin. Ya da eğer seni çok zorluyorsa otur ciddi ciddi konuş birbirimize ayak uydurmamız lazım hep kendimin bir şeylerde fedakarlık gösterdiğini görüyorum seninde çabalaman lazım de. Bu böyle yürümez de ne bileyim. Tabi sakin bir şekilde.Eşim 29 yaşında ben 22 yaşındayım. Evet çevreme baktığımda özeniyorum. Ama ailem yüzünden evlenmek zorunda kaldım eşimle tanışarak evlendim. O zaman çok farklıydı gezerdik birlikte vakit geçirirsin sabahlara kadar sohbet ederdik balayına gittik çeşmeye o kadar güzeldi ki ama zamanla monotonlaştı. Böyle evde sürekli tv başında müzik dinlemez kitap okumaz bi cafeye gitmez ona göre evliler Cafe ye gitmez evde bi demlik çay varmış orda 2 lira bi bardak çaya verilmemiş. Yani böyle birisi. Boşanma gibi bir düşüncem yok sadece nasıl sosyalleştirebilirim diye düşünüyorum