- 21 Ekim 2016
- 400
- 206
- 33
- Konu Sahibi Siyahgiyenkiz
-
Biraz kurcaladım pro bir üye varmış dilber diye uzun zamandır aktif olmamış, çok iyi yorumluyor amaNerde bizde o bolluk
Mutlaka yazarım :) hayır anılcanı bilmiyorum nerde ve ne üzerine?Yakalarsan haberim olsun lutfen.
Anilcan'i takip ediyormusun ?
7. Ev ne, bana bakabilirmosin lütfenBen sadece 7. Evi biliyorum o da hngi burçsa,ciddi ilişkiniz-evliliğiniz gerçekleşiyor
Olur bakarım... doğum tarihinizi ve saatini yazın. Yaz uygulaması var mıymış onu da yazın. Bildiğim kadar yorumlamaya çalışırım:)))7. Ev ne, bana bakabilirmosin lütfen
Bana da bakar misinizOlur bakarım... doğum tarihinizi ve saatini yazın. Yaz uygulaması var mıymış onu da yazın. Bildiğim kadar yorumlamaya çalışırım:)))
Sadece 7 degil 1 , 4 ve 7.ci evler etkili. Agir gezegenler bu evlerden transit gecerken içsel gezegenlere açi yaptiginda şansli dönem, evlenecegin kisi ile tanisma nişan evlilik falan . 7.ev kişi hakkinda bilgi verebilir .7. Ev ne, bana bakabilirmosin lütfen
Olur bakarınBana da bakar misiniz
Bana da bakar misiniz ? Ben kendime bakiyorum da acemiyim , baskasina hiç baktirmamistimBakarım
Doğum saatinizi,tarihini,yerini ve yaz saati uygulamasının olup olmadığını yazar mısınız:))Bana da bakar misiniz ? Ben kendime bakiyorum da acemiyim , baskasina hiç baktirmamistim
Özele yaziyorum :)Doğum saatinizi,tarihini,yerini ve yaz saati uygulamasının olup olmadığını yazar mısınız:))
Merhaba,şu sıralar hiç müsait olamıyorum üzgünümBende özelden yazdım inş bakarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?