Kişiliksiz adam !

Bak ne güzel işte 90 tl ye dayını tanımış oldun..
Gerçek yüzleri çıkmış..
Sakın kendini yıpratma inan değmiyor !

Gerçekten karaktersizmiş.
Okurken sinirlerim bozuldu.
Terbiyesiz adam az yede hizmetçi tut o zaman. Kimse senden ayakkabı istemedi, aklınca bi şey biçmiş, zorla alıp vermişsin.
O ayakkabıyı al fırlat yüzüne. Kesinlikle ve kesinlikle düğün arabasımıdır nedir onunda parasını atın yüzüne. Hatta annen yemek yapıp onuda atsın önüne. İyice beş paralık olsun utanmaz rezil insan.
Şok oldum okurken ya.
Sen aklınca hizmetçi tutuyorsan kimse senin çocuğuna 90 liraya bakmaz zaten pislik !! Alsın o ayakkabıyı dadı tutsun ona versin.
Ay inanılmaz sinirlendim ettiği bütün lafları yedirin ona nolur ya !
Yemin ediyorum çocuğa bile sinir oldum o derece. Ne sanıyor bunlar kendilerini ya ?!

Kendilerince kimse sormadan.beni.hizmetci aldiklari ayakabiyida maasin kabul.ediyorlar sanirim ben onun cocugunu.sevgidim.icin baktim aklimada gelmisti konduramamsitim kendime . Kisiliksim karaktersiz bes oara etmez adamin (!) Tekiymis insan yegenine.bunu.nasil yapar :(
Bu masil bir.hesap nasil bi terbiyesizlik pislik kendini.ne saniyorsa babamda surdurmeyin sonradan pisman olcak seyler demeyin diyo ama beni.kirmaktan.korkmayani.ben.neden.korkuyorumki

Annem goturdu evde yokkarmis gemisler gidecek birazdan .

Bak ne güzel işte 90 tl ye dayını tanımış oldun..
Gerçek yüzleri çıkmış..
Sakın kendini yıpratma inan değmiyor !

Cook agirimi gitti gucendim.ihtiyacim olsa napardim ya.Allaha cok sukur .
Inan o kadar haklisinki :(
Hic degemz kimse icin

Bakamam demedgim halde hastandigim icin bunu yaptilar oyle desem herhalde naoarlar dusenemiyorum . Ablamda oyle her gittimde derz aralarindan.tut butun evi temizlik yapiyoruz ve birde misafir cagiriyor sen varken hazir diye bos oturamiyorum valla bende.var surat ascaklar bisey d3ncek diye korkuyorm sanki.ucunda.olum.var :KK43:
iyide anandan onlara hizmetçik yapsın diye dogmadınki kendine güvenmiyorsa da misafirlerini çağırmasın sevgili Aplanız onlara kendi emeği ile yapsın ne yapacaksa

Oyle sinirliyim oyle gururum kirildi öyle incindimki. .
Allahim kimsenin hakkini kimsede birakmaz :KK43:

Dayim olacak kişiliksiz insan,
Dayimin karisi ameliyat olacakti olmadan once hergun kontrollleri vardi 2 bucuk yasinda cocugu var benide cok seviyor bende onu sevdgim icin kiyamadim evdeyim diye sabah 8de kalkip saatlerce onlar gelene kadar evlerinde bakiyordum .. amaliyat olduktan sonrada sabah 8den aksam 6 7ye kadar gidip hem milletin bulasgini yikayip hem cocuk baktim uykusuydu yemegiydi hastalandi cocugum gibi ilgilendim .. bizim evimize bile gtirmiyodu hergun gidiyordum. Abimin dugunu icin ayakkabi alacaktim gondermedi beraber gideriz cocuga bak diye benim.ona muhtacligim bile yok gitrigimizde bana 90 tl bi ayakkabi aldi cok israr uzerine aldim ama icim hic rahat degil ailemde kabul etmez boyle seyleri neyse Rabbim nasip bile etmedi dugunde o ayakkabiyi giydirmeyi..
Taaa ki o gune kadar fmf var benim atak gecirdim o gun ayaga kalkamiyordum bile gene aradi beni annem acti cok hasta yarin buraya getir ben bakarim bakamadgim yerde Can yaram bakar dedi ..
Ertesi ramazanin.ilk gunu yatiyorum aramis duyamisim 10 dk sonra msj attim konturum yoktu aramissin duymadim diiye ne aradi ne sordu tekrar.

Annem ariyor acmiyolar derken bi gun acti beni sildigini soylemis hasta dayisi diyo umursamiyo bile Neymis baktirdiysam karsiligi veriyorum ayakkabi aldim nankor diyormus kayonvalidr kayinbabasini gondermis ben bakcam diye annemde sen.sordunmu bakabilirmisin isin varmi ben onlari gonderiyorum dedinmi dedi benim cocugum hizmetcimisevdigi icin bakti karsilik icin degil elinde parasi var 500 liralik elbise alip ayakkabisini mi alamadi ben koskoca dugun yaptim bi ayakkabimi alamadim ??dedi
abimede dugun arabasini yapti onun lafina kadar yapmis beni sosyal aglardan silmis butun aileye karsi yengemler le karisi dayimda diger dayilarima ben ona ayakkabi aldim cocuga baksin diye laf yaymis ..

Ki bakmam bile demedim bu nasil kindir bu nasil kisiliksiz haysiyetsizlik kopek :KK62:

Ne mecburiyetim var benim senin cocuguna bakmaya hizmetcinmiyim ben senin bunun.lafmi yapilir ?
Annem abimin dugun araba olayini abime soylemedi abim cok sinirli gider kira parasini ogrenir onune atar. Diyemedik ama benim olayimi ogrendi dun
ramazandan dolayi gidemdi annem .
Birde diyormus ki dugunde sofra kalkmadi ortaliktan herkes hala soyler hersey ortaydi ne yemekler yapildi diye bizimki ac gitmis evine biz gecmis olsuna gidincede yemeek yemisiz onun evinde ! Ben sok ben.iptal bunun.lafimi olur sen ev sahibisin eksik kapatman.l gerekirken kusur ariyosun
Annem siz karismayin dedi ben kafasina calacam diyo
Birazdan gidip verecek hala kutusu poseti oldugu gibi dolabin.ustunde duruyo rabbim giymeyi nasil etti ne acmayi bundanmis demekki !!

Gotursun demi, kendimi oyle kotu hissediyorumki napcam bilmiyorum lanet olsun su mubarek gun burnundan getirsin haram zikkim olsun emeklerim :mad:

Allahim basimdan.assagi kaynar su dokuldu :KK43:
Öncelikle stres yapma böyle insanlar yüzünden. Üzüntün arttıkça atağın da artacak. Unutma. Hepsinden önce sana moral lazım. İlacını da +1doz yap doktorunla konuşup. Yaşamayan bilmez ne kötü olduğunu. Kimse de düşünmez, düşünmüyor da gördüğün gibi, bu kız nasıl diye. Bunun dışında sen elinden geleni yapmışsın fazlasıyla. İçin, vicdanın rahat olsun. O insanların laflarını da dinleme, takma. Aklı olan herkes, kimin ne olduğunu biliyordur

erkeğin çirkefi de kadınınkinden beter olur.. sizde onu silin ailecek, bazı insanlara sırf kan bağı var diye katlanılmaz yani..
sizi hizmetçi bellemiş bencil adi insan.. anneniz iyice paylasın

Yanlış anlamayın ama siz akrabalarınıza çok yüz veriyor gibisiniz onlar için fazla iyilik yapıyorsunuz sonucu böyle oluyor. Dün akrabalar ve dıdınızın dıdılarına kadar 25 kişiye filan iftar verdiniz bugün dayınızın çocuğuna baktığınızı dediniz ee dayınız da siz gibi değil demek ki karşılıksız iyilik yapmıyor kafaya kakıyor.

Bakamam demedgim halde hastandigim icin bunu yaptilar oyle desem herhalde naoarlar dusenemiyorum . Ablamda oyle her gittimde derz aralarindan.tut butun evi temizlik yapiyoruz ve birde misafir cagiriyor sen varken hazir diye bos oturamiyorum valla bende.var surat ascaklar bisey d3ncek diye korkuyorm sanki.ucunda.olum.var :KK43:

bu sırada anneniz babanız napıyo.. ben ablama gittiğimde iş yaptırmazdı ama başka konularda bunaltırdı.. bende anneme babama söylemiştim.. onlar kardeşine öle yapma filan demişler.. tabi buda bir sorun insanın kendi işini kendi halledip 3. şahısları karıştırmaması lazım.. ama annemde düşünce şöyledir kardeşlerin arası bozulmasın ben günah keçisi olurum der çünkü uzun vadede kimse onunla küs kalamaz.. sizde de anladığım kadarıyla anneniz birazda olay patlak verdikten sonra size destek oluyor.. bu evcimenliğiniz ve sessizliğiniz de ondan size miras sanırım.. ana kız hayır demeyi öğrenin..

Herkese yüz vermeyin akraba kardeş diye,çoğu kıymet bilmiyor.

Yanlış anlamayın ama siz akrabalarınıza çok yüz veriyor gibisiniz onlar için fazla iyilik yapıyorsunuz sonucu böyle oluyor. Dün akrabalar ve dıdınızın dıdılarına kadar 25 kişiye filan iftar verdiniz bugün dayınızın çocuğuna baktığınızı dediniz ee dayınız da siz gibi değil demek ki karşılıksız iyilik yapmıyor kafaya kakıyor.

Evet biz cok iyi niyetliyiz, hesap yapmiyoruz ,yapamiyoruz ve buda hep basimiza patliyo yuz buluyorlar. Kullanmaya calisiyorlar

bu sırada anneniz babanız napıyo.. ben ablama gittiğimde iş yaptırmazdı ama başka konularda bunaltırdı.. bende anneme babama söylemiştim.. onlar kardeşine öle yapma filan demişler.. tabi buda bir sorun insanın kendi işini kendi halledip 3. şahısları karıştırmaması lazım.. ama annemde düşünce şöyledir kardeşlerin arası bozulmasın ben günah keçisi olurum der çünkü uzun vadede kimse onunla küs kalamaz.. sizde de anladığım kadarıyla anneniz birazda olay patlak verdikten sonra size destek oluyor.. bu evcimenliğiniz ve sessizliğiniz de ondan size miras sanırım.. ana kız hayır demeyi öğrenin..

Annem babam.kardesleeimle karsimaz zira karistigindada aramiza giriyor yada taraf tutuyor oluyo ve en kucuk oldgum icin kullabilan ezilen.hep.ben.okuyorum iksiide evli ve misafir gibi gelip gidiyorlar sehir disi bile olsa ablam, evet hayir demeyi bilmiyoruz iyi.niyetle yaklasiyoruz kotu olmamaya calisiyoruz Allah rizasi.icin.ama.kimse Allah rizasindanda iyiliktende anlamiyor .. evcimen.degilim senelrdir calisiyorum , is aramadim su anlik evdeyim ramazandan.sonra insallah bulcam davamiz var isle ilgili onu bekliyordum aslinda.. aman ablam bile ben calistigimda gelmiyo calismadgimda geliyo millet alismis insan kullanmaya tatli dille isi goturuyolar

Öncelikle stres yapma böyle insanlar yüzünden. Üzüntün arttıkça atağın da artacak. Unutma. Hepsinden önce sana moral lazım. İlacını da +1doz yap doktorunla konuşup. Yaşamayan bilmez ne kötü olduğunu. Kimse de düşünmez, düşünmüyor da gördüğün gibi, bu kız nasıl diye. Bunun dışında sen elinden geleni yapmışsın fazlasıyla. İçin, vicdanın rahat olsun. O insanların laflarını da dinleme, takma. Aklı olan herkes, kimin ne olduğunu biliyordur

Canim benim Allah razi olsun. Canimin nasil yandgini 3 gun yurumeyibhirakin tuvalete bile gidemiyorum ve benim.atak.gecirmem cok.tehlikeli stresten cok tekrarladi 2 3 aydir .. onlarin kalbinede.insaf versin yuce rabbim.. Allah biliyor ya icimde vicdanimda cok rahat

erkeğin çirkefi de kadınınkinden beter olur.. sizde onu silin ailecek, bazı insanlara sırf kan bağı var diye katlanılmaz yani..
sizi hizmetçi bellemiş bencil adi insan.. anneniz iyice paylasın

Annem sinirden hastanelik oldu yeni geldik migreni tuttu adi herif kisiilksiz senin.beni boyle.aileni.biyle uzmeye.ne hakkin varki az yede hizmetci tut.yuzume gelio demiyor ki .. ne mecburiyetim var benim senin cocuguna bakmaya ya.. gorusmek degil.yuzunu.goremk.istemiyorim

Diğer konunu da okumuştum. Bence sen en kısa sürede çalışmaya başla ve insanlara hayır demeyi öğren. Akrabaların huyunu bildiği için senin iyi niyetini baya baya kullanıyor gibi geldi bana.

Diğer konunu da okumuştum. Bence sen en kısa sürede çalışmaya başla ve insanlara hayır demeyi öğren. Akrabaların huyunu bildiği için senin iyi niyetini baya baya kullanıyor gibi geldi bana.

Ramazan bitsin calscam.insallah ama oncelikle hayir demeyi ogrenemem gerek

Back
X