- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KumkatNedir
Ayy bende birden ne hırs yapmışım . Utandım.Gitti simdi kendini.ne goruyorsa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bende birden ne hırs yapmışım . Utandım.Gitti simdi kendini.ne goruyorsa
Amaan ekmeginiz suyunuz onlardan mi geliyor? Ama ben olsam herkesin oldugu ortamda yuzlesirdim. Terbiyesize bak sen kimsinde bana karsiligini vereceksin.
Kardeş sizin akrabalar da hep sıkıntı yaw..
Knularını okyrum bu ara ck knu acıyrsun gzlemledıgım kadarıyla genc kız olmana ragmen ununu elemıs duvara asmıs aılenın buyugu gıbı her ıse sen ksuyrsun hanı yapacak daha onemlı ıslerın yokmus gıbı bos oturuyormussunda bos dıracagıma bırısıbe faydam dkunsun der gıbı abının karısına sfra hazrlamalar ıslerını yapmalar
dayının ccuguna bakmalar ev ıslerını yapmalar yengenın sulalesını davete almalar
ne bıleyım hıc genc kız gıbı degıl bu aslında hem ıyı hem ktu bısey bende zamanında senın gıbıydım teyzemler 15 kısı hep bıze gelırlerdı durmadan cay kahve hızmet ederdım onlara gıderdım onlarda da cayı kahveyı ben yapar bulasıgını yıkar oyle gelırdım temızlıklerıne kosa kosa gıderdım cocuklarına baktım kendılerı calısıyr dıye carsıda kı ıslerını bıle hep ben hallederdım
snuc ne mı oldu bolca hadsızlık bolca saygısızlık bolca nankorluk sımdı kustum knusmuyrum kusme sebebımde durduk yere faceden esıme laf skmaları bu saygısızlıkda kı son nktaları oldu artık knısmuyrum ve kafam rahat sen yaparsın yaparsın anlamazlar snrada ne yaptın kı sankı derler brde ustune ıste byle sınır oldgnla kalırsın bence hııııc knusma
Ne yaptiysa size fazlasiyla iade edin. Hem terbiyesizlik hem arsizlik bu yaptigi. Gercekten sinir bozucu ama siz kucuk dusmezsiniz kimsenin gozunde. Asil o kucuk dustu bence...
Olsun ay nolcakAyy bende birden ne hırs yapmışım . Utandım.![]()
Gitsin kafasına atsın ayakkabıyı![]()
Aslinda okdar doluyumkiama cok.fedakarim kendimi hep arka plana atiyorum su siralarda issizm calismiyorum bu ev kizi.moduna fazla girdim sanrim oysa senelerdi calisiyorum .
Genc kiz gibi degil de kadin gibi demi huyuk teyzeler gibi ablam.bile baska sehirde surekli cocuklara yardim.icin cagiriyor cocuk dusunuyor hasta olsa gelip bakcanmi.ona gore diyor. Benmi cok.cericiyim acaba cokmu bencil insanlar cikiyo karsima . Bende farkindayim cok konu actigimin bitmiyor su sorunlarim ne yazikki her tarafim sorunla dolu .
Krmamaya calistigim.icin hep bunlar yoksa hakkimi cok da guzel ararim ama hepsi.akraba kardes canim hepsi . Ben canim dedikce canin.ciksin diyolar
Bu.konumdan nasil kurtulabilirm sizce ??
Canım bak senı cok ıyı anlıyrum bende oyleyım hıc kendım ıcın yasamamısımdır hep yasımdan daha olgun olmusumdur sımarmak ccuk gıbı bıseyler ıstemek bana gre degıl hep byle yasadım evlenene kadar hep kendımden odun verdım aman kırmayayım aman uzmeyeyım dıye dıye kendımı yıprattım benımde ıssız oldugum bı zaman dılımı vardı o ara ıse gtsem daha az yrulurdum butun sulaleye ben kostum annemde sagolsun kardeslerıne cok duskundur benı grmedı bıle... kendıme vakıt ayırıp yasıtlarım gıbı sacımı basımı yapamıyrdum makyaj falan yapamıyrdum
kımsede bana ay sende yruldun senı de yrduk demıyrdu daha fazlasını beklıyrdu
bundan kurtulmanın tek ylu hayır demesını ogreneceksın kusurabakma yapamam kusurabakma gelemem dıyeceksın bahane bulmuyacaksın baska bı ısım vardı dıye kıvırmayacaksın dırekt dıyeceksın kusura bakma yapamam cocuguna bakamam bunu sylemek sana zor gelecektr ama emın ol bır kere bı cesaret soyle daha snra o kadar hafıfleyeceksın kı oh ben dunya varmıs doyeceksın bır kere syledıkten snra gerıı gelıyr acılıyrsun ve alısıyrsun pat pat syluyrsun hem kafan rahat olyo hemde kendıne vakıt ayırıyrsun ustelık ınsanlar o zaman degerını anlıyr bence dene bısey kaybetmezsın kendını daha fazla ezdrme herkes hayatına devam ederken senı sadeve basamak olarak kullanıyrlar gruysın ıstedıklerını yapmayınca nasılda cırkeflesıyrlar onlaron bu cırkın yuzunu grecegıne bastan koy tavrınu artık degıs
aman ne kusuruymuş hiçde öyle deme kibarlıktan ne anlar sanki ?kusur onların bakamam bitti nokta .Nasil yapcam.beceremem ki surat assalar gene hemen konusmaya calisirim kuste duramiyorum hic demedim biliyomusun vugune kadar kimseye k bkma yapamam gelemem diye
aman ne kusuruymuş hiçde öyle deme kibarlıktan ne anlar sanki ?kusur onların bakamam bitti nokta .
Nasil yapcam.beceremem ki surat assalar gene hemen konusmaya calisirim kuste duramiyorum hic demedim biliyomusun vugune kadar kimseye k bkma yapamam gelemem diye
Baskalarini yalan yanlis bilgilendirmesin diye dedim..O kimki ben onla yuzlecem adammiki o beni cok incitti kirdi demek ihtiycim olsa neler diycek![]()
Oyle sinirliyim oyle gururum kirildi öyle incindimki. .
Allahim kimsenin hakkini kimsede birakmaz
Dayim olacak kişiliksiz insan,
Dayimin karisi ameliyat olacakti olmadan once hergun kontrollleri vardi 2 bucuk yasinda cocugu var benide cok seviyor bende onu sevdgim icin kiyamadim evdeyim diye sabah 8de kalkip saatlerce onlar gelene kadar evlerinde bakiyordum .. amaliyat olduktan sonrada sabah 8den aksam 6 7ye kadar gidip hem milletin bulasgini yikayip hem cocuk baktim uykusuydu yemegiydi hastalandi cocugum gibi ilgilendim .. bizim evimize bile gtirmiyodu hergun gidiyordum. Abimin dugunu icin ayakkabi alacaktim gondermedi beraber gideriz cocuga bak diye benim.ona muhtacligim bile yok gitrigimizde bana 90 tl bi ayakkabi aldi cok israr uzerine aldim ama icim hic rahat degil ailemde kabul etmez boyle seyleri neyse Rabbim nasip bile etmedi dugunde o ayakkabiyi giydirmeyi..
Taaa ki o gune kadar fmf var benim atak gecirdim o gun ayaga kalkamiyordum bile gene aradi beni annem acti cok hasta yarin buraya getir ben bakarim bakamadgim yerde Can yaram bakar dedi ..
Ertesi ramazanin.ilk gunu yatiyorum aramis duyamisim 10 dk sonra msj attim konturum yoktu aramissin duymadim diiye ne aradi ne sordu tekrar.
Annem ariyor acmiyolar derken bi gun acti beni sildigini soylemis hasta dayisi diyo umursamiyo bile Neymis baktirdiysam karsiligi veriyorum ayakkabi aldim nankor diyormus kayonvalidr kayinbabasini gondermis ben bakcam diye annemde sen.sordunmu bakabilirmisin isin varmi ben onlari gonderiyorum dedinmi dedi benim cocugum hizmetcimisevdigi icin bakti karsilik icin degil elinde parasi var 500 liralik elbise alip ayakkabisini mi alamadi ben koskoca dugun yaptim bi ayakkabimi alamadim ??dedi
abimede dugun arabasini yapti onun lafina kadar yapmis beni sosyal aglardan silmis butun aileye karsi yengemler le karisi dayimda diger dayilarima ben ona ayakkabi aldim cocuga baksin diye laf yaymis ..
Ki bakmam bile demedim bu nasil kindir bu nasil kisiliksiz haysiyetsizlik kopek
Ne mecburiyetim var benim senin cocuguna bakmaya hizmetcinmiyim ben senin bunun.lafmi yapilir ?
Annem abimin dugun araba olayini abime soylemedi abim cok sinirli gider kira parasini ogrenir onune atar. Diyemedik ama benim olayimi ogrendi dun
ramazandan dolayi gidemdi annem .
Birde diyormus ki dugunde sofra kalkmadi ortaliktan herkes hala soyler hersey ortaydi ne yemekler yapildi diye bizimki ac gitmis evine biz gecmis olsuna gidincede yemeek yemisiz onun evinde ! Ben sok ben.iptal bunun.lafimi olur sen ev sahibisin eksik kapatman.l gerekirken kusur ariyosun
Annem siz karismayin dedi ben kafasina calacam diyo
Birazdan gidip verecek hala kutusu poseti oldugu gibi dolabin.ustunde duruyo rabbim giymeyi nasil etti ne acmayi bundanmis demekki !!
Gotursun demi, kendimi oyle kotu hissediyorumki napcam bilmiyorum lanet olsun su mubarek gun burnundan getirsin haram zikkim olsun emeklerim
Allahim basimdan.assagi kaynar su dokuldu![]()