başlıkta da dediğim gibi kendime de yakıştıramıyorum ama biliyorum 'kişiliksizim'.önceden 1 konu daha açmıştım kimseye hayır diyemiyorum diye.Yazan yorumların hepsini okudum her an aklıma getirdim faydası oldu Allah razı olsun sizden.şimdi bazı konulara yavaş yavaş hayır diyebiliyorum.şimdi ki sorunum da kişiliğim.biz sınıfta 6 kişilik bir grubuz.yani grup derken 6mızda biribirimize çok yakınız.Annelerimizde tanır birbirlerini falan.bizim grubumuzun başkanı gibi bi kız var.sınıftaki havalı kızlar onunla konuşur,o bişey söyliyince dinlerler,kimse onunla zıtlaşmaya tenezzül etmez falan.ama bana karşı sadece bişey istiyeceği zaman gelir benimle konuşurlar,ben bişey söylerken dinlemiyolar,benimle zıtlaşırlar saçımı bile çekiyolar.ben bişey söylediğimde ciddiye almıyolar falan.saygı duymuyolar bana.ama ben zaten zıtlaşan bi tip değilimdir.kavga falan etmem.sürekli gülen bi tipim.ama benimde kalbim var bende bi insanım.onların bana saygı duyması için illa kavgacı küfürbaz bi kız mı olmam gerekiyo.bu durum beni artık o kadar sıktı ki.bu durum yüznden dışarı çıkmak istemiyorum.elime bişey alsam hemen alır çekerler.ben hayır desem irdelerler falan.ben niyee o kız gibi olamıyorum.neden bana saygı duymuyolar.neden benimle takılmıyolar selam vermiyolar.siz haklı olarak diyceksiniz ne gereği var bırak selam vermesinler diye.benim amacım zaten bana selam vermeleri değil.neden böyle yapmaları.neden beni ezmeleri.neden beni hiç kimse önemsemiyor.bende ciddi bi kız olabilir miyim artık.bende konuşmaya başlayınca dinlerler mi beni?????????ben çok istiyorum kişilik sahibi olmayı.ne yapabilirim nasıl davranabilirim.lütfen fikriniz ne olursa olsun söyleyin.bu durum yüzünden kendimi ezik hissediyorum.artık benim arkamdan salak demeye korksunlar veya demesinler istiyorum.şimdiden yorum yapan herkese çok çokkk teşekkürler
Sen böyle düşünmeye devam edersen kimse sana saygı falan duymaz. dik dur güçlü ol aaa onların senden ne üstünlüğü var? Lisedeyken kimseye yumuşak başlı olmayacaksın hep bi mesafen olacak.