• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kisin ortasinda evsiz kaldik ;(

nurella3449

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
197
181
103
36
1 senedir oturdugumuz evin sahibi 1 hafta önce esimi arayip bi kac ay içinde eve kendim gececegim demis. Bizde ev bakalim dedik. Ama yaza baska sehre gececegimiz icin ordan aliriz dedik. Dün adam yine aramis. Haftaya kadar cikin demis. Ev bulmak tasinmak cok zor. Nakliyesi depozitosu vs. 5 bin tl lazim. Bide calisiyoruz tabi. Ev ara bul yerles cok kisitli zamanimiz var. Bende cikmiycam dedim esime. Mahkemeye versin dedim. Avukati aradim bugun mahkeme bi kac ay devam eder. Bu sure icindede evde oturabilirsiniz dedi. O kadar keyifsizimki napicaz bilmiyorum

Allah yardimciniz olsun.. Evsahibi niye birden böyle karar verdi ki? Bir kac ay önce bildirseydi en azindan, pat diye cikilmaz ki.

Ev sahibi daha öncesinden bilgilendirmese hak verebilirim ama ev sahibi bilgilendirmesini yapmış ne gerek var insanları uğraştırmaya bir de mağdur rolüne giriyorsunuz. Başka şehire taşınma durumunuz vardı madem eve girmeden önce yahut sene başında Ev sahibiyle konuşup kontrat yapacaktınız işinizi sağlama alacaktınız yahut sizi aradığında çıkma gibi bir durumun söz konusu olamayacağını söyleyecektiniz, madem önlemini almıyorsunuz ceremesini de çekeceksiniz kusura bakmayın

Bilmiyoruzki. Kirayi hep zamaninda ödedik. Zaten 2 kisiyiz eve bir zarar vermedik. Kombinin bakimiydi asansör bakimiydi hepsini biz ödedik. Cikmiyorum dedim esime. Polislerle gelsin dedim

Kontrat filan yok anladığım kadarıyla, ev sahibini daha öncesinden bilgilendirmese hak verebilirim ama kaç ay öncesinden arayıp ona göre davranmanız için haberini vermiş ağırdan alan siz olmuşsunuz, ne gerek var insanları uğraştırmaya bir de mağdur rolüne giriyorsunuz yazık değil mi o ev sahibine de. Başka şehire taşınma durumunuz vardı madem eve girmeden önce yahut sene başında Ev sahibiyle konuşup kontrat yapacaktınız işinizi sağlama alacaksınız, madem önlemini almıyorsunuz ceremesini de çekeceksiniz kusura bakmayın

1 hafta önce ay değil.

Kontrat filan yok anladığım kadarıyla, ev sahibini daha öncesinden bilgilendirmese hak verebilirim ama kaç ay öncesinden arayıp ona göre davranmanız için haberini vermiş ağırdan alan siz olmuşsunuz, ne gerek var insanları uğraştırmaya bir de mağdur rolüne giriyorsunuz yazık değil mi o ev sahibine de. Başka şehire taşınma durumunuz vardı madem eve girmeden önce yahut sene başında Ev sahibiyle konuşup kontrat yapacaktınız işinizi sağlama alacaksınız, madem önlemini almıyorsunuz ceremesini de çekeceksiniz kusura bakmayın
İyi okumadınız sanırım bir hafta once bir kaç aya çıkın demiş ;)

Ev sahibimiz bizi bi kac ay once aramadi. 1 hafta once aradi bi kac ay sonra ben gelecwgim dedi. Yaza kadar sure verdi. Dun tekrar arayip cikmamizi soylemis. Lutfen tekrar okuyun.

Yaza kadar süreniz varmış. O arada ev bulursunuz. Bu kadar strese girmeyin bence. 2 kere taşınma masrafı kötü ama kavga dövüş daha kötü.

ah ah annemle kardeşimide evden çıkartıyorlar güya haziranda çıkacaklardı müddet vardı 3 gün önce aradılar bir an önce ev bulun çıkın diye
şimdi ben soruyorum kış günü insanı mağdur eden evde huzurlu olabilicekler mi?
günah be insafsızlık resmen

eve oğlu gelecekmiş evlenip taa haziranda ama neymiş tadilatmış çıkınmış
tek dediğim bu ev onlara huzur vermeyecek bu net.

Ev sahibi çıldırmış olabilir.Bence zor kullanarak değilde tatlı dille konuşmanızda fayda var bizzat sizde enişinizle birlikte konuşabilirsiniz 1 hafta da çıkamayız 1 ay süre tanıyın deyin tabi ikna kabiliyetinizi kullanarak.

Back
X