- 18 Temmuz 2016
- 1.670
- 972
- 123
- Konu Sahibi nurella3449
Birsuru tantana yorucu binsurec
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cikmayin versin mahkemeye madem bu adamin kendi oturdugu ev yokmuydu sokaktami yatiyorduda sizin oturdugunuz eve sizi aniden cikarip tasinacakmis hemde ilk basta yaza kadar deyip sonra bi haftaya cikin demekde neymis acaba baska birini buldu daha fazla kira vericek o yuzdenmi acele ediyo kacmasin diye sonucta kndi olsa bukadar acele etmezdi insallah en kisa surede bulursunuzEsim yarim saat resmen yalvrdi. Nirde ben daha 1 ay once ameliyat oldum. Bu durumu anlattik.yok kabul etmiyo
Eger o 2,3 ay once esinizi arayip kendi haber vermenin disinda kendini garantiye alip noterden kontrat tarihinde cikis verip kendi yerlesecegini belirttiyse cagirdiginiz polis sizi atar haberiniz olsun birde yeni kiraci degilde kendinin yerlesicek olmasi da kanunen tam bilmiyorum ama bir ustunluk sagliyor diye hatirliyorumBilmiyoruzki. Kirayi hep zamaninda ödedik. Zaten 2 kisiyiz eve bir zarar vermedik. Kombinin bakimiydi asansör bakimiydi hepsini biz ödedik. Cikmiyorum dedim esime. Polislerle gelsin dedim
Ev sahibimiz bizi bi kac ay once aramadi. 1 hafta once aradi bi kac ay sonra ben gelecwgim dedi. Yaza kadar sure verdi. Dun tekrar arayip cikmamizi soylemis. Lutfen tekrar okuyun.
YaZdığını yaZıyı okudum ve size 'YAZIK' dedim. Öyle olsa dahi bir insan evsiz kalmayı haketmez. Kimse istenmediği yerde kalmaz. Bir insana yakışan en güzel şey merhamettir bir dal alın derimEv sahibi daha öncesinden bilgilendirmese hak verebilirim ama ev sahibi bilgilendirmesini yapmış ne gerek var insanları uğraştırmaya bir de mağdur rolüne giriyorsunuz. Başka şehire taşınma durumunuz vardı madem eve girmeden önce yahut sene başında Ev sahibiyle konuşup kontrat yapacaktınız işinizi sağlama alacaktınız yahut sizi aradığında çıkma gibi bir durumun söz konusu olamayacağını söyleyecektiniz, madem önlemini almıyorsunuz ceremesini de çekeceksiniz kusura bakmayın
Az insaff bee. İnsandan bahsediyoruz, afedersiniz gölbez mi bunlar ki onda bile yapılamaz.Adamın biri k..ının keyfine göre karar değiştiriyo,sizde burda haklıydıdıdı bilmem ne?Koskoca yazmış, yazın dedi ama 1 haftaya kadar diye fikir değiştirdi diye.Kimse g...ünün keyfine göre oynayamaz.Konu sahibi, direnin.Ev sahibi daha öncesinden bilgilendirmese hak verebilirim ama ev sahibi bilgilendirmesini yapmış ne gerek var insanları uğraştırmaya bir de mağdur rolüne giriyorsunuz. Başka şehire taşınma durumunuz vardı madem eve girmeden önce yahut sene başında Ev sahibiyle konuşup kontrat yapacaktınız işinizi sağlama alacaktınız yahut sizi aradığında çıkma gibi bir durumun söz konusu olamayacağını söyleyecektiniz, madem önlemini almıyorsunuz ceremesini de çekeceksiniz kusura bakmayın
iArkadaslar cok şükür evden cikmiyoruz. Adam aramis yine esimi. Tamam bu havada ugrasmayin demis. Adamin iki evi var. Bizim ev yeni adaminki biraz daha eski. Ben oturacaktim artik idare edeyim bi kac ay demis. Kirayi artirmis. Kirayi artirmasina bi sey demiyorum hakki ama 150 lirada artirilmazki. Esime tamam dedim bunada tamam diyelim ama en kisa zamandada cikalim bu adamin evinden. Adamin amaci belliymis. Köşeye sıkıştırıp kirayi artiririm diye düşünmüş.
Herkese tesekkur ederiml destekleriniz icin
Arkadaslar cok şükür evden cikmiyoruz. Adam aramis yine esimi. Tamam bu havada ugrasmayin demis. Adamin iki evi var. Bizim ev yeni adaminki biraz daha eski. Ben oturacaktim artik idare edeyim bi kac ay demis. Kirayi artirmis. Kirayi artirmasina bi sey demiyorum hakki ama 150 lirada artirilmazki. Esime tamam dedim bunada tamam diyelim ama en kisa zamandada cikalim bu adamin evinden. Adamin amaci belliymis. Köşeye sıkıştırıp kirayi artiririm diye düşünmüş.
Herkese tesekkur ederiml destekleriniz icin