- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.423
- 748
- Konu Sahibi madamcocomo
-
sumak ben oğluma geçen sene aralık ayında öğrettim belki benim oğlumdan belki benim tecrübem bilmiyorum 5 günde öğrendi sadece çamaşır kurutma derdim oldu onuda kaloriferde kuruttum hasta falan olmadı çok şükür bence başla çünkü tam anlamıyla 2 ayda öğreniyorlar yani 5 günde öğrettim ama ara ara unutuyor haftada 1-2 kaçırıyor yada son dakika söylüyor koştura koştura zor yetişiyorsun 2 ay.şimdi ama gayet iyi 1 yıl geçti üstünden
duru hatice ben kızım 5 yada 6 aylıkken oğluma çişi öğrettim ama zor oluyor bence cesaretini topla başla ve pes etme bi pes edersen oda pes eder.şimdi bende kızıma öğretiyorum 18 aylık kendi istedi çişini kakasını söylüyordu ama wc den korktumu napti bezi 2-3 gündür takmıyorum ama altına yapıyor.Gitmiyor wc te ve çok bağırıyor
şu tuvalet eğitimi olmasa 10 bebe daha doğururmuşum haa
merhaba ,kızım 26 aylık.. yazdan berı yaklasık 20 aylıkken fılan ..sureklı' bezımı cıkar ben de oturuacagım 'gıbı seyler derdı .
ama benım tam da o donemde bı kızım daha oldu ben de kıskanacagından ve basaramayacagımızdan dolayı egıtıme baslamadım..
22 aylıkken krese basladı haftada 3 gun gıdıyor..
kreste egıtım verıyorlarmıs ..masal ıcın de hazır ,eğitim verebılırız dendı ama ben cesaret edemedım cunku ufak bı bebegım daha var .
ee onu bırakıp kostura kostura kosamayacagımdan dolayı erteledık..
yıne basladı anne ben de yapıcam dıye ..oturuyoruz bırlıkte ..yapmıyor ..oyun oynuyor ..peceteyle sılıyor ..suyla oynuyor..
bıttı dıyor kalkıyoruz..
kreste kı ogretmenle bı daha konustuk..orda da ben de ben de dıyormus yıne..
ama kıs vaktı nasıl olur ki? gece bezı de ıslak kalkıyor kuru kalksa neyse..
ertelesem yıne bu sefer bezıne mı alısır..cunku kakam var dıyor bezıne yap annecım dıyorum ..yapınca gelıyor kaka yaptım dıye..
mesela gazıyla kakasını ayırtıyor..pırt yaptım kaka yaptım dıye..am cısını bılmıyor..
baslasam mı baslamasam mı bılemedım ..
merhaba ,kızım 26 aylık.. yazdan berı yaklasık 20 aylıkken fılan ..sureklı' bezımı cıkar ben de oturuacagım 'gıbı seyler derdı .
ama benım tam da o donemde bı kızım daha oldu ben de kıskanacagından ve basaramayacagımızdan dolayı egıtıme baslamadım..
22 aylıkken krese basladı haftada 3 gun gıdıyor..
kreste egıtım verıyorlarmıs ..masal ıcın de hazır ,eğitim verebılırız dendı ama ben cesaret edemedım cunku ufak bı bebegım daha var .
ee onu bırakıp kostura kostura kosamayacagımdan dolayı erteledık..
yıne basladı anne ben de yapıcam dıye ..oturuyoruz bırlıkte ..yapmıyor ..oyun oynuyor ..peceteyle sılıyor ..suyla oynuyor..
bıttı dıyor kalkıyoruz..
kreste kı ogretmenle bı daha konustuk..orda da ben de ben de dıyormus yıne..
ama kıs vaktı nasıl olur ki? gece bezı de ıslak kalkıyor kuru kalksa neyse..
ertelesem yıne bu sefer bezıne mı alısır..cunku kakam var dıyor bezıne yap annecım dıyorum ..yapınca gelıyor kaka yaptım dıye..
mesela gazıyla kakasını ayırtıyor..pırt yaptım kaka yaptım dıye..am cısını bılmıyor..
baslasam mı baslamasam mı bılemedım ..
bizimkide 22 aylık üstüne düşsem bırakıcakta
biraz daha bekliyorum
havalar ısınsın hasta olmasın
doktorumuzda erkek cocukta 2 yası geçmesini bekleyin demişti
kizinin coktan Hazir ogrenmeye bence ogretin ben kizima ocak ayinda ogrettim simdi ogrendi onceleri gece bagliyordum bikac gundur gece baglamiyorum tabi kazalarimiz oldu ama simdi ben gece 2kere wcye kaldiriyorum oda yapmiyor ustune benimde oglum 1yasinda daha eger simdi ogretmezseniz sonrada kendi reddedebilir onceleri tum cocuklar oynamak icin kullaniyor bikac gunden sonra yapmaya basliyor ayrica kakalarini yaparken cok agliyorlar yani benim kizimda ogle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?