- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Ay cok teşekkür ederim ozlemimmm. Bende bi hatay geliniyim.ne yapsam diye uzun zaman düşündüm. Kisirda karar kıldım. Canım benim.cok heyecanlandim yavBir hataylı olarak ellerine sağlık çok güzel görünüyor
ve az önce yedim komşum getirmişti
Iyiki katıldın ayrı bir heyecan olmuştur ne güzel.Ay cok teşekkür ederim ozlemimmm. Bende bi hatay geliniyim.ne yapsam diye uzun zaman düşündüm. Kisirda karar kıldım. Canım benim.cok heyecanlandim yav
Eveeeetttt :))))) eşim iskenderunlu.ben ispartaliyim.eğer yarışmayı kazanırsam hic çıkmam artık burdanIyiki katıldın ayrı bir heyecan olmuştur ne güzel.
Ooo gelinimizsin demekki
Cok teşekkür ederim canımÇok güzel görünüyorEllerinize sağlık, başarılar dilerim:)
CanimmmTatlıcadı Meginiz sevsin öpsün sizi mmmmuuaahhhh
Bende hatay geliniyim.. bende sini yaptım. . Kısır rı düşünmedim değil. . Burda ona sarma içi derler. .Ay cok teşekkür ederim ozlemimmm. Bende bi hatay geliniyim.ne yapsam diye uzun zaman düşündüm. Kisirda karar kıldım. Canım benim.cok heyecanlandim yav
Evet esimde sarmiçi der hatta.sini kebabi bende düşünmüştüm sen yapinca vazgecmistim kuzum :))))Bende hatay geliniyim.. bende sini yaptım. . Kısır rı düşünmedim değil. . Burda ona sarma içi derler. .
Cookk teşekkür ederim bitanemmmm cok sagol.bende cok severim cay da olursa yaninda ohh missEllerine sağlık bu arada fıstığımm,pek severim bol taze soğanlı kısır
Cok teşekkür ederim canımEllerine,emeğine sağlık canım
Yarışmada bol şans diliyorum
Yürü gel Alaska'ya gidiyoz,orda yapar yer içerizCookk teşekkür ederim bitanemmmm cok sagol.bende cok severim cay da olursa yaninda ohh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?