• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısırlaştırma

Yaa geçmiş olsun umarım kolayca atlatır. Bizim kızımız da çok uzaktı sürekli mihrablar gıcık gıcık hareketler yapardı hiç sevdirmezdi oynamazdı birkaç kişi dışında kimseye kısırlaştırılıp iyileşme süreci tamamlanınca nerdeyse dünyanın en uysal kedisi oldu. Oğlumuz da tam tersi çok şımarık hareketli sevecen bir kediydi kısırlaştırıldıktan sonra daha da şımatık aşırı sevecen hatta rahatsız edecek seviyede sevecen bir kedi oldu gece boyu tüm odaları dolaşıp tüm aileye kendini sevdiriyor kapıları kapattığımızda kafa ata ata miyavlaya miyavlaya açtırıp kendini sevdiriyor tuvalette falan başımızı bekliyor duştan nefret ederdi şimdi bizimle giriyor kabine beraber yıkanıyoruz falan değişik oldu ikisi de 😂
Teşekkür ederim, ya yerim onları, çok tatlılarmış.Umarım beni yavrum da bir an önce kendine gelir.

Oyy kıyamam ben ona, çok geçmiş olsun.

Benim kedilerden biri bana pek yanaşmaz ama kısırlaştırdığımız hafta dibimden ayrılmadı. Diğer kedim dibimden ayrılmazdı kısırlaştırdığımız hafta benimle muhattap olmadı. Her kedi farklı tepki veriyor sanırım. Biraz zaman verin üstüne gitmeyin.

Diğer ihtimal de kedinizin size küsmüş olması. Sevecen tatlış kedim bana kızıp 2 hafta yanıma gelmemişti. Sevmeye çalışınca tıslayıp tırmalıyordu. Hatta perdenin altında saklanıyordu kimse yokken yemek yiyordu. Küsme sebebini bildiğimden panik yapmadan bekledim sonra birden düzeldi. O yüzden normal ev rutinine devam edin size katılacaktır bir gün aniden.
Çok sağolun, bence de büyük ihtimal bana küstü benimki.Dediğiniz gibi çok üstüne gitmeyeyim ben de umarım çabuk barışır bebeğim benimle.

Beni etiketlemişsin geç kaldım gibi hissettim :) minnoşun yaptığı tripler çok normal, 1 ay kadar sürebilir.. kaçar, saklanır endişe etme.. hatta bir süre rutin kontrolleri için veterinere götürürken de sıkıntı yaşayabilirsin ama hepsi geçici.. psikolojik olarak çok etkileniyorlar, çok üstüne gitme zamanla atlatır çok geçmişler olsun miniğe :)

Back
X