Kısırlık için hacamat, tıbbî sülük, akupunktur vb. tedaviler

kızlar miyomundan hacamat yada sülükle kurtulan varmı ?
miyom için sülük yaptırmaya başladım 10 seans yapacaktık ama kansızlığım artınca 6 seansta ara verdik. miyom boyutunda yüzde 20 küçülme oldu. sülüğe ara verince akupunktura başladık. haftada 1 kere yaptırıyorum. önümüzdeki hafta tekrar ultrasona gireceğim. bakalım ne çıkacak.

miyom için sülük yaptırmaya başladım 10 seans yapacaktık ama kansızlığım artınca 6 seansta ara verdik. miyom boyutunda yüzde 20 küçülme oldu. sülüğe ara verince akupunktura başladık. haftada 1 kere yaptırıyorum. önümüzdeki hafta tekrar ultrasona gireceğim. bakalım ne çıkacak.

kaç taneydi miyomun ve kaç cm? seans aralıkları ne kadardı ? yüzde 20 derken boyutu kaçtan kaça düştü? ben çok kararsızım ameliyatla bi kerede kurtulayımmı yoksa sülük tedavisini deniyeyim şaştım kaldım :(

Tatlım bu 10 seans rahim içine mi oluyor

sizin hacamatcının telini mesajla atarmısınız

manuel tedavi nedir?kim yaptı?
Manuel tedavi; osteopati yazarsan nette çıkar bi incele canım benim cidden çok faydası var örneğin benim rahim mesaneye yapışmış onu düzeltti pelvis kaslarını aktif hale getirdi gibi gibi.. ben bursa da bir duvar diploması eğitimi olan bir bayana gittim Allah ondan razı olsun çok şükür gebeliğimin vesile kısmında büyük rolü var :KK200:

kaç taneydi miyomun ve kaç cm? seans aralıkları ne kadardı ? yüzde 20 derken boyutu kaçtan kaça düştü? ben çok kararsızım ameliyatla bi kerede kurtulayımmı yoksa sülük tedavisini deniyeyim şaştım kaldım :KK43:
şu anda tam değerleri yazamicam kapıtlar evde, bende bir tane miyom var ve yaklaşık 4x5 cm. bana da kesinlikle ameliyat olmalısın diyen doktor var ama ben kesinlikle hayati tehlikem olmadığı müddetçe miyom ameliyatı olmayı düşünmüyorum. aman olma diyemem ama kendi adıma söylüyorum olmam. çünkü ameliyat miyomun sebebini ortadan kaldırıcı bir durum değil, yüzündeki sivilceyi kesmekten bir farkı yok bence. ameliyat olma demiyorum ama önce sülük tedavisini denemeni tavsiye ederim.

Tatlım bu 10 seans rahim içine mi oluyor

10 seans rahim içine değil, belimin üstüne ve göbeğim ile kasıklarımın arasındaki bölgeye yapıyor. bir de ayaklarımın iç taraflarına. her seansta değişik yerlere koyuyor. neye göre belirlediğini çok iyi bilmiyorum. rahim içine bir kere koydursam daha çabuk etki edeceğine kesinlikle eminim ama benim gittiğim yerde rahim içine sülük yapmıyorlar benim de cesaretim yok zaten.

10 seans rahim içine değil, belimin üstüne ve göbeğim ile kasıklarımın arasındaki bölgeye yapıyor. bir de ayaklarımın iç taraflarına. her seansta değişik yerlere koyuyor. neye göre belirlediğini çok iyi bilmiyorum. rahim içine bir kere koydursam daha çabuk etki edeceğine kesinlikle eminim ama benim gittiğim yerde rahim içine sülük yapmıyorlar benim de cesaretim yok zaten.

Arkadaşım inş şifa olur bende hacamata başladım.... henüz bir seans gittim bi kaç seans hacamattan sonra sülüge geçeriz dedi yapan bayan... bende rahim içine yaptırmak istiyorum benim gittiğim yerdede yapilmiyo rahim içine ama bi yer buldum oraya yaptırmak istiyorum aslinda cokda korkarım ama bakalım bi cesaret gideyim ne olur bilmiyorum peki sende herhangi bi değişiklik oldu mu bu tedaviden sonra...

kaç taneydi miyomun ve kaç cm? seans aralıkları ne kadardı ? yüzde 20 derken boyutu kaçtan kaça düştü? ben çok kararsızım ameliyatla bi kerede kurtulayımmı yoksa sülük tedavisini deniyeyim şaştım kaldım :KK43:
ben sülükle kurtuldum çikolata kistinden

Arkadaşım inş şifa olur bende hacamata başladım.... henüz bir seans gittim bi kaç seans hacamattan sonra sülüge geçeriz dedi yapan bayan... bende rahim içine yaptırmak istiyorum benim gittiğim yerdede yapilmiyo rahim içine ama bi yer buldum oraya yaptırmak istiyorum aslinda cokda korkarım ama bakalım bi cesaret gideyim ne olur bilmiyorum peki sende herhangi bi değişiklik oldu mu bu tedaviden sonra...
dün doktora gittim, ultrasonda miyom 5x4 'ten 3,3 x 3,5 e düşmüş. şimdilik akupunktura devam ediyorum. 5 seans sonra tekrar sülük yaptırmayı düşünüyorum.
ben sülükle kurtuldum çikolata kistinden

Maşallah...

benim yumurtalıklarımda yeteri kadar büyümeyip kiste dönüşmüş yumurtalar vardı. geçen haftasonu sol yumurtalığımda acayip ağrı geldi arkasında kanama. acildeki doktor yumurtalıklarındaki kistleri atıyorsun anlaşılan dedi... iki hafta önce akupunktur doktoru akupunkturla birlikte belime hacamat yaptı . galiba hepsi birleşince kist temizliği yaptılar :halay:

Merhabalar...
Mesajınızı bu gün gördüm. Ancak sizin mesajınızdan iki gün sonra sülük yaptırmıştım :)
Bu konuyu da bu yüzden güncellemeyi düşünüyordum, iyi oldu...

Modern tıptan bir fayda göremedim ne yazık ki, bu nedenle alternatif tıbbı düşünürken bir fırsat ayağıma kadar geldi. Bu konuda uzman bir bayanla tanıştım ve bana bu zamana kadar hiç duymadığım şeyler söyledi.

Bu zamana kadar sadece yumurtalık ve rahimle ilgilenildiğini, ancak vücutta kanı tutmak ve dışarı atmakla sorumlu olan iki organ -ki bunlar karaciğer ve dalak- hakkında da alternatif tıptan faydalanabileceğimi söyledi. Karaciğer ve dalak vazifelerini iyi yaparsa adet düzene girer ve yumurtalıkların da düzgün çalışır dedi. Karaciğer ve dalak ile yumutalık ve rahim arasındaki bir organ olan kalın bağırsaklar da işin ikinci yönü. Her gün büyük tuvalete çıkmayan bir insanda kalın bağırsakların sertleştiğini ve bunun yumurtalıklara baskı yaptığını tabiri caizse dövdüğünü söyledi. Gelelim tedaviye:

İlaçları bırakınca bütün sistemim eski haline döndüğü için tedaviyi yumurtalıklar için değil de bütün karın içi organları kapsayacak şekilde planladı. Amacımız yumurtalıkları olumsuz etkileyecek her şeyden kurtulmak. Bunun yanında yumurtalıkları tekrardan uyarmak. Bu amaçla karnıma masaj yaptı, göbek deliğine 3 tane sülük tutturdu, 3 seans akupunktur uyguladı(yumurtalıklarımla alakalı olan noktalara) ve en son karnımdan ve sırtımdan pek çok noktadan hacamat yaptı. Bu noktalar da kalın bağırsak, yumurtalıklar ve üreme sistemiyle alakalı olan noktalar. Kan da zaten iyice pıhtı şeklinde çıktı.

Her gün büyük tuvalete çıkmam için ve genel bir detoks yapabilmek için de üç tane kür başladık. Çayları kullanamıyordum mide ağrısı yaptığı için. Ama bu kürleri çok rahat uyguluyorum. Bunlar da 1.oksijenli su detoksu, 2.yulaf, 3.bal-sirke-limon kürü.

Açıkçası her bir işlemi ve kürleri ayrıntılı anlatsam çook uzun sürecek. Şu an daha fazla yazamıyorum. O nedenle sorularınız olursa cevaba yönelik yazamaya çalışırım...

Rabbim hepimize şifa versin...

Not: Bu işlemler ve daha yazamadığım farklı işlemleri net sonuç alınca açıklamak istiyordum aslında. Henüz hamile kalma konusunda işe yarayıp yaramadığını bilemiyorum çünkü. Ama şu iki haftada her gün büyük tuvalete çıkmaya başladım ve karnım çok rahatladı. Yeni sivilceler eskisi kadar çıkmamaya başladı. Önceden kalın bağırsak ve yumurtalıklarıma dokunduğumda çok sertlik hissediyordum taş gibi, onlar da iyice azaldı. İşlemler bittikten bir kaç gün sonra da adet oldum ki bu benim için çok iyi haber. Şimdilik etkiler bunlar.
Canım konunun üzerinden çok geçmiş ama sorum olacak 3kür yazmışsın ya bunları detaylı anlatır mısın bi de tedavi sonucunda olumlu sonuç aldın mı ?

Hacamat artı sülük tedavisi olup hamile kalan var mı acaba. Ben 3 kere tüp bebek denedim ama negatif oldu. İlaçsız adet olamıyorum, rahim kanalı kapalı, yapisiklik var

merhaba, o zaman rahim sulugu yaptit, ben bugun ilk yaptirdum, oyle zor birsey degilmis

Benm kuyruk sokumuna birakıldi 4 tane. 21 gunu geçirmeden gel dedi bana. 2. gidişimde rahime bırakacak bakalım nasıl olacak inşallah faydası olur

yok yok ip felan bağlanmadı sırayla 9 tane gönderdi
hepsi farklı yerden tuttu kimisi girişte kimisi içerde
sonra şiştiklerinde geri dönüp çıktılar kendi kendilerine
zaten işleri bitince tuttukları yeri bırakıyorlar ve çıkmak istiyorlar
kimi 5 dakika
kimi 10 dakika kaldı
çok uzun sürmedi

yapan bayan bana sülüklerin genelde rahim ağzına uğrayıp
ama orda fazla vakit geçirmediklerini söyledi

merhaba mesajlarınızı okudum. ümraniye de yaptırdığınızı söylemişsiniz. özelden yapan kişinin adını ve telefon numrasını adresini yollar mısınız lütfen. rahme uygulama yapan bulamadım hiç. sizi gördüm hemen sormak istedim. duacınız olurum:dua:

Back
X