Kısırlık için hacamat, tıbbî sülük, akupunktur vb. tedaviler

Dış taraftan koymanında faydası olurmu acaba ben hacamatta yaptırıyorum sülüğü rahme yaptırdım spektulumla açıp yaptı bayan sizede bu şekilde mi yapıldı

canım bende hacamat yaptırıyorum , sırt kısmına 16 ayrı yere yaptırdım , çookk rahatlattı ağrımı sızımı ;)

bana hacamat yapan bayan aynı zamanda bioenerji uzmanı , rahime bioenerji uygulayıp koydu sülükleri , zerre ağrı acı bişey hissetmedim :D :D

canım bende hacamat yaptırıyorum , sırt kısmına 16 ayrı yere yaptırdım , çookk rahatlattı ağrımı sızımı :KK66:

bana hacamat yapan bayan aynı zamanda bioenerji uzmanı , rahime bioenerji uygulayıp koydu sülükleri , zerre ağrı acı bişey hissetmedim :D :D
nerede oturuyorsun canım... banada yaparmı acaba

ben İSTANBULDAYIM... buradada yapanlar var ama ne biliym... aslında rahimle ilgili bir sorunumda yok ama sülüğünde faydası çok

uzakmışız be yaavv ;) evet canım sülüğün faydalarına bende çok inanıyorum , inşAllah olumlu sonuçlar alacağım :)
sende güveneceğin bi yerler bulup yaptırırsın inşAllahh ;)

uzakmışız be yaavv :KK66: evet canım sülüğün faydalarına bende çok inanıyorum , inşAllah olumlu sonuçlar alacağım :)
sende güveneceğin bi yerler bulup yaptırırsın inşAllahh :KK66:
aynen uzağız canım... ama hemşeri sayılırız bende Adıyamanlıyım... pek uzak dihliz yaaani :KK54::KK66::KK66:

üzülme canım ,Rabbim kucaklarımızı boş bırakmayacaktır eminimm :KK68::KK68:
ne gibi tedavi uyguluyorsun ?
sadece coraspin ve folbiol kullanıyorum... hamile kalıncada iğneye başlıycakmışız... sen ne tedavisi görüyosun:KK19:

sadece coraspin ve folbiol kullanıyorum... hamile kalıncada iğneye başlıycakmışız... sen ne tedavisi görüyosun:KK19:

Rabbim tez zamanda şifanı versin inşAllahh canım ;)
bende yumoşlar tembel,büyümüyo keratalar ,bi kere büyüdüler, çatlattık ama olmadı , klomen kullanıyordum , şimdi başka ilaç kullanıyorum ,olmazsa iğneler diyor doktor ,ama ben iğne kullanmak istemiorum ,alternatif tıbba tam anlamıyla yönelecem , sülük ,hacamat , kür :D :D :D

Rabbim tez zamanda şifanı versin inşAllahh canım :KK66:
bende yumoşlar tembel,büyümüyo keratalar ,bi kere büyüdüler, çatlattık ama olmadı , klomen kullanıyordum , şimdi başka ilaç kullanıyorum ,olmazsa iğneler diyor doktor ,ama ben iğne kullanmak istemiorum ,alternatif tıbba tam anlamıyla yönelecem , sülük ,hacamat , kür :D :D :D
İNŞAALLAH tez vakitte hayırlısıyla hamiş olup yavrularımızı kucağımıza alırız canım benim:KK73::KK68::KK37:

Merhabalar herkese. Hacamat konusunu okudum bilgilerimi paylaşmak için üye oldum. Hacamatı 2001 den bu yana bende düzenli olarak yaptırıyorum. Hacamat yapan arkadaşım var. İslami kurallara uyarak yapıyor. Bende yapıyorum eğitim aldım arkadaşımdan. Hacamat çok faydalı anlatmakla bitiremem. Hem sünnet hem şifa. Hiç bir yan etkiside yok. Migrenden şiddetli baş ağrılarından ve panik ataktan kurtuldum. Vesvese korku ve ürpertilere çok iyi geliyor. Çocuklarımada yapıyorum sık sık. Buyuk oğlumda iltihaplı romatizma vardı şukur azalıyor seanslara devam ettikçe. Kendimede yılda iki defa falan bacaklarımdan yapıyorum. Sırtıma yapamadığım için arkadaşıma yaptırıyorum. Ailem akrabalarıma yapıyorum. Yaptırmak isterseniz size telefon veririm. Ayrıca uyguna yapılıyor. Bir kupası 5 tl. Dışarıda pahalı. Kampanya yaptı arkadaşım ilgilenenler için yardımcı olurum.
arkadşım neredesiniz?hacamat ve eğer yapıyorsanız ülük fiyatınız nedir?kimden öğrendiniz?yani tanıdık biri mi

Rabbim tez zamanda şifanı versin inşAllahh canım :KK66:
canım benim çokça dua et bana... Rabbim tez vakitte bu mutluluğu sanada tamamıyla yaşatsın...:KK74::KK36::KK68:tam umudumu kaybetmişken,galiba bu sefer çok geç hamile kalıcam derken mucizem benimlymiş... saklambaç oynuyomuş minnoşum...:KK66::KK73::-)

canım benim çokça dua et bana... Rabbim tez vakitte bu mutluluğu sanada tamamıyla yaşatsın...:KK74::KK36::KK68:tam umudumu kaybetmişken,galiba bu sefer çok geç hamile kalıcam derken mucizem benimlymiş... saklambaç oynuyomuş minnoşum...:KK66::KK73::-)

canııımmm nasıl sevindim senin adınaaa ,Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsiinn inşAllahhhhhh :KK68::KK68::KK68:

dualarım sizinle kuzumm , Allaha emanet olun , beni de dualarında eksik etmeee canımm :KK66::KK66::KK66::KK66:

canııımmm nasıl sevindim senin adınaaa ,Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsiinn inşAllahhhhhh :KK68::KK68::KK68:

dualarım sizinle kuzumm , Allaha emanet olun , beni de dualarında eksik etmeee canımm :KK66::KK66::KK66::KK66:
İNŞAALLAH duamdasın canım... hayırlısıyla bide sağlıklı sıhhatli kucağıma alaydım:KK46: totosunu yerim onun ben

Back
X