Kişisel eşyalarım!!boşanma kararim yardımm:(

Polisle git
Ikametin hala orada sen orada oturuyorsun.
Evden ayrildim ve esyalarimi alamiyorum dersen yardimci olacaklardir.
Hir gur cikmasin bagris olmasin ole olmasin bbole olmasin diye ekmeklerine yag surme arkadasim.
Edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum sanar demisler ya inan yasadim.
Haklisin yarın gitcez şikayetçi olcam en iyisii

Bu konu hakkinda bilgim yok fakat eşiniz tam da bunu istiyor olabilir cilingirle vs. Izinsiz girmenizi sikayetci olmak veya davayi kendi lehine cevirmek istedigi icin kissel esyalarinzi vermeden kilidi degistirmis olabilir.bence yapmayin siz bir.polis merkezine gidin durumunuzu anlatin ne yapmaniz gerektigini onlar soyleyecektirr.

Bu konu hakkinda bilgim yok fakat eşiniz tam da bunu istiyor olabilir cilingirle vs. Izinsiz girmenizi sikayetci olmak veya davayi kendi lehine cevirmek istedigi icin kissel esyalarinzi vermeden kilidi degistirmis olabilir.bence yapmayin siz bir.polis merkezine gidin durumunuzu anlatin ne yapmaniz gerektigini onlar soyleyecektirr.
Evet bencede öle yapmak en iyisi opcak6

Orasi senin evin cilingir cagirabilirsin.

Ama bence şikayetçi olup, bu sikayet dosyasini boşanma davaları ekletebilirsin ki işler senin için daha kolay olsun.

Evden atıldım özel eşyalarım içerde kaldı diye şikayetçi olun polisle gidip alın.
Bir erkek bunu neden yapar kendi evi dahi olsa çıkıp gidecek size toparlanmak için süre tanıyacak ahlaki olan budur.

Senin çeyizini kıyafetlerini ne yapacak acaba tövbest.
Benim kız arkadaşım yaptı aynı kocanız gibi ben kızdım çok ahlaksızca birşey özel eşyalarını alacak tabi koca gitti topladı eşyalarını şükür bizim kızın aklı başına gelmişti.

gidip sorun önce kaymakamlığa sonra polise sonra adliyeye
sessiz kalmayın satıp parasını yerler
ya da eşya almasanız da kilidi gidip değiştirin (eşya alınca suçlu olabilir siniz?)
ama evde kimse yaşıyor mu ?
ya da internetten araştırıp kadın derneklerinden birine gidip sorun
baro avukat atadığına göre fakirlik belgeniz falan vardır
kadın derneği dahil zaman kaybetmeden gezin bir

Boşanmamın eşiğinde olan birisi olarak bende yeni bu konuyu avukatımla görüştüm. Kişisel eşyalarım ve çeyizimi almak için iki yoldan bahsetti. Birincisi mahkeme yoluyla bilirkişi atanacak ve birlikte eve gidip aldığım eşyaların tek tek fiyatları bilirkişi tarafından tespit edilecek ve bu tutarın belirli bir yüzdesini harç olarak yatırıp eşyaları teslim alabileceğim. (Harç emin olmamakla birlikte %5 gibi bi rakam) İkinci yol olarak evin bulundugu mahallenin muhtarı ile evde gidip aynı zamanda kamera kaydı cekip esyaları boşalttıktan sonra eve herhangi bir zarar vermediğine dair hem kamerayla kayıt altına almak hem de muhtarı şahit olarak göstermek. Burdaki amaç evden çıkıldıktan sonra eş kişisi eve eşyalara vs. zarar verip üstümüze atar polisten tutanak tutturursa diye tedbir almak. Allah kolaylık versin. Umarım hayırlı bi şekilde atlatırız bu süreci.

Boşanmamın eşiğinde olan birisi olarak bende yeni bu konuyu avukatımla görüştüm. Kişisel eşyalarım ve çeyizimi almak için iki yoldan bahsetti. Birincisi mahkeme yoluyla bilirkişi atanacak ve birlikte eve gidip aldığım eşyaların tek tek fiyatları bilirkişi tarafından tespit edilecek ve bu tutarın belirli bir yüzdesini harç olarak yatırıp eşyaları teslim alabileceğim. (Harç emin olmamakla birlikte %5 gibi bi rakam) İkinci yol olarak evin bulundugu mahallenin muhtarı ile evde gidip aynı zamanda kamera kaydı cekip esyaları boşalttıktan sonra eve herhangi bir zarar vermediğine dair hem kamerayla kayıt altına almak hem de muhtarı şahit olarak göstermek. Burdaki amaç evden çıkıldıktan sonra eş kişisi eve eşyalara vs. zarar verip üstümüze atar polisten tutanak tutturursa diye tedbir almak. Allah kolaylık versin. Umarım hayırlı bi şekilde atlatırız bu süreci.
Allah sizin gibi güçlü tüm kadınların yardımcısı olsun. Cesaretinizi daha da arttırsın. Karşınıza güzel adamlar çıkarsın. Mutlu olun.

Aminnn arkadaşım, benim ve ailemn ne çektiğini bi ALLAH bi biz biliriz.kimseye yasatmasin bunları dilerim.benm ikametkahim oturdugum evde olmadığı için polisler gidemeyiz dediler.nufusa gitcem oraya aldircam vs.birsuru ugrasiyoruz kiyafetlerimi çeyizlik malzemekerimi alabilsem manevi degeri olan esyalrm:KK43: sırf acı cektirmek için yapiyolar

Toplayin konu komsu aile kim varsa onlar kapida beklesin siz de cilingirle iceri girin esyalarinizi alin gidin

Gasp sayilabilir. Evin kontrati veya tapusu sizin üzerinize degilse. Siz Çilingirle uğraşıp hakliyken haksız konumuna düşürmeyin kendinizi ha iki gün önce ha iki gün sonra karakoldan alın girebilme yetkisini öyle gidin esyalarinixi almaya bence

Back
X