hayırlı ramazanalrımız olsun.kaç yıldır böyle heyecanlı değildim.bu yıl baya heyecanlıyım.inş güzel şekilde değerlendirerek geçiririz bu ayıhayırlı ramazanlar arkadaşlar keşke sayfayı aktif tutsak ramazan boyunca ibadetlerimiz için çok iyi olur hem bilgi anlamında hem de teşvik anlamında
inşallah cnm ben de hep iyi başlar sonra bırakırım ama bu yıl bırakmamaya gayret edicem zikir taze tutuyor ibadete ona özen göstercemhayırlı ramazanalrımız olsun.kaç yıldır böyle heyecanlı değildim.bu yıl baya heyecanlıyım.inş güzel şekilde değerlendirerek geçiririz bu ayı
teheccüte başladım ben sahurla birlikte.on gün çekildecek tespihi ekledim.başlayabilirsin.inşallah cnm ben de hep iyi başlar sonra bırakırım ama bu yıl bırakmamaya gayret edicem zikir taze tutuyor ibadete ona özen göstercem
aynen canım nasılsa sahura kalkıyoruz iyi değerlendirmek lazım katılım keşke fazla olsa aynen bilgiler hikayeler teşbihler çok güzel olurteheccüte başladım ben sahurla birlikte.on gün çekildecek tespihi ekledim.başlayabilirsin.
hoşgeldin.inş oturturuz bazı şeyleri.ben ramazan sabahına regl olarak başladım.Regl bitimi geleceğim konuya bayıldim.Hep bir namaz arkadaşım olsa keşke diyordum
maşallah istikrarına hayran kaldım canımbu ay kedime 1 kısa sure ezberi vermiştim.kadir suresi ezberleyeceğim
naptın başladınmı senmaşallah istikrarına hayran kaldım canım
bu aksam başlıyorum inşallahnaptın başladınmı sen
evet bazen unutuyorumçmasamın kenarına yazdım koydum aklıma geldikçe ayet ayet okuyorum.kısa bir sure ama 3 ayeti ezberledimEzberlediniz mi Kadir süresini Allah daim etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?