kiskanan kiskanana

mervemavii

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
130
27
Oyle manyak bi aileye dusmusumki kaynanam kayinpederimden esimde beni herkesden kiskaniyo ne yapsam yanlis anlasiliyo gibi cekemiyolar bi turlu

kaynanan kayınpederinden kıskanıyosa yuh diyorum :KK57: demek ki kocasına güvenmiyo veya hakikaten manyak bi aile

Şimdi anladıııım !
Ne iğrenç ya kayınvaliden eşini gelininden kıskanmakta ne demek? Şaşakaldım.

çok kötü bi durum allah yardımcın olsun inşallah. kendini kötü hissetmekte haklısın tabi kim olsa öyle hisseder.

Valla pek ayni evde yalniz birakmamaya gayret ediyorlar kac senedir ondan anladim.bu ailenin kocalari abaza kadinlari kiskanc a dostlar benim cilem derdim gozlerimde hep.cocuklugumda farkli seyler yasadim evlendim yine manyaklarla ugrasiyorum hayat ne zor be bana.icimdeki volkanlarin haddi hesabi yok

Valla pek ayni evde yalniz birakmamaya gayret ediyorlar kac senedir ondan anladim.bu ailenin kocalari abaza kadinlari kiskanc a dostlar benim cilem derdim gozlerimde hep.cocuklugumda farkli seyler yasadim evlendim yine manyaklarla ugrasiyorum hayat ne zor be bana.icimdeki volkanlarin haddi hesabi yok

sizde pek hoş konuşmuyorsunuz ..ben sizle alakalı bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum..çocukluğunuzdan beri mi herkesin sizi kıskandığını düşünüyorsunuz? bu arada kaç yaşındasınız?

Iyi de sizi kp ile evde bırakmadı diye kıskanç mı oldu

10 yıllık gelinim kp ile evde yalnız kalmadım öyle bir ortam olmadı

Ayrı yatıyorlarsa ne olmuş siz bazı şeyleri kurmuşsunuz gibi geldi

o kadar üstü kapalı anlatmışsınız ki,
neye dayanarak kıskanılıyorsunuz ?

ne yapıyorlar ki siz kıskandıkları düşüncesine sahip oldunuz ?

sizde pek hoş konuşmuyorsunuz ..ben sizle alakalı bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum..çocukluğunuzdan beri mi herkesin sizi kıskandığını düşünüyorsunuz? bu arada kaç yaşındasınız?
Yok cocuklugumdan beri degil tabiki bu kiskanclik mevzusu da yeni gundeme geldi yani ben 8 yillik evliyim yeni yeni goruyorum bazi seyleri ben 27 yasindayim 1 cocugum dogum yaptim zayifladim kendime baktim degistim ondan kaynaklaniyo butun sorunlar

Yok cocuklugumdan beri degil tabiki bu kiskanclik mevzusu da yeni gundeme geldi yani ben 8 yillik evliyim yeni yeni goruyorum bazi seyleri ben 27 yasindayim 1 cocugum dogum yaptim zayifladim kendime baktim degistim ondan kaynaklaniyo butun sorunlar

kıskanıldığınızı düşünmüyorum içiniz rahat olsun..her şey olması gerektiği gibi kp ile neden tek evde kalasınız ki zaten...siz bi şey varmış gibi sakınırsanız bir şey varmış gibi olaylar döner..

X