Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Benimde yataktan kalkasım gelmedi ama işe gelmek mecburiyetinde olduğum için kalktım yine. Şimdide her taraf sis oldu burda. Akşamda geç yattım nasıl uykum var :14:
Bu arada dün eşimle borçlarımızı konuşuyorduk, ben hep ücretsiz izin almayı düşünüyordum ama olmayacak galiba. çok canım sıkıldı. Rabbim inşallah alabilmeyi nasip eder. Hem bebişimin beslenmesi ve sağlığı için hemde benim için :14:

kaç senedir aynı yerdesin miyopi.patronla konuşsan işten çıkarmazlarmı seni işsizlik maaşı falan alırsın hem bebeğine bakmış olursun hemde maddi olarak destek olur.

Gelecek hafta çağırdı doktor beni canım. Burda 12.hafta gözüküyor ama daha 11.haftanın içerisindeyim canım. Doktor 23ünde gittiğimde 9+3 demişti. 12-13 aralıkta gel ense kalınlığı ölçecez dedi. Sabırsızlıkla bekliyorum :16: ozaman şu aşıyı da bir sorayım olmazsa o gün sağlık ocağınada uğrarım bi. Kesin yaptırmak gereklimi? birde başağrılarımı sorucam tabii unutmazsam :1::1:

lilyum haklı miyopi başımıza ne geleceğini bilmiyoruz tetanoz aşılarını olmak gerekiyor. bak bende normal doğumdum acil sezaryene döndüm geçende elimi kestim sordular tetanoz aşınız varmıydı diye. ihmal etme sen

valla bnmde ewe gidim bide yapıcam koca brokolinin hepsini :1: yokmu yakınlarda market pazar bişi bide hamilesindir kız ayyy ekşili ekşili canın çekti hayırdır :1::1::1:
kız 20 gün var adete :))) yumoş günlerimdeyim galba :))) ayyyy umutsuz vakayım ben :) kocam gelsin aldırırım yerim haha :)

kaç senedir aynı yerdesin miyopi.patronla konuşsan işten çıkarmazlarmı seni işsizlik maaşı falan alırsın hem bebeğine bakmış olursun hemde maddi olarak destek olur.

yok canım ya, 1.5 senedir çalışıyorum. O dediğin zor. Kredi borcumuz var, maaşın biri krediye gidiyor. Bilmiyorum, şimdi çok kafa yormakda istemiyorum açıkçası çünkü çok canım sıkılıyor. Rabbim büyük dua ediyorum inşallah bi çıkar yol buluruz. Çocuğuda düşünüyorum bi yandan kendimide düşünüyorum. Şu sıralar çok yoruldum ve eşim bazı şeyleri anlayamıyor. Birde çocuk olunca biliyorumki anne olarak bütün yük bende olacak, eşim zor bi insan, ne kadar sevsemde bunu kabul edelim biraz geri kafalı da. Hani gerektiğinde yardım eder ama sinirlendiğinde de bütün herşeyi kırar döker. Ben biraz benim para konusunda desteğimi anlasın diyede çalışmayı bırakmak istiyorum. Rabbim hayırlı bi vesile verir eminim. Sizinde dualarınızla birlikte tabii :16:

anam daha çok varmış olsun sen dopala şimdiden vitaminleri ilerde lazım olcak :1::1::1: inşallah bu ay gelir bebişin bacım :16::16::16::16:
İnşallahh bacım inşallah ama umudumu kaybetmeye başladım :( zaten bu ay 14cü günüm adetin ama biz öle 2güne bir çalışma yapamadık :( herseyin hayırlısı :(

oooyy benım tombık kızımın yuzunu gözunu hep görduk..
aynı babası gıbı köfte dudaklı oda:1:
boyu 40 cm..kılosu 1.450 gram yerım onu beeeeeeeeeennn..
bayag iri bi bebekmıs..oooh bee ıyı beslemısım yanii..öluyordum zayıf kalcak dıye:1:

bayag iri bi bebekmıs..oooh bee ıyı beslemısım yanii..öluyordum zayıf kalcak dıye:1:
maşallah fıstıkımıza maşallahhhhhh yaaaa çok güzel yaaaaa...

rabbim bir çırpıda kucagına almayı nasip etsin inşallahh bacımmmmmmmmmmmmm

oyy yerim topalak dötlümü olcakmış bu kuzu kıyamam ona maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar: Allahım sağlığıyla sıhhatiyle kucağına almayı nasip etsin cnm :16::16::16:

benim şakaklarımda olmuyor ama gözlerimde, kaşlarımda oluyor. Özellikle akşamları daha çok oluyor sanırım. Strese bağlı olabilir benimki yada yorgunluğa. Işığa bakamıyorum değilde rahatsız oluyorum, arttırıyor baş ağrımı. Neyse dayanıcaz yapıcak bişi yok, bi kaç haftaya geçer inşallah :16:

göz ve kaşlardaki ağrı genelde sinüzit miyopicim bendede var elmacık kemiklerimede vuruyor.migrende ışık ve sesten çok rahatsız oluyorsun karanlıkta geçiyor baş ağrısı.elmacık kemiklerine ve kaşlarına bastırdığında acıyorsa muhtemelen sinüzit.

tütütütü maşallah onaaaaa yerim onun dötünü ben :):):)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayy cnm vallahi en güzellerini ve en vitamin deposu olanları sewmiomuşssun sende çocuğun için bi dene bak hepsini karıştırıp farkına bile varmazsın yerken...en çok brokoliyi sewiorum bende kimisi haşlıo hiç güzel olmuo haşlamadan kıtır kıtr limonlu limonlu yiycen onu :56::56::56:

canım walla öldürseler yiyemem herhalde.
Bir kere yanlışlıkla roka yedim de ölüyordum az kalsın nasıl çıkardığımı bilmiyorum.

Back
X