sorma cnm aynen öle sanırım :) ewt tetanoz oldum cnm ocağın 3'üne yine çağırdı 2.doz için bakalım..
5 doz olacaksın lilyumcum o aşıdan.çokta ağrı yapıyor sonradan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma cnm aynen öle sanırım :) ewt tetanoz oldum cnm ocağın 3'üne yine çağırdı 2.doz için bakalım..
Benimde yataktan kalkasım gelmedi ama işe gelmek mecburiyetinde olduğum için kalktım yine. Şimdide her taraf sis oldu burda. Akşamda geç yattım nasıl uykum var
Bu arada dün eşimle borçlarımızı konuşuyorduk, ben hep ücretsiz izin almayı düşünüyordum ama olmayacak galiba. çok canım sıkıldı. Rabbim inşallah alabilmeyi nasip eder. Hem bebişimin beslenmesi ve sağlığı için hemde benim için![]()
Gelecek hafta çağırdı doktor beni canım. Burda 12.hafta gözüküyor ama daha 11.haftanın içerisindeyim canım. Doktor 23ünde gittiğimde 9+3 demişti. 12-13 aralıkta gel ense kalınlığı ölçecez dedi. Sabırsızlıkla bekliyorumozaman şu aşıyı da bir sorayım olmazsa o gün sağlık ocağınada uğrarım bi. Kesin yaptırmak gereklimi? birde başağrılarımı sorucam tabii unutmazsam
![]()
kız ben brokoliye bayılıyorum ama haslıyarak yiyorum şöyle limonlu pul biberli uyy canım çekti ama çiğ yemedim hiç deniyim bare :)![]()
:))) kızzzzzzzzzzz canım çektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikız dene bidaha haslamazsın aynen senin tarifin gibi limonlayıp pul biberliyorum öle yiyiorum bazende normal salatanın içinede doğruyorum leziz oluo nımnım![]()
5 doz olacaksın lilyumcum o aşıdan.çokta ağrı yapıyor sonradan
:))) kızzzzzzzzzzz canım çektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kız 20 gün var adete :))) yumoş günlerimdeyim galba :))) ayyyy umutsuz vakayım ben :) kocam gelsin aldırırım yerim haha :)valla bnmde ewe gidim bide yapıcam koca brokolinin hepsiniyokmu yakınlarda market pazar bişi bide hamilesindir kız ayyy ekşili ekşili canın çekti hayırdır
![]()
kız 20 gün var adete :))) yumoş günlerimdeyim galba :))) ayyyy umutsuz vakayım ben :) kocam gelsin aldırırım yerim haha :)
kaç senedir aynı yerdesin miyopi.patronla konuşsan işten çıkarmazlarmı seni işsizlik maaşı falan alırsın hem bebeğine bakmış olursun hemde maddi olarak destek olur.
kız 20 gün var adete :))) yumoş günlerimdeyim galba :))) ayyyy umutsuz vakayım ben :) kocam gelsin aldırırım yerim haha :)
İnşallahh bacım inşallah ama umudumu kaybetmeye başladımanam daha çok varmış olsun sen dopala şimdiden vitaminleri ilerde lazım olcakinşallah bu ay gelir bebişin bacım
![]()
maşallah fıstıkımıza maşallahhhhhh yaaaa çok güzel yaaaaa...oooyy benım tombık kızımın yuzunu gözunu hep görduk..
aynı babası gıbı köfte dudaklı oda
boyu 40 cm..kılosu 1.450 gram yerım onu beeeeeeeeeennn..
bayag iri bi bebekmıs..oooh bee ıyı beslemısım yanii..öluyordum zayıf kalcak dıye![]()
oooyy benım tombık kızımın yuzunu gözunu hep görduk..
bayag iri bi bebekmıs..oooh bee ıyı beslemısım yanii..öluyordum zayıf kalcak dıye![]()
benim şakaklarımda olmuyor ama gözlerimde, kaşlarımda oluyor. Özellikle akşamları daha çok oluyor sanırım. Strese bağlı olabilir benimki yada yorgunluğa. Işığa bakamıyorum değilde rahatsız oluyorum, arttırıyor baş ağrımı. Neyse dayanıcaz yapıcak bişi yok, bi kaç haftaya geçer inşallah![]()
oooyy benım tombık kızımın yuzunu gözunu hep görduk..
ayy cnm vallahi en güzellerini ve en vitamin deposu olanları sewmiomuşssun sende çocuğun için bi dene bak hepsini karıştırıp farkına bile varmazsın yerken...en çok brokoliyi sewiorum bende kimisi haşlıo hiç güzel olmuo haşlamadan kıtır kıtr limonlu limonlu yiycen onu![]()