• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

:52::52:yok canim ben o konuda da sansliyim annem kibrista kayinvalidem arabistanda yasiyor yani birbirlerini gormuyorlar bir beni istemey geldiklerinde birde dugunde gorustuler sadece :9::9:bir daha ki sefere allah bilir neeeee zaman tatil olunca onlar zaten filistine gidiyor belki birgun kibrisa gelirlerse dedigin olabilir:27::27:yani gorusecekleri gune kadar Allah buyuktur bakalim ne olacak:51:

aman birşey olmasında :D hauahuaha....işleri güçleri evlat sıkıştırmak çünkü...rekabet söz konusu...

Bak ben kafayi siyiriyodum esim bana kus aldi. Onlari ciftlestirdim, mamalarini yaptim, bebek gibi baktim ve hic fire vermeden 8 yavrum oldu. Kafam nasil dagildi anlatamam bebegi sildim resmen kafamdan. Ardindan o ay hamile kaldigimi ogrendim. Stres, spermleri de olduruyomus zaten. Sen de kendine bir hobi bul, kafani dagit canim valla bak.

iyiymis yaaa biz de mi kus mus olaylarina girsek acaba:9:

işte olay budur...tabi dönen dönüyor..bizimkinin anası ölse...depresyona girer...benim ailemlede görüşmez okadar...anasıının yasını tutar...benim ananem öldüğünde bana gelmiş amentü duasını okuyor...yok meleklere iman yok kitaba iman...dedim kendinden biriölünce okursun kendine sus artık dedim....

O depresyondan cok afedersin ama esek gibi cikacak. Hayatin devam ettigini gorecek illaki.

iyiymis yaaa biz de mi kus mus olaylarina girsek acaba:9:

valla ben dedim saksı alayım toprak alayım biber maydonoz ekiyim...az filizlendiler bir sabah baktım tarumar olmuşlar neden...karga eşelemiş...bana kafa dağıtmakta yasak anam babam :52::52:cinlerim tepeme çıktı o gözüm gibi baktığım fidelerin o halini görünce...

Selam kizlarrrrrrrrrrrrrrr:9:

kiloluyum ve azimliyim artikinnnnnnnn vercegim bu kilolari:8:

azmimin sonu basari olmali

95 kilodan inmeliyim 60 i görmeliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52::32::32::32::32:

aaaa cok ayip hamile kalinca sativerdin kuslari yani :9::9:onlara sana can yoldasi olmustu oysaki,bir ara anneminde vardi ama 30 tane falan kokularina tahammul edemiyordum valla:25::25:

Canim valla bende 17 tane kus vardi. Muhabbet, kanarya, hint bulbulu vs. kendimi onlara adamistim resmen. Kanaryalarim 2 tane ve cok guzel otuyolar onlari biraktim sadece. Kokulari farkli geldi ve hep tanidiklara verdim zaten. Su an hic umrumda degil ama ya :)

dün ben bizimkine dedim walla canım ananıda al git diye:52::52::52::52::52::52::52:

Ya en iisi Allahım hayırlı ve mutlu birşekilde onlardan uzaklaştırmayı bilsin. Ya ben aslında ailemin olduğu şehre gitmek istiyorum hem onlara yakın yine, hemde ailemin memleketi rahat, doğduğum büyüdüğüm şehir. Ama onada haksızlık olur gibi geliyor. Yoksa benim ailem karışmaz, ben çağırmasan gelmez. Onların tam tersi. Ben eşimin memleketinde yaşasam kafayı yerdim heralde. Allah büyük konuşturmasın ama eşim istiyor eninde sonunda oraya gidicez diyor ama Allahım inşallah nasip etmez gitmeyi. Mutlu olacaksak sorun yokda, çok karışırlar gibi geliyor. Allahım hayırlısını versin, o hayırlısında gönlümüzü razı eylesin... AMİNNN

Back
X