Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

evet,,benım aklıma tatlı ya ramazanda gelır yada adet olmadan bır ıkı gun once ,,onun dısında hıc aramam,,
eslem tozunu attırcak buranın yandık kızım bızzzz
bır naz yerıne ıkı naz edecek
hee bak yuruyus ettın sancın oldu

ben bı kosu merdıven ınıp cıkıp gelıyoruuuuuum..
aktıf olmam lazım:122::124:

Slm noruyonuz bacilar ben odunla dukkana geldim bugün telden taşıyın pazar kimse olmaz dedik dolusmusunuz balığın mesele ne bi özet gecin

İyi ya işte sizde habire doğum fikrini kafadan çıkarmış olursunuz yoksa düşünce gücyle doğmicak o bebişler : ))

Şey gibi oldu bu..hani adet zamanı yaklaşır sürekli belirti arardık acaba hamilemiyiz diye sonra birbirimize kızardık kafanızdan atın şu fikri diye..şimdide sizde aynısının doğum versiyonu oluşmuş..

Bekleyince gelmez ya beklenen..oyzden rahat olmaya çalışın daha günü var demekki bebelerin içerde : )

dogru tesbıt eslemım
bunlar dogurcak ama bızde dokuz dogurcaz
yaa ben sana bıse sorcam senın esınde sperm testınde sorun varmıydı sayı hareketlılık falan hatırlıosun mu?

Sumisali malesef cnm tatlıyla hiç aram yok hamile kaldığımdan beri..daha azğıma çikolata vs almadım..şerbetli falan iğğ ..

Hala tuzlu ve ekşiciyim ..Bi de bi kaç güne kadar iştahımda iyidi ama bu aralar bi iştahsızlık başladı..bi de sürekli bi yutkunma hissi sanki çıkarcakmışım gibi..

Ama daha öyle kusmalar sabah bulantıları falan yok çok şükür..

Millan gibi olamam cnm o ayrı bi vaka : )) Ama o dediğiniz şey bende de var eğer tatlı bişey yediysem onu dengelemek için bi tuzlu bişy yerim bende..kahvaltıda da öyle mesela iki dilim peynir yediysen iki dilim reçelli..ama son olarak tatlının tadı ağzımda kalmasın isterim bende..

oooooy anaaaamm oyle hızlı cıktımkı..yoruldugumda 7.kattaydım..
mıdem bulandı,nefes nefese kaldım
baldırlarım agrıdı,kesın hamlancam boyle ın cık yaptıkca..
yıne agrı gırdı ama ooooyyy..
bı ıkı saat sonra yıne cıkarım..suan altust oldu bunyem..
hıc aclık hıssım kalmadı allah allah..mucıze merdıven
acıktıkca merdıen cıkcam artık

dogru tesbıt eslemım
bunlar dogurcak ama bızde dokuz dogurcaz
yaa ben sana bıse sorcam senın esınde sperm testınde sorun varmıydı sayı hareketlılık falan hatırlıosun mu?

VAlla rakamları hiç hatırlamıyorum cnm ama sperm testinde sorun varmıydı ne demek eşim zaten varikoseldi : )

Bizim sorunumuz tamda oydu zaten : )

Ameliyat olduğunda sayı da hızda dşüktü..sonra ilaçlar vs..sayı arttı hız düştü ..hız arttı sayı düştü..bi ara ikiside normale çıktı çok iyi olmasada..doktorlar ozamanda olur dediler ama olmadydı..

He varikosel ameliyetı sonrası kendiliğnde hamile kalan çok var sonuçta bi tane spermin hızlıca gidip döllemesine bakıyor iş..ama bize nasip olmadı işte..

Ama sizin sanmıyorum değerlerin bu kadar düşük olduğunu varikosel yoksa..

yuhhhhhhhhh kızım napıosun yavas yavas ınıp cıkcannnnnnnn
bı anda sancı gelır yıgılıp kalırsın oldugun yere,,,amac maratona hazırlanmak deıl,
vucudu hareketlendırmek bebegı hareketlendırmek ,,,

benım nerem vaka yaa
gayet basarılı bı 9 ay gecırdım..hıcbı sıkıntım oldu muuuuuu???
tek bı sıkıntım var doguramıyorum..
cocuguda yedım herhalde

ben bı ısı yaptım mı tam yaparım..
oyle babane gıbı cıkamam..
enerjı lazım enerjı..
yoksa 1.katta tukenırım..
verdım gazı cıktım ıste

hayalet muzmutttttttttttttttt
sen oturmusundur kasada dırektıf verıosundur kesın kahvemı alım kek verın bana su masayı temısleyınnnnnnnnnnnn
gerek yok elemanlar fiir donuyo etrafimda odunda esas durusta o varken seff o ben eleman diyo garibanlarda inaniuo tabi bir saate kadar ikinci vardiya gelir biz cikariz gezmeye
Cani bisey ceken varsa evlere servisimiz var anca bir haftada ama

ya esımde 25 mılyon sperm var toplamda da 50mılyon,,,sayısı ıyı,,
normal hareketlı sayısı %28
yavas hareketlı %24
hareketsız% 48
bunlar 1 saat sonrakı degerler alındıkdan sonra,,

nette okudugumda da %50nın uzerınde hareketlılık oldugunda gebelık olcagı yazıo ,,
varıkosel acıkcası tam olarak bılmıorum yanı deıldır heralde dun cocuk hıc oyle bıse demedı,,

gerek yok elemanlar fiir donuyo etrafimda odunda esas durusta o varken seff o ben eleman diyo garibanlarda inaniuo tabi bir saate kadar ikinci vardiya gelir biz cikariz gezmeye
Cani bisey ceken varsa evlere servisimiz var anca bir haftada ama

heeee lahmacun alım bennnnnnnnnnnnnnnnnnn bayadır canım cekıodu
patronıcemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…