sumisali6480 .!.:hımm,,,,ya canım yok be nıe senı tekmelemek ıstesın manyak deıl ya bu adam :)) senle konusurken oldugu ıcın sen oyle dusunuosun ama yapma boyle,,
bak kadın rahmınde bebegı oldugunu anlaadıgı an anne olur,erkek ıse kucagına aldıgında,,,,onun suan senın gıbı sahıplenmesını bekleme,,bak gor bebek geldıgınde nasıl sahıplencek bebesını:)))
alalal ne ayrılması be tobe tobe deme oyle seyler allah korusun,,,,bak gıttın aksam kaldın farzı mısal eger geldıgınde sana daha tavırlı olcagını dusunuosan gıtme derım ben,ama dıosan kı bıze boyle bı kac saatlık yda bı gunluk uzak kalmalar fayda edıo o zaman tmm,,
boyle nıe dıorum ben gıdersem bu sekılde kavgadan sonra kocam esyalarını ne zaman gonderım der
bak bunlar odun bunlar yontulmamıs odun bunları yonta yonta mobılya edecez
ahh sagom be ben 3 yılı anlatsam sana neden duruon dersın o evde,,,sonucda benımde hatalarım var onunda hıc bı zaman sorun tek tarafda olmaz,,,sakın olmaya calıs ,sonucda bu evlılıgın kıtabı yok kı okuyalım![]()
Bize uzak kalmalar hep iyi gelmistir canim.
Kuzenim bu aksam sevgilisiyle olacak aksam bana bakacak yok yani onu bahane edip gidicem anneme.
Hem ben kafamı dinlerim hem o kafasını dinler.
Kafam cok karısık walla herseyi bu kadar ince dusunezdim onceden aman der gecerdim ama simdi oyle yapamıorum