Canım çok geçmiş olsun. Üşüttüğün için ağrı giriyor olabilir canım. Dikkat et kendine. Haftasonu hep yat dinlen, zorlama kendini. Ilık ballı limonlu su içsene canım hem yapımı kolay yormaz seni, hemde vitamin takviyesi. İlaç verdimi doktor, hazır gitmişken kan tahlilide yaptıraydın, hamilelik şüphem var diyip. Nolur nolmaz canım.
Muhteşem üçlüm çok takmayın kafanızı yaw, kakasını yapsa sagonun dediği gibi akıntınızın rengi değişir. Benim ablam 42.haftada doğurdu, bekledi bekledi, sonra bi sabah akıntısı yeşilimsi olunca hemen doktora gitti sezaryene aldılar.
Ama annemde hep geç doğurmuş bizlerde bi sıkıntı yok, hepde normal doğumla olmuş.
Hurma falan yiyormusunuz günlük kızlar? Doğumu kolaylaştırıyor diyorlar ya. Aklınızda bulunsun.
Birde takmayın bak duygu diyordu 40.haftaya kadar hiç bişi olmadı sabah bile bişi yoktu gece 12den sonra sancılar başladı diye.
bebişler öle yada böle çıkacak dışarı takılmayın.
Zaten muhtemelen 40.haftadan sonra hergün gidersiniz doktora galiba, kontrol amaçlı. Sorun doktorlarınıza mutlaka![]()
aynen 40 kez anlattım bunlara bi saatte herşey değişebiliyor hiiiiç bişey çekmedim gece 12 yi geçince sancı 8 cm açılma kanama nişan hepsi toptan geldi doğdu bile
Son düzenleme: