• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

cok teşekkür ederim miyopicim inşallahh Rabbim hepimize bu ay bebeklerimizi nasip eder..kpss ye gireceksin sanırım bende sana başarılar diliyorum ..bende buralarayım ramazandan sonra gidecegiz tatile o yüzden takılıyorum böyle buralarda geldigin iyi oldu :16:

mimoza sende hoşgeldin canım :3:

hoş bulduk canım :) başarılar diliyorum sizlere sınavda ablamda girecek 4 yıldır atama bekliyo anasınıfı öğretmeni.ve çok zoruma giden ücretli öğretmenlik yapıyo şuan maaşı diğerlerinin yarısının altında ben bile daha fazla alıyorum ama çalışması kadrolulardan çok.üzülüyorum onun için inşallah bu sene tutturur.alımda çok olacak ya inşallah herkes için hayırlısı olur.amin.

inşallah rabbim sizlerede nasip eder canım bu bekleyişin ne demek olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz ve çok yıpratıyo bazen bence en kıymetli bebekler bizimkiler olacak ailenin göz bebekleri olacaklar böylesi daha değerli.

inşallahh mimozacım cok heyecan yapıyorum zaten her hastaneye gittigimde..beni neler bekliyor hayat neler getirecek bi şaşkınlık var bu ay üzerimde :53: inşallahh olurda hediyemi alırım Rabbimden..zaten dedigin gibi bi olsa en kıymetlim olacak herseyden :34:Allahh bu ugurda acı ceken gözyası akıtan sabırla bekleyen herkese nasip etsin inşallahh:emir_bebek:

inşallahh mimozacım cok heyecan yapıyorum zaten her hastaneye gittigimde..beni neler bekliyor hayat neler getirecek bi şaşkınlık var bu ay üzerimde :53: inşallahh olurda hediyemi alırım Rabbimden..zaten dedigin gibi bi olsa en kıymetlim olacak herseyden :34:Allahh bu ugurda acı ceken gözyası akıtan sabırla bekleyen herkese nasip etsin inşallahh:emir_bebek:

amin canım inşallah rabbim çok fazla bekletmez sizleri

aminnn canim insallah Rabbim isteyen herkeze ve sana ve bana nasib eder

umudunuzu asla kaybetmeyın ben 8 yıl bekledım 18 yıl bekleyende vardır inşallah rabbim çok bekletmez en kısa zamanda nasip eder

Canim Allah yavrunu size bagislasin,cok sagol moral verdingin icin:16: cok haklisin aslinda ama iste gelde beynimize enjekte et bunu:25:

beyazlım desene aynı durumdayız:)))
gercı benım iş var hatta teklıflerde hala gelmeye devam edıo 2.5 yıl olmasına ragmen ıs hayatını bırakalı ama o huysuz kocam ınatla hayır dıo calısmama gıcık ıste :47:
bebe desen bende de yok ,,,,,,
kilo desen ehh o bende de cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :52::52::52::52:

Canim yaaaaaa,Insallah güleriz tez zamanda hayirlisiyla..

ben is ariyorum,calismak zorundayim,ki harcligim gereginden fazla olsun cebimde.

oo kimseler kalmamış buralarda valla herkess tatilde anlaşılan :32: benimde bugün belli oldu aşılama günüm cuma yapılacak 2 yumoşum var bakalım hayırlıısı inşallahh kızlarr duaa edin baana sizleri seviyorum :16: Rabbim inşallahh tez zamanda bebişlerimizi nasip eder bizlerede..:emir_bebek:

:46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Insallah canim Insallah, gönlüne göre versin Allah:9::9::9::9:

kızlarrrr :) anacım gelen gitmiş :) benimde inşallah yarın annemler gelio :) bende 1-2 hafta yok olurum heralde :(

bu arada bugün simir testimin sonucunu aldım çok şükür bişey çıkmadı yanlız akıntım varmış onun için fitil verdi? vagi-flora diye bişey! kullanan var mı? aslında ben adetten sonra akıntı yaşıyorum ama aşırı degil, simiride adetten sonra almıştı! acaba ondan mı çıktı. sordum mühüm bişey degil dedi dr. sana ilaç yazdım kullan dedi. dedim gebelik düşünüyorum ozaman adetten sonra kullan dedi! zaten önemli bişey olsa direk kullan derdi dimi??? kafam karıştı yaahuuuu :(:18::18::18:

Canim kafana takma bisey olmaz,yoksa doktor söylerdi,sonucta adam hergün bu tür ilaclar yaziyor ve biliyordur,zarari olup olmayacagini :38:

Canim Allah yavrunu size bagislasin,cok sagol moral verdingin icin:16: cok haklisin aslinda ama iste gelde beynimize enjekte et bunu:25:

Canim yaaaaaa,Insallah güleriz tez zamanda hayirlisiyla..

ben is ariyorum,calismak zorundayim,ki harcligim gereginden fazla olsun cebimde.

:46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Insallah canim Insallah, gönlüne göre versin Allah:9::9::9::9:

Canim kafana takma bisey olmaz,yoksa doktor söylerdi,sonucta adam hergün bu tür ilaclar yaziyor ve biliyordur,zarari olup olmayacagini :38:

cok sagol beyazlım inşallahh cümlemize versin Rabbim :emir_bebek:

kuzularrrr tünaydınnnn
çok azalmışız sankiiiiii:14:
bendede fena belırtıler vardı ne kadar istemesemde ümitlenmıstım bıraz sımdı pat dıye gıttı belırtıloer karnım agrıyoo kesın gelecek kırmızılar:2::2:

kuzularrrr tünaydınnnn
çok azalmışız sankiiiiii:14:
bendede fena belırtıler vardı ne kadar istemesemde ümitlenmıstım bıraz sımdı pat dıye gıttı belırtıloer karnım agrıyoo kesın gelecek kırmızılar:2::2:

Tünaydinnnnnnnnnnn:9:

heeee canim baya bir azalmisiz ama ne yaparsin tatil matil:27:

canim ya ama cogu kiside diyor ya belirti yoktu veya diyorlar ya ayni adet gelecekmis gibi,o yüzden aammmmmmmaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn takilmayalim be kuzum

yoksa biz yakinda:36::36::36::36::36::36: :60:

Back
X