bugün bir bayan arkdşım dedikii gebe kalmadan önce reglim azalmıştı değişik başlıyor ve bitiordu onun devamında 2 aya kadar faln gebe kaldım dedi gebe öncesi adet düzensizliği mi oluyormuşş evet tecrübeliler cevp bekliorummm yyüüütttttffffeeennnnnn
bende son 5 aydır böyle...gelen giden yok...
Benimki artık daha erken olmaya başladı ve bol kanlı oldu bu ayne yani dengesizlikler bebeğemi işaretmiş ? al bi tane daha ..çok az kafaya takıp umutlandığımz şey var da sanki bi de bunu ekledin
Ya kıslar sabah saatlerinde sperm ve yumurtanın döllenmeye en verimli olduğu vakitmiş..
Saat 7-8 civarları yani..Bi yerde okumuştum..
Hatta yine bu sitede bi yerde okumuştum..Kız diodu ki 2 sene gece yaptım olmadı bi kere sabah denedim tuttu die :26:
Angel duy bunu sperm düşüklüğü olanlar için daha etkili..
Bi de sabahmı denesek gııı : )
Ay hiç de sefmem uykulu uykulu
bugün bir bayan arkdşım dedikii gebe kalmadan önce reglim azalmıştı değişik başlıyor ve bitiordu onun devamında 2 aya kadar faln gebe kaldım dedi gebe öncesi adet düzensizliği mi oluyormuşş evet tecrübeliler cevp bekliorummm yyüüütttttffffeeennnnnn
Sabah nemazından önce kalkıp işi halledip sonra gusül alıp namazımızı kılıp üstüne de duamızı yaptıkmı bu iş tamamdır arkadaşlar
Diyene bak 11 de zor kalkan ben nasıl yapacaksam
evet ben de çok duydum bunu adet sapıtıp sonra düzene girerse o ay hamile kalınırmış
ben korunmayı bıraktıktan sonra 29 günden 26 güne sonra 24 güne düştü ve yine 29 a geri döndü inşallah bu ay hamile kalırım inşallah tüm isteyenler aminnnnnnnnnn
garip bisey ama bende de ayni durum duzenliydi 2 aydir dengesi bozuldu ee hadi insallah:)))
garip bisey ama bende de ayni durum duzenliydi 2 aydir dengesi bozuldu ee hadi insallah:)))
Benim bulunduğum ortamlarda herkes hamile kalio cnm merak etme buraya takılmaya dewam edersen seninkide yakındır : ))
bebe icin elinden geleni yap derim zor olsa bile
rahim son kontrolleri yapıp bebişe yer hazırlıyo derler
hadi inşallahAllahım sen geri çevirme bizi amin
Benim bulunduğum ortamlarda herkes hamile kalio cnm merak etme buraya takılmaya dewam edersen seninkide yakındır : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?