• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Benim adetlerim çok sancılı geçer ki halen öyle..Oyüzden majeziksiz bi ay geçiremiyorum..Onlara göre çok ilaç içiyorum..Benden dolayı çocuk olmicanı düşünürlerdi hep..

Öyle tahmin ediyorum ki oğullarında sorun çıkacağını hiç düşünmemişlerdi şok oldular..

Benim kaynanam bi tane çocuğunu aldırmak istemiş onu aldıramamış ondan sonraki çocuğunu aldırmış hemde hiç sebep yokken (sağlık,maddiyet vs..)

İşte ALLah büyük ..Sen iki kere aynı hataya düş ..Sonra iki oğlu da bi hafta arayla varikosel(sperm düşüklüğü) ameliyatı oldu..

Kadere bakarmısınız ? Rabbim inş kaynanamın günahını bizden çıkarmaz..Çünkü bu kadar tesadüf olmaz..Ama o bunun farkında mı bilmiyorum tabi..

Yok canım öyle düşünme. Allah sizede verir inşallah. Hem varikoselin tedavisi var hemde en kötü ihtimal tüp bebek tedavisiyle çocuk sahibi olabilirsiniz. Ki benim eşimde varikosel ameliyatı olmuş küçükken. Sonra sperm sayımı yaptırmış biz evlenmeden bi bakayım duruma demiş sonuç çok iyi çıkmış. Ben ilk bebeğime ilk denediğimiz ay hamile kaldım. Yani bunlar hallolan problemler

Senin kocada benimkinemi benziyor bu halleriyle nedir. Benimkide illa yemem lazım, aç kalırsam bebek ölür sanıyordu, hatta bi gün sinirimden kahvaltı yapmadım, kürtajdan sonra ilk günlerde acaba ondanmı oldu diye düşünüyordu eminim. Soradan unuttu galiba. Ama son 3 ay ekstra beslenmen gerekirmiş, ben öle biliyom. Yoksa bizimkilerede kalsa ye ye diye diye bıktırırlardı beni.

K.valideme gelince, en çok onlar istiyor, benim ailem karışmaz hiç bu tür konulara, ilk kanamam oldu, hastanedeyiz, onlara hamile olduumu söylememiştik, hastanede yatıyorum ya sonuçta, çok kanaması varsa gelmeyin demiş eşime, sonra annem hemen gelemedi, 2 gün sora annem geldi, görümcemle konuşuyoruz, x teyze geldi ya, rahatladık bizde. sanki siz benim ailemsiniz o kayınvalidemde, gelince rahatladınız. O kadar rahatsızdınız bi gelip bakaydınız. ben bunu eşime söyleyince neymiş ben rahatsız oluyorum diye o söylememiş gelin diye. He gelseler biraz gerilirdim o süreçte, kabul ama sonuçta bukadar çok isteyen her hafta dile getiren bi aile için yaptıkları ayıp oldu.

Sonra kürtaj oldum, öğlen geldiler, biraz ayağa kalktım sorduğu soru beklemenize gerek varmı? Ya bismillah ben bi çıkim şu üzüntüden, bu sorulacak sorumu? Bu olaylardan sonra anladımki benim hiçbir zor anımda yanımda olmazlar, kocamın sen istemezsin diye demeside bahaneleri hazırmış, onu gördüm.

Eskiler der ya ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye.
beklemenıze gerek varmı derken? cocuk yapma calısmaları ıcınmı? damızlıgız kızım biz!!
Sen kendini iyi besleyeceksin ki bebeğin büyüsün gelişsin. Ben dün doktora gittiğimde 10+2 olmam gerekirken 11 haftalık çıktı bebeğin gelişimi. Şimdi 11+1 olmuş oldum :) 11 şubat görünüyordu doğum tarihi 6 şubata düştü. Tabi bu daha değişir ama. Dr. aferin çok iyi bakmışsın kendine dedi. Sen bol bol vitamin mineral al ki o da senden beslensin.

bana doktor un tuz sekerden uzak dur dedı..masallah ben habure börek yedım durdum 1 haftadır..neyse sımdı evıme gectım ya borek yapanda yok,eve ekmekte almıyorum..sebze yıyecem hep,zaten ben otçul beslenırım hep..ama patlıcan ve patatesı faydalı görmuyorum..bıraz yesıllık aldırmam lazım eve,bıde aklınızda olsun dere otu hamılelıkte sakıncalı sakın yemeyın

Yok canım öyle düşünme. Allah sizede verir inşallah. Hem varikoselin tedavisi var hemde en kötü ihtimal tüp bebek tedavisiyle çocuk sahibi olabilirsiniz. Ki benim eşimde varikosel ameliyatı olmuş küçükken. Sonra sperm sayımı yaptırmış biz evlenmeden bi bakayım duruma demiş sonuç çok iyi çıkmış. Ben ilk bebeğime ilk denediğimiz ay hamile kaldım. Yani bunlar hallolan problemler

Orası öylede ..ALLah yaptığımız hataları bazen çoluk çocuğumuzdan çıkarır ya aklıma gelmiyor değil yani oyüzden..Çünkü keyfine çocuk aldırma durumu var..

Yoksa bizim durumlar iyiye gidiyor çok şükür..İnş sonucunuda alıcaz..

Neyse canlar bnim çıkmam lazım kayınvalideye kaç gündür gitmedim bugünde gitmezsem başlarlar hemen ağızlarına malzeme vermemek lazım ramazan da bari huzursuzluk olmasın ..

Hadi öpüldünüz ben çıkıyorum grşz sonra..:16:

Orası öylede ..ALLah yaptığımız hataları bazen çoluk çocuğumuzdan çıkarır ya aklıma gelmiyor değil yani oyüzden..Çünkü keyfine çocuk aldırma durumu var..

Yoksa bizim durumlar iyiye gidiyor çok şükür..İnş sonucunuda alıcaz..

Neyse canlar bnim çıkmam lazım kayınvalideye kaç gündür gitmedim bugünde gitmezsem başlarlar hemen ağızlarına malzeme vermemek lazım ramazan da bari huzursuzluk olmasın ..

Hadi öpüldünüz ben çıkıyorum grşz sonra..:16:

Bende bazen düşünüyorum böyle ya, ama inşallah öle olmuyordur canım ya. Dua etmek gerekiyor hep, O yüzden duayı ağızdan düşürme :)

Hoşçakal:16:

beklemenıze gerek varmı derken? cocuk yapma calısmaları ıcınmı? damızlıgız kızım biz!!

bana doktor un tuz sekerden uzak dur dedı..masallah ben habure börek yedım durdum 1 haftadır..neyse sımdı evıme gectım ya borek yapanda yok,eve ekmekte almıyorum..sebze yıyecem hep,zaten ben otçul beslenırım hep..ama patlıcan ve patatesı faydalı görmuyorum..bıraz yesıllık aldırmam lazım eve,bıde aklınızda olsun dere otu hamılelıkte sakıncalı sakın yemeyın

Aynen öle, damızlığız biz... Hani bende severim çoluğu çocuğu ama bi sabredin, sadece sevme zamanı ortalarda olcanız diye size yapmıyor çocuğu ben. Bi sorumluluğu var onun. Ya bazen hazırcevap bi insan olsamda dedikleri herşeye ters olmayacak şekilde cevap verebilsem diyorum ama nerde beeen, nerde hazırcevaplık....

muzmuşum benimde bugün aklımdan liste geçmişti:)) kalbimiz karşılıklı bacişkom....ya fikri olan söylesin ona göre yapalım:))

millan tatlım dolaptan bişey aşırmakla leke oluyomu duymadım ama bizde şöyle bi inanış var; türbe falan tarzı yerlerde kaşıdığın yerlerde iz kalır..geçen giresundaydım..kardeşimin kaynanası hamile olduğumu düşündüğünden karadut yiyodum dediki sakın bi yerine bulaşmasın bebekte leke olurmuş..hatta bi kadının kaynanası hamile olan gelininde denemiş bu teoriyi gel bakalım cidden leke oluyomu diye elindeki karadut suyunu olduğu gibi gelinin yüzüne sürmüş.ve cidden çocuğun yüzü tamamen leke olmuş..kız şimdi babaanneden nefret ediyomuş..o yüzden dikkat etmemi söyledi...batıl inanç tabii ama yinede söyleyeyim:)

seraycım iyiyim canım..dün koyu sarı leke azcık geldi ..bugün bişey olmadı..zaten yarın doktordayım..bakıcaz ve embriyoda gelişme yoksa yarın kürtaj olucam..hayırlısı bakalım kızlar...

eylülcüm sendeki ilk sayfadaki listeyi ramazanın 1.gününden itibaren yapalımmı?? yalnız orada olup sonradan topicten kopanlar var...ayrıca yeni gelen arkadaşlarda var..

muzmuşum benimde bugün aklımdan liste geçmişti:)) kalbimiz karşılıklı bacişkom....ya fikri olan söylesin ona göre yapalım:))

millan tatlım dolaptan bişey aşırmakla leke oluyomu duymadım ama bizde şöyle bi inanış var; türbe falan tarzı yerlerde kaşıdığın yerlerde iz kalır..geçen giresundaydım..kardeşimin kaynanası hamile olduğumu düşündüğünden karadut yiyodum dediki sakın bi yerine bulaşmasın bebekte leke olurmuş..hatta bi kadının kaynanası hamile olan gelininde denemiş bu teoriyi gel bakalım cidden leke oluyomu diye elindeki karadut suyunu olduğu gibi gelinin yüzüne sürmüş.ve cidden çocuğun yüzü tamamen leke olmuş..kız şimdi babaanneden nefret ediyomuş..o yüzden dikkat etmemi söyledi...batıl inanç tabii ama yinede söyleyeyim:)

seraycım iyiyim canım..dün koyu sarı leke azcık geldi ..bugün bişey olmadı..zaten yarın doktordayım..bakıcaz ve embriyoda gelişme yoksa yarın kürtaj olucam..hayırlısı bakalım kızlar...

Umarım dr. yarın iyi şeyler söyler canım :)

Umarım dr. yarın iyi şeyler söyler canım :)

Kizlar destekleriniz icin ayri ayri tesekkur ediyorum hepinize..insallah cok bekletmez gelir bebeklerimiz
Eslemcim cok zor gercekten ama sabrediyorum insallah cabucak olur
millan basiniz sag olsun cnm cok uzuldum.Rabbim taksiratini affetsin cnm
ecemcim Allah sana sorunsuz bir hamilelik yasamani nasip etsin insallah arkadasim

ecem karadutu bılıyorum o hurafe degıl kızım gercek:1: bögurtlen ve çilekte mevcut bunların ıcınde vede cigerde..
normalde lekesı zor cıkan her meyve yenilip el vucuda suruldugunde leke yapıyormus.ben kendımce vışne ve kırazıda kattım bunlara..ıkısınınde eşgali bu tarife uygun:27:

ecem karadutu bılıyorum o hurafe degıl kızım gercek:1: bögurtlen ve çilekte mevcut bunların ıcınde vede cigerde..
normalde lekesı zor cıkan her meyve yenilip el vucuda suruldugunde leke yapıyormus.ben kendımce vışne ve kırazıda kattım bunlara..ıkısınınde eşgali bu tarife uygun:27:

işte babaanne gelininde denemiş..evet o zaman hamişler dikkat edelim renkli meyvelereeeeeeee:52:senin hamilelik sevincinde yoktum canım...Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin:))
dimeh yine kaçışlarda sanırım

Canlarımmm hep kacırıyorum sızı ama gecmıslerı okumadan kapamıyorum topiği
Başta millancım basın saolsun tatlım Allah tahsilatını affetsin babacığının nur içinde yatar inşallah.Allah sana da ailene de sabırlar versin
Gül güzeli canım hayırlısı olsun Allah büyüktür canım hepimizin beklediği gibi bebişlerımızın var bır zamanı ama okuduklarımdan duyduklarımdan aşılama normal ılıskıye gırmekten pek farklı degıl dıyorlar tabı doktorun sen daha ıyı bılırsın ama paylaşmak ıstedım
Eslemcım bacım ben cekılecem derken sen cekıldın bakk ohh bunu da atlattın kucuk tıkanıklıklar bu rahım fılmıyle acılıyor ve gebe kalman kolaylaşabılıyor inşallah vesıle olur da Yüce rabbim hayırlı su mubarek ayda mutlu eder sizi
Ecemcım hersey Allahtan canım benım olumlu olumsuz ne olursa kabulümüz hayırlısı olsun dıyelım
İsmini sayamadıgım tum kızcelerım hepınızı cok ozledım hepınız ıyı bakın kendınıze
Bana gelınce cmt memlekete gıdıyoruz haftaya cuma ablam doğuracak bı yanım heyecandan sevıncten cıldırıyo bı yanım sız de bıse yokmu ee zamanı geldı yapın artık bı tanee laflarını nasıl kjaldıracak onu dusunuyoooo bugun face'e yıgenıme bebek sekerı yaptırdım onu koydum mıllet sankı bı gunde karnımn sısecek sankı hıc resımn paylaşmıyomusum gıbı senın mı bebısın doğuyo dıye sormaya basladı off offf kpss yı bahane etmıstık artık ınsanlara ne soyleyecegım bılemıyorumm
Allahım bekletmez ınsallah bu mubarek ayda tuttugumuz oruclar namazlar ıbadetler askına guzel hbr almayı nasıp eder hepımıze
canlar ben memleketteyken ablamda kalıcam ablamda net yok ama anneme gıttıkce gırmeye calışırım annısımın ınternetı var olmasa bıle telden sızı takıp etmeye calışıcam Allah ızın verırse 8 agustosta evımdeyım ondan sonra hep sizinim:1::1::1:
yasın lıstesıne benı de yazın ha yolmım o saclarınızı :9::9: benı her gun okumus sayınn zaten okuyorum ben ramazanda
opuyorum hepıcıgınızı allaha emanet olun canlar

işte babaanne gelininde denemiş..evet o zaman hamişler dikkat edelim renkli meyvelereeeeeeee:52:senin hamilelik sevincinde yoktum canım...Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin:))
dimeh yine kaçışlarda sanırım
bitanemmmm benimm koyu sarı leke kanam değil tatlımm ve inşallahh bebeşin sağ salimdir ve kocaman olup büyümüştür aminnnnnnnnnnnnnn :16:ama tabi herşeyin önce hayırlısı mevlam ne eylerse güzel eyler
bu arad ecemcimmm çok güldüm ya gelin laynanan kara dut a :DDDD yazık yaaaa kaynanada ama ne bilsinn şimdi ama gelin tabi içi gitmiştir

Back
X