Benim adetlerim çok sancılı geçer ki halen öyle..Oyüzden majeziksiz bi ay geçiremiyorum..Onlara göre çok ilaç içiyorum..Benden dolayı çocuk olmicanı düşünürlerdi hep..
Öyle tahmin ediyorum ki oğullarında sorun çıkacağını hiç düşünmemişlerdi şok oldular..
Benim kaynanam bi tane çocuğunu aldırmak istemiş onu aldıramamış ondan sonraki çocuğunu aldırmış hemde hiç sebep yokken (sağlık,maddiyet vs..)
İşte ALLah büyük ..Sen iki kere aynı hataya düş ..Sonra iki oğlu da bi hafta arayla varikosel(sperm düşüklüğü) ameliyatı oldu..
Kadere bakarmısınız ? Rabbim inş kaynanamın günahını bizden çıkarmaz..Çünkü bu kadar tesadüf olmaz..Ama o bunun farkında mı bilmiyorum tabi..
Yok canım öyle düşünme. Allah sizede verir inşallah. Hem varikoselin tedavisi var hemde en kötü ihtimal tüp bebek tedavisiyle çocuk sahibi olabilirsiniz. Ki benim eşimde varikosel ameliyatı olmuş küçükken. Sonra sperm sayımı yaptırmış biz evlenmeden bi bakayım duruma demiş sonuç çok iyi çıkmış. Ben ilk bebeğime ilk denediğimiz ay hamile kaldım. Yani bunlar hallolan problemler