• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Meryem sen geldin diyemi bu kısların hepsi burda acaba : ) bak sevildiğini bil : )

Valla ben hep gelip tek başıma konuşuodum bu karılar bi türlü toplanamadı ya huu ...

ahh canım yaa hiç kıyamam seni yalnız mı bıraktılar
ben geldim ya Allahın izniyle buralardayım. konuşuruz
Asıl ben duygulandım..Birbirimizi hiç tanımasakta gidip bizim için dua etmişsin orda ..Gerçekten çok sevindim kabul olur veya olmaz unutmamışsın yaa çok sağol cnm yaa :54:

Amin cnm amin..Ben hepsinin kabul olduğuna inanıyorum valla..Ama erken ama geç hepimiz hamile kalacaz inş :49:

ALLah en çok birbiri arkasından dua eden kullarına kıyamazmış..Sen iyi niyetinle hiç tanımadığıın insanlar için dua ediosun kabul etmez mi :16:
inşallah canım yaaa Rabbim kabul buyursun. :16:

Doğru haklısın mantıklı geldi bu bana. Bakalım ben ramazan sonrasında Şevval ayında 6 gün tutmak çok sevapmış ya, inşallah onu tutmayı hedefliyorum, gerçi hersene hedefliyorum ama olmuyor bi türlü. Bu sene hepberaber tutalım en azından bu senenin borcundan kurtuluruz. Sonrasında da eğer dayanabilirsek biraz daha tutarız, borcumuzdan düşer en azından.

Ewt cnm ya beraber tuttalım onları inş..Haberleşelim de aynı gün tutalım : )

kızlar bişi sorcam size...

kafama uzun zamandır takılıyor.

benim kına gecemde kınamı çocuğu olmayan biri yaktı ! acaba diyorumm banada mı bulaştı yaa :(

acayip sacma ama böle deneyimleriniz var mı?

hani kınayı kim yakarsa onun kaderini yaşarmışsın yaa!!

benim kına gecemde kınamı çocuğu olmayan biri yaktı ! acaba diyorumm banada mı bulaştı yaa :(

Öle şeyler düşünme canım ya. İlk defa duydum böle bişeyi. Sen dert etme bunu, Rabbimin bi bildiği vardır. Hayırlısıyla verecektir en kısa zamanda. Şu mübarek ayda Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. Buarada ben kaymaya başladım, iş bitsede eve gidip yatsam....

Hay sen çok yaşa emi :9: :9: :9:

Öyle saçma şey olurmuymuş..Şimdi düşündüm de benimkini halam yakmıştı..Zaten bi tane halam var kız çocuklarıda halaya çekermiş bak halamında 3.senede çocuğu olmuştuuuu :30:
ayyy ne bilim yahuu :( kafaya taka taka bunu buldum :) ama çok korkuyorum yaa :(

Hay sen çok yaşa emi :9: :9: :9:

Öyle saçma şey olurmuymuş..Şimdi düşündüm de benimkini halam yakmıştı..Zaten bi tane halam var kız çocuklarıda halaya çekermiş bak halamında 3.senede çocuğu olmuştuuuu :30:

yok bebeğim olmaz öle şey ama böle batıl sölemler var halk arasında saçma tabi ;) sen takılma buna

kızlar yasinlerinizi okudum Allah kabul etsinnnnn benim içinde bugün okuyan herkesden Allah razı olsun ve bugün okumayıpta işi dolayısıyla başka gün okuyacaklardan da Allah razı olsunn ve okuyan okumayan herkestende Allah razı olsun

mersyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bitanemmm nasılsınnnn bu arada aile hekimine gittin dimi haber veriyim dedim ben bugün gittimm eylülde çağıracaklar gene tetenoz aşısı olmamız gerekiyomuş eylüle

canlarımm bu arada yasin listesinde bi değişiklik varmı gemiş sayfalarda göremedim yeni eklennen isimler falan varmı :34:

Back
X