- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
kafama çok takıyorum galbaabekle biraz istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kafama çok takıyorum galbaabekle biraz istersen
kızlar merhaba..doktordan geldim..6 haftalık görünüyor hala...kal atışıda yok..9 haftalık olmalıydı...doktor bikere daha hcg değerine bakacak öğleden sonra çıkacak sonuç....büyük ihtimal alınacak...ilaçla düşürürüz dedi küçük çünkü...eğer düşmezse doktor alacak...iyiki alıştrmamışım kendimi
canım benim arkadaşında 3 ay olmadı...senin o dediğin testlerden yaptrdı prolaktini yüksek çıktı..o hamileliğe engel olurmuş...ilaç kullandığı hafta hamile kaldı...doktora gidip 3 aydır olmuyor değerlerime baktırabilirmiyim dersin....prolaktin dengede olması lazım....bi baktır için rahat etsinkafama çok takıyorum galbaa((
hayırlısı böyleymiş demekki..pıhtılaşma testi yaptrcaz bakalım..doktor ondan şüpheleniyor...canım çok geçmiş olsunbiz birazda olsa ümitliydik senin adına.inşallah herşeyin hayırlısı olur rabbim daha sağlıklı hayırlı evlatlar verir sana.
dimeh hoşgeldin canımmm..yaptık allaha şükür bişi çıkmadı ondada ama muzmutum sabah internette bişi gördüm allahım korusun bebek gelişmemiş böle zayıf allahım korusun öle moralim bozuldu sabah sabah allah hayırlı eli ayağı düzgün nasip etsin çok korkuyorum her hamilede oluyomu böle korkular yoksa sadece bendemi ya(((((((
hayırlısı böyleymiş demekki..pıhtılaşma testi yaptrcaz bakalım..doktor ondan şüpheleniyor...
kafama çok takıyorum galbaa((
dimeh hoşgeldin canımmm..
üzülme belki bebeğin büyüdüğü için oluyodur ağrılar..yerini genişletiyo derler..karnın darsa fazla hissedebilirsin canım.doktorunda bişey yok dediyse hiç sorun etme.
Herşeyin hayırlısı tatlımmm güçlü olll. vardır bundada bir hayır.kızlar merhaba..doktordan geldim..6 haftalık görünüyor hala...kal atışıda yok..9 haftalık olmalıydı...doktor bikere daha hcg değerine bakacak öğleden sonra çıkacak sonuç....büyük ihtimal alınacak...ilaçla düşürürüz dedi küçük çünkü...eğer düşmezse doktor alacak...iyiki alıştrmamışım kendimi
doktor 1 yıl geçmesi lazım falan dedi. özele gitcem. benim adet 17sinde oluyor 2 aydır. bu ay inşallah adet olmamda gerek kalmaz bu testlere. zaten adet olsamda sanırım bayrama denk gelir?canım ecem prolaktin demiş ya o dediğin hormon tahlilini yaparken yapıyorlar onu da adetin 3. günü yani.ben söylemeden bakıldı
kızlar dün giremedim bir türlü kayınpederim anjiyo oldu haftaya da stend takacaklar walla aksilik geldm mi hep üst üste geliyor beni de işten çıkardılar artık doğuma kadar kimsede beni işe almaz evde oturup kpss ye çalışıcaz yavruşumla :)
merhaba kızlar doktordan geldim..9 haftaya rağmen 6 haftalık görünüyor..ayrıca doppler mi neyse daha ayrıntılı ukltrasonmuş sanırım ona girdim..kalp atışı göremedik..hcg değerm 8900 geçen hsfta değeri...doktor bugün bidaha bakalım yükselme varmı dedi..kan verdm..öğleden sonra bakılacak...doktor eğer o da düşük çıkarsa daha ümidimiz yok dedi..ilaçla düşürmeyi denycez o olmazsa doktor alacak....iyiki çok alıştırmamışım kendimi..
aynen öyle walla canım çalış çalış nereye kadar :) hehehegünaydın kızlar :) sagocum işten ayrılmana üzüldümgeçmiş olsun.belki evde geçirmen daha iyi olacaktır senin için.çalış çalış nereye kadar :)
canım hormon tahlilleri bunlar baya da bir pahalı tutar adetin 3. günü yapılıyor doktorun istediyse yaptır bence....kızlar bu testlerden yaptıran varmı? nerde yaptırdınız fiyatı nedir? biliyormusunuz acep? :44:FSH, LH, E2, PRL, T3, T4, TSH
sagocum işyerinde 6 ayını doldurmuş muydun?
bir de işyerinde kaç kişi çalışıyor 30 ve daha fazla mı?
merhaba kızlar doktordan geldim..9 haftaya rağmen 6 haftalık görünüyor..ayrıca doppler mi neyse daha ayrıntılı ukltrasonmuş sanırım ona girdim..kalp atışı göremedik..hcg değerm 8900 geçen hsfta değeri...doktor bugün bidaha bakalım yükselme varmı dedi..kan verdm..öğleden sonra bakılacak...doktor eğer o da düşük çıkarsa daha ümidimiz yok dedi..ilaçla düşürmeyi denycez o olmazsa doktor alacak....iyiki çok alıştırmamışım kendimi..