• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kızlar merhaba..doktordan geldim..6 haftalık görünüyor hala...kal atışıda yok..9 haftalık olmalıydı...doktor bikere daha hcg değerine bakacak öğleden sonra çıkacak sonuç....büyük ihtimal alınacak...ilaçla düşürürüz dedi küçük çünkü...eğer düşmezse doktor alacak...iyiki alıştrmamışım kendimi

kızlar merhaba..doktordan geldim..6 haftalık görünüyor hala...kal atışıda yok..9 haftalık olmalıydı...doktor bikere daha hcg değerine bakacak öğleden sonra çıkacak sonuç....büyük ihtimal alınacak...ilaçla düşürürüz dedi küçük çünkü...eğer düşmezse doktor alacak...iyiki alıştrmamışım kendimi

canım çok geçmiş olsun :( biz birazda olsa ümitliydik senin adına.inşallah herşeyin hayırlısı olur rabbim daha sağlıklı hayırlı evlatlar verir sana.

kafama çok takıyorum galbaa :(((
canım benim arkadaşında 3 ay olmadı...senin o dediğin testlerden yaptrdı prolaktini yüksek çıktı..o hamileliğe engel olurmuş...ilaç kullandığı hafta hamile kaldı...doktora gidip 3 aydır olmuyor değerlerime baktırabilirmiyim dersin....prolaktin dengede olması lazım....bi baktır için rahat etsin

yaptık allaha şükür bişi çıkmadı ondada ama muzmutum sabah internette bişi gördüm allahım korusun bebek gelişmemiş böle zayıf allahım korusun öle moralim bozuldu sabah sabah allah hayırlı eli ayağı düzgün nasip etsin çok korkuyorum her hamilede oluyomu böle korkular yoksa sadece bendemi ya :((((((((
dimeh hoşgeldin canımmm..
üzülme belki bebeğin büyüdüğü için oluyodur ağrılar..yerini genişletiyo derler..karnın darsa fazla hissedebilirsin canım.doktorunda bişey yok dediyse hiç sorun etme.

Son düzenleme:
dimeh hoşgeldin canımmm..
üzülme belki bebeğin büyüdüğü için oluyodur ağrılar..yerini genişletiyo derler..karnın darsa fazla hissedebilirsin canım.doktorunda bişey yok dediyse hiç sorun etme.

hoşbulduk canım aman sigara dert çıkarıyo bana başka bişi diil doktorda bişi demedi ağrılar için dediğin gibi galiba içkarnım dar galiba annemde öle dedi

Herşeyin hayırlısı tatlımmm güçlü olll. vardır bundada bir hayır.

canım ecem prolaktin demiş ya o dediğin hormon tahlilini yaparken yapıyorlar onu da adetin 3. günü yani.ben söylemeden bakıldı
doktor 1 yıl geçmesi lazım falan dedi. özele gitcem. benim adet 17sinde oluyor 2 aydır. bu ay inşallah adet olmamda gerek kalmaz bu testlere. zaten adet olsamda sanırım bayrama denk gelir? :( ooff napcam ben yaaa

kızlar dün giremedim bir türlü kayınpederim anjiyo oldu haftaya da stend takacaklar walla aksilik geldm mi hep üst üste geliyor beni de işten çıkardılar artık doğuma kadar kimsede beni işe almaz evde oturup kpss ye çalışıcaz yavruşumla :)

Vardır bı hayır bunda da bacım uzme kendini Allah yardım etsin

merhaba kızlar doktordan geldim..9 haftaya rağmen 6 haftalık görünüyor..ayrıca doppler mi neyse daha ayrıntılı ukltrasonmuş sanırım ona girdim..kalp atışı göremedik..hcg değerm 8900 geçen hsfta değeri...doktor bugün bidaha bakalım yükselme varmı dedi..kan verdm..öğleden sonra bakılacak...doktor eğer o da düşük çıkarsa daha ümidimiz yok dedi..ilaçla düşürmeyi denycez o olmazsa doktor alacak....iyiki çok alıştırmamışım kendimi..

Canım hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah hayırlısıyla değerin yüksek çıkar ve bebeğin sana tutunur. Rabbim sana sabırlar versin...

canımm benim sagoleram çok geçmş olsunnn Allahhh bebeğine sana seviklerine sağlık sıhat versinn vardır hayır bende tam ales sınavım iyi geçiyodu aksilik gözetmen hatasına çattımm 90 üzeri kesin alır ve hoca olurdum ama hayırlısı sonra bebek haberini aldım :)) unuttum bile :)) kasıma sınavım tekrar var bebeğimle çalışıcamm ve bu arada hamile arkadaşlarım sınavlara giricekseniz bunu ösym bildirin ki ona göre sınavda size farklı izin hakkları doğuyor
ecemcim bitanemmm hayırlısı olsunnnnn mevlam ol der se olur mevlam ne eylerse güzel eyler Rabbimmm hepimize sağlıklı sıhatli bebeişler nasip etsin aminnn

merhaba kızlar doktordan geldim..9 haftaya rağmen 6 haftalık görünüyor..ayrıca doppler mi neyse daha ayrıntılı ukltrasonmuş sanırım ona girdim..kalp atışı göremedik..hcg değerm 8900 geçen hsfta değeri...doktor bugün bidaha bakalım yükselme varmı dedi..kan verdm..öğleden sonra bakılacak...doktor eğer o da düşük çıkarsa daha ümidimiz yok dedi..ilaçla düşürmeyi denycez o olmazsa doktor alacak....iyiki çok alıştırmamışım kendimi..

canım üzme kendini herşeyde vardır bir hayır. moralini yüksek tut... daha önümüzde çok günler olacak Rabbimizin isteği ile sen içini ferah tut yeter.....

Back
X