• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

aşk olsun canım olur mu hiç öyle şeyyy biz hep beraber geldik bu topiğe sizler böyle yapıyorsunuz derdinizi beraber paylaşıyoruz ben kendi adıma konuşayım halimden gayet memnunum böyle şeyler düşünmeyin lütfen ozaman kırarsınız bizi. Hepimizzin sevinci hüznü bir.....:34::34::34::34::34::34::34::34::34:

iyi bari böyle düşünmene sevindim..ne bilim birden aklıma geldi..

doğru diyosun bizim sevincimizde üzüntümüzde bir :38:

kızzzzz ne sigarası kafandan silllll.... ne zamandır beklediğin kuzun geldi. onun için bırakkkkk.. rabbim dualarını dualarımız kabul etti. istemesin o güzel canınnnnn bak kızıyorum heeeeeeeeeeee:47::47::47:

kendimle savaşıp duruyorum zaten canım.... Kuzuma gittim bugün bebek albümü aldım sırf evden kaçtım sigara içmemek için kafamı dağıtayım dedim gezdim walla öğle sıcağında....

sımdık colde kutup ayısı kaldı bana ugramayan :47:

1,,,) gecen hafta ayagıma kurdan battıydı basparmagımın hemen yanına ,malum hamıle olabılırım dıe doktorun verdıgı ılacı ıcmedım,sonuc ayagım apse yapmıs,zaten gecen haftadan berı ayagımın ustune basamıodum dısarı bıle cıkmadım hıc,evde yan yan dolasabılıodum,,saglık ocagına gıttım ılacla krem verdı hemen gecmesını bekleme dedıi,cok kotu bı yere batmıs kurdan eskıye donmesı ıcın 2 hatta3 aya yakın zaman alır dedı:47:

2...) sag kulagımın dıs kısmı sıstı hemde kocamla aynı gun !!! hemde ıkımızınde aynı kulagı !!! 1 hafta sonra gectı sımdı gıne basladı yarın doktora gıtcez :47:

3,,,,) malum 2 dusukden sonra kan pıhtılaasma sorunu cıkınca coraspın kullanmaya basladım ( aspırının hamılelık donemınde kullaanılacak versıyonu ) mayıs ayından berı korunmuoz ve ortalam 14 veya 16 gunde bır adet oluyorum ,,yanı bır ayda ıkı kez kanama oluyo ( yerlesme kanaması demeyın wallah ucarım sıze:47:) megersı benım cok sevgılı kadın dogum doktorum kı farklı ıkı doktora gıttım bana demedılerkı adet olunca kan sulandırıcı ıcme,,,,ehh bende bılmedııgım ıcın lopur lopur ıcıorum,, bugun saglık ocagındakı hemsıreye coraspın ıctıgımden berı erken adet oluyorum dedıgım de olay cıkdı ortaya o dedı aspırın ve kanı cogaltır dedı halıyle benım yumurtalar olusamadan garıplerım kan sulandırıcım yuzunden adet olarak gerı donuyomus ehhh gelde hamıle kal dıme:47:

4,,,,) tum bunların ısıgında saglık ocagına gıtme sebebım sadece basımın cok donmesınden dolayı ıdı kı tansıyonumda 10/5 cıkdı,

ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff,,,,:47::47::47::47:
ahh canım ya kıyamam bazen böyle aksilikler üstüste gelir ya imtihan işte ne yapalım. istersen sen önce iyi bi kadın doğumcu bul.şöyle herşeyi sorup cevabını alabileceğin birini. herşeyde vardır bir hayır canım ya sıkma canını :29:
Ahh yavrum yaa dayanamadın dimi .. Ne güzel ailenin yanına gittin senin için değişiklik olur unutursun biraz şu bebek işini dedik ama tam tersi oldu galiba..

İmtihan işte..Bende yeni hamile haberleri alıyorum durmadan..Kimle konuşursam bebek muhabbeti şimdilerde cinsiyet öğrenme durumu var onun muhabbeti şaka gibi yaa etrafımdaki herkes hamile :25: yengem,kuzenim,arkadaşlarım,akrabalarım of offf

En son en çok görüştüğüm arkadaşım var o da hamileymiş ..Napıcam bilmiyorum ..Çok zor..

oyy oyy bi yerde okumuştum. bayanın biri yıllarca bebek için tedavi falan görmüş algıda secicilik olmuştu hamileler hamile kıyafetleri gözüme gözüme giriyordu diye yazmıştı. sonraki ayda doğal yolla hamile kalmış. algıda seciciliğe inanıyorum hamile haberi geldi mi üstüste geliyor eee siz ne zaman yapacaksınız muhabbetleri hiç eksik olmuyor. duadan ayrılma canım benim. Şüphesiz ki Rabbim gönderecek kuzucuğunu :29:

kızlar sabah ovulasyon testi aldımmmm bugün yapim dedim yaptım az önce :) silik 2 çizgi gördüm amaaa baya mutlu oldum sanki elimdeki gebelik testi inşallah onuda görmek nasip olur :) 2 gün sora tekrar yapcam bunu merakımdan yaptım :)))
hadi inşallah canım o günleri de göreceğiz inşallah :29:

Ya bi de biz böyle melankolik olunca hamile arkadaşları daha mı zor duruma sokuyoz acaba onlarda bizim yüzümüzden kendilerini kötü hissedip üzülmesinler inş..

Aklıma geldi şimdi...İnş öyle bişiy yoktur..Kıslar bizi çekmek zorunda değilsiniz hee gebelik topiclerine gidebilirsiniz isterseniz :43:
eslemim canım benim koyverme kendini. bu yazdıklarını okuyunca vallahi içim sızladı :50: keşke gizleseydim hamileliğimi diye geçiriyorum içimden. biz burda birbirimize destek oluyoruz kimse kimseye yük değil ki çekelim. arkadaşız biz :29: böyle şeyler duymak istemiyoruz lütfen. mübarek günde edilen dualar geri çevrilmez inşallah. duadan kopma

Şu millan karısının gaynanatörü geri geldi galiba girmediğine göre başlamıştır yine temizliğe :9:

Angel de garibim bi kurtulamadı onunkinden o da girmiyo ..Ya da bilmem ne reçeli yapıyodur şimdi :1:

anam bende o seyden ne deyıp alıon ne zaman yapmak lazım işcezmı ustune falan ya anlat ıste :)) madem hazır adet olmusum
canımm :D ovulasyon testi dicen eczanelerde var yumurtlama günü takibi için. içerisinde hersey yazıyo gevelik testi gibi idrardan ölçülüoo.. 2 çizgi kop koyu çıkana kadar deniyorsun kop koyu çıktığında birlikte oluyorsun :)))) inşallah tutarrr

eslemim canım benim koyverme kendini. bu yazdıklarını okuyunca vallahi içim sızladı :50: keşke gizleseydim hamileliğimi diye geçiriyorum içimden. biz burda birbirimize destek oluyoruz kimse kimseye yük değil ki çekelim. arkadaşız biz :29: böyle şeyler duymak istemiyoruz lütfen. mübarek günde edilen dualar geri çevrilmez inşallah. duadan kopma

Kız aşk olsun ne demek keşke saklasaydım hamileliğimi.... :20: Biz tabiki birbirimizin haberleriyle sevinip üzülüyoruz ..

Ama bize bazen gelio ya sızlanıyoruz üzülyoruz ne zaman hamile kalcaz diye ağlıyoz falan yaa..belki dedim bu durumdan sıkılıyo olabilirler hamile olanlar ne bilim..

Şimdi eşim aradı ..bi tanıdık vardı çocuğu oldu doğdu doğalı fakültede yatio ..kablolarla yaşio..onu hep düşünüp şükredip hayırlısını dilerdim..ama eşim haber almış o çocuk ölmüş diye..çok üzüldüm yaaa..ama bilemeyiz aile içinde çocuk içinde daha hayırlıydı belki de..

ALLahım ne imtihanlar var..çok az şükrediyoz çok az..

canımm :D ovulasyon testi dicen eczanelerde var yumurtlama günü takibi için. içerisinde hersey yazıyo gevelik testi gibi idrardan ölçülüoo.. 2 çizgi kop koyu çıkana kadar deniyorsun kop koyu çıktığında birlikte oluyorsun :)))) inşallah tutarrr

nası kopkoyu olana kadar eksın yok mu

Kız aşk olsun ne demek keşke saklasaydım hamileliğimi.... :20: Biz tabiki birbirimizin haberleriyle sevinip üzülüyoruz ..

Ama bize bazen gelio ya sızlanıyoruz üzülyoruz ne zaman hamile kalcaz diye ağlıyoz falan yaa..belki dedim bu durumdan sıkılıyo olabilirler hamile olanlar ne bilim..

Şimdi eşim aradı ..bi tanıdık vardı çocuğu oldu doğdu doğalı fakültede yatio ..kablolarla yaşio..onu hep düşünüp şükredip hayırlısını dilerdim..ama eşim haber almış o çocuk ölmüş diye..çok üzüldüm yaaa..ama bilemeyiz aile içinde çocuk içinde daha hayırlıydı belki de..

walla bu bebeklerın gec olusu bı tek erkeklere yarıo ben onu anladım ,,,

eee mesela senın adet bıtelı kac gun oldu da sılık cızgı cıkdı
17sinde adet oldum ben kağıdında yazan 3 gün sonra testte başlamam gerektiği :) ama ben dayanamayıp bu günden başladım :) silik olunca yumurtlama sayılmıo ben heyecanımı paylaştım sizinle :) kop koyu olcakmış

ayy canım yaa Allah rahmet eylesin. ailesine de sabır versin herşeyin hayırlısı diye dua etmek lazım. siz hiç uzulup de kendinizi yıpratmayın canlarım. Rabbim verecek kuzucuklarınızı bak yazıyorum buraya Ramazandan sonra teker teker gelecek bebek haberleri :29:

kızlar ekşını yapınca ayaklar havaya heee unutmayın walla ben her seferinde öyle yaptım.

:27::27::27::27::27::27::27::27::27: bizimki birde benimle dalga geçiyordu her seferinde dikiyorum ayakları havaaya diyeee:)

Bende bunu şöyle biliyorum...Eğer sperm sorunu varsa hareketlilik sayı düşükse ozamn poponun altına yastık koyup ayakları dikip spermlerin gitmesine yardımcı olmak gerekiyor..

Ama zaten sperm sayısı iyiyse sen ayağını kaldırana kadar onlar gideceği yere gider :34:

Bende bunu şöyle biliyorum...Eğer sperm sorunu varsa hareketlilik sayı düşükse ozamn poponun altına yastık koyup ayakları dikip spermlerin gitmesine yardımcı olmak gerekiyor..

Ama zaten sperm sayısı iyiyse sen ayağını kaldırana kadar onlar gideceği yere gider :34:

canım bizimkinde varikosel vardı ama sprem sayısı yüksekti baya bir. Walla okadar tefferuatlı bilmiyorum ama ben sadece ayaklarımı havaya diktim onuda bir komşumuzdan duymuştummm....

neyse kızlar size doyum olmaz ben çıkıyorummmmm malum kaynanatöre gidicem :) görümcem de orda laf etmesin şimdi walla çekilecek çilem çokmuş benim bu mide bulantısıyle birde onlara hizmet etmeye gidiyom :(

walla ben yastıkda koydum ayaklarıda dıkdım havaya ama tık yok gercı olmasını beklemek yersız 14 gunde bır oluom adet ,,garıbım yumurtam dollenemeden sutlanıo dısarı ,,,tevekkelı gecen ay benım betahcg 8.75 cıkdı adet oncesı bellıkı o yuzden doktor dollenemeden dusurmusun dedı ,,,

bende sunu dılıom yastık mastık hıkaye ne zamansa yaradanın ol deme zamanı o zamn oluo

neyse kızlar size doyum olmaz ben çıkıyorummmmm malum kaynanatöre gidicem :) görümcem de orda laf etmesin şimdi walla çekilecek çilem çokmuş benim bu mide bulantısıyle birde onlara hizmet etmeye gidiyom :(

Ahh ah bi hamile kalsam midem bulanmasa bile kendimi naza çekerdim hiç bişede yapmazdım valla :16:

Bizim geç olcağı için eşim çok üstüme düşer kimse bişe diyemezdi bana :21:

Back
X