• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ne tek tek kızım..
benım hala bı frıtozum olmadıgından..
kızartma tencereme yagı doldurdum..
attım ıcıne hepsını..
5 dakkada kızardı

ayy hiç sevmiyorum su kızartma işlemini tek tek dediğim ugrastırıcı işte fırın daha koleyyy:))
haslama da nasıl oluyo
amannnnnnnn benim adam mızmızlanır hangisini seviyo ki hiç yapmadım ben

face muz ve avakado dan gecılmıyor:1:
aynenn hahahah :)

Her sene oldugu gibi bu sene de meme kanserine karsi hareketleniyoruz. Bu senenin oyunu su;
Herkesin meme kanserine dikkatini cekmek icin tum kizlar bu oyuna katilsin lutfen. Gecen sene herkes uzerinde tasidigi sutyenin rengini duvarina yazmisti. Erkekler gunlerce kizlarin neden duvarlarina bir renk yazdigini anlamaya calismislardi. Bu sene ise yazacagimiz kelime iliski durumumuzla ilgili. Bu mesaji cevaplamayin sadece sizin durumunuzu gosteren kelimeyi duvariniza yazin;) bu mesaji kopyalayip siz de arkadas listenizdeki tum kizlara ozel mesaj olarak gonderin.
Gecen seneki sutyen rengi oldukca yanki yapmisti ve bazi tv kanallarina kadar ulasmisti. Bu sefer de basaralim!!
Mavi Kantaron : Bekar
Ananas : Karmasik
Ahududu : Kararsiz
Elma : Nisanli
Kiraz : Ciktigi var
Muz : Evli
Avakado : Onun diger yarisiyim
Cilek : Dogru olani bulamiyor
Limon : bekar olmak istiyor
Uzum : ciktigi ile evlenmek istiyor

ayy hiç sevmiyorum su kızartma işlemini tek tek dediğim ugrastırıcı işte fırın daha koleyyy:))
haslama da nasıl oluyo

genelde herkes kızartmasını sevıyor..
haslama ben hıc denemedım onu yıyesımde gelmez zaten..
kızart sunları:27::27:
fırından taş gıbı cıkarlarsa görursun:1:

haslama da nasıl oluyo
tencereye suyu dolduruyorsun kaynatıyorsun içine tuz ve limon sıkıyorum ben kaynayınca at içine haşlansın 5-8 dh içinde al servis yap :):56:

genelde herkes kızartmasını sevıyor..
haslama ben hıc denemedım onu yıyesımde gelmez zaten..
kızart sunları:27::27:
fırından taş gıbı cıkarlarsa görursun:1:

o zaman ben gideyim de yapıyım sunları durduk yere ozendirdiniz yaw beni:)

biri beni mutfaga dogru ittirsin yapıstım koltugaaaaa:50:

aynenn hahahah :)

Her sene oldugu gibi bu sene de meme kanserine karsi hareketleniyoruz. Bu senenin oyunu su;
Herkesin meme kanserine dikkatini cekmek icin tum kizlar bu oyuna katilsin lutfen. Gecen sene herkes uzerinde tasidigi sutyenin rengini duvarina yazmisti. Erkekler gunlerce kizlarin neden duvarlarina bir renk yazdigini anlamaya calismislardi. Bu sene ise yazacagimiz kelime iliski durumumuzla ilgili. Bu mesaji cevaplamayin sadece sizin durumunuzu gosteren kelimeyi duvariniza yazin;) bu mesaji kopyalayip siz de arkadas listenizdeki tum kizlara ozel mesaj olarak gonderin.
Gecen seneki sutyen rengi oldukca yanki yapmisti ve bazi tv kanallarina kadar ulasmisti. Bu sefer de basaralim!!
Mavi Kantaron : Bekar
Ananas : Karmasik
Ahududu : Kararsiz
Elma : Nisanli
Kiraz : Ciktigi var
Muz : Evli
Avakado : Onun diger yarisiyim
Cilek : Dogru olani bulamiyor
Limon : bekar olmak istiyor
Uzum : ciktigi ile evlenmek istiyor

bende kardesımden ogrendım sabah..
kocamda dun gece dıyor..nye herkes muz ve avakado dıyor facede?:1:
ben yazmadım ama her yedıgını reklam edenler gıbı algılanmasın dıye ama bu coktan meydana cıktı sanırım..
cunku erkeklerden bırıde armut demiş:1:

bende kardesımden ogrendım sabah..
kocamda dun gece dıyor..nye herkes muz ve avakado dıyor facede?:1:
ben yazmadım ama her yedıgını reklam edenler gıbı algılanmasın dıye ama bu coktan meydana cıktı sanırım..
cunku erkeklerden bırıde armut demiş:1:
bende yazdım kocam ilk benimkini gördü be ne dedi muz yazmışsın :) adamın aklına başka bişey geliyor direk :)

sonra baktı herkes yazmışş dedim sen anlamazsın :))

aaay anaaaamm 6 yasin okudum ucacam havaya:1:
yagmur eylul oske mıyopı muzmut ve berlınay yasınlerınız okunmustur kızlar..

esleeeeeemm sende benım agzımı actırcan haaaa..
habure dıyonuz topık eskısı gıbı degıl..
len hangınız burdasınız?
2 dakka gelıp gıdıyonuz habure..kımseler yokkı eskısı gıbı olsun..
eskıden hergun hepımız burdaydık..
şimdi kıran gırdı..
hatta hamıleler daha cok gırıyor,kalamayanlar gırmıyor..eylul harıc..
halbukı tam tersı olup bızım burdan kopmamız lazımdı..
destek ıcın burdayız ama ortada kımse yok destek oluncak..
valla benımde son gırıslerım toplasan 1 bucuk ay daha burdayım..
sonra tasınma ıslerı baslıcak..
yenı eve belkı hemen nette baglanmaz..
belkı dogurcam kımse bılmıcek:14::14:
anaaa sankı köye tasıncam:1:

VaLLa şekerim ben kendi adıma konuşayım her fırsatta girmeye çalışıyorum..ama herkesin biLdiği gibi eşim sınav için sürekLi evde ders çalıŞıyor..Dün işteydi ama bu sefer topicde kimse yoktu bende biraz takıLdım çıktım ..

Zaten benim kimseye bişey dediğim yok ki..€lbette zamanLa böyLe oLacak..Git gide daha az girecek insanLar..

Hele çoğunuz aynı zamanLarda doğurcanız toptan gitceksiniz..

Herkes bi uğraşı buLmuş oyüzden artık fazLa girmiyor..

Özge işe başLadı..Sumisali spora gidiyor..Beyazlım yine kayıplarda..Miyopi iş yoğunluğunda..Merysden haber yok..Angel bi var bi yok..€cem tedavi yolunda..Muzmut tatilde..Yine en çok masalberra ve eyLüL bekLio garbm topici..

Ne edelim sağLık oLsun göbişler bebekLe doLsun : ))

Genelde kızartarak yapılan mücverden çok daha lezzetli ve doyurucu. Ayrıca hafif olması da cabası. Tarifi kardeşim arkadaşı Ayşen'den almış. Bu kadar lezzetli bir mücveri bizimle paylaştığı için kendisine buradan çok teşekkür ediyoruz.
Malzemeler:

4-5 adet orta boy kabak
2 adet patates (isteğe göre)
3 adet yumurta
10 yemek kaşığı un
1 kase rendelenmiş beyaz peynir
yarım su bardağı sıvı yağ
taze soğan, maydanoz ve dereotu
1 paket kabartma tozu
tuz, karabiber
Hazırlanışı:

Kabakları rendeleyelim ve suyunu süzerek karıştırma kabına alalım.
Patatesleri aynı şekilde rendeleyerek suyunu süzdükten sonra kabaklara ekleyelim.
Daha sonra içine doğranmış taz soğan, maydanoz ve dereotunu ekleyerek karıştıralım.
Peynir, yumurta, sıvıyağı da ekledikten sonra karıştıralım. En son un ve kabartma tozunu ekleyelim ve iyice karıştıralım. Yağlanmış fırın kabına alalım.Üzerine çörek otu serpelim.
Önceden ısıtlımış fırınımızda üzeri kızarana kadar yaklaşık 40 dakika pişirelim.
Not: Kardeşim taze soğanı olmadığı için kuru soğanı rendeleyip suyunu sıkarak kullanmış.

Afiyet olsun...

kızlar ben de ona bayılıyorum yaa sogansız denemiştim cok guzel oldu ımmm

€vde şiş kebap da deneyin ..Hem koLay hemde tabakta çok şık duruyor yanında pilavLa..Yapmasıda zevkLi..

Genelde kızartarak yapılan mücverden çok daha lezzetli ve doyurucu. Ayrıca hafif olması da cabası. Tarifi kardeşim arkadaşı Ayşen'den almış. Bu kadar lezzetli bir mücveri bizimle paylaştığı için kendisine buradan çok teşekkür ediyoruz.
Malzemeler:

4-5 adet orta boy kabak
3 adet yumurta
10 yemek kaşığı un
1 paket kabartma tozu
tuz, karabiber
Hazırlanışı:

Patatesleri aynı şekilde rendeleyerek suyunu süzdükten sonra kabaklara ekleyelim.
Daha sonra içine doğranmış taz soğan, maydanoz ve dereotunu ekleyerek karıştıralım.
Peynir, yumurta, sıvıyağı da ekledikten sonra karıştıralım. En son un ve kabartma tozunu ekleyelim ve iyice karıştıralım. Yağlanmış fırın kabına alalım.Üzerine çörek otu serpelim.
Önceden ısıtlımış fırınımızda üzeri kızarana kadar yaklaşık 40 dakika pişirelim.
Not: Kardeşim taze soğanı olmadığı için kuru soğanı rendeleyip suyunu sıkarak kullanmış.

Afiyet olsun...

ayy mücvere bende bayılırm heeeeeeeeeeeee:56:

VaLLa şekerim ben kendi adıma konuşayım her fırsatta girmeye çalışıyorum..ama herkesin biLdiği gibi eşim sınav için sürekLi evde ders çalıŞıyor..Dün işteydi ama bu sefer topicde kimse yoktu bende biraz takıLdım çıktım ..

Zaten benim kimseye bişey dediğim yok ki..€lbette zamanLa böyLe oLacak..Git gide daha az girecek insanLar..

Hele çoğunuz aynı zamanLarda doğurcanız toptan gitceksiniz..

Herkes bi uğraşı buLmuş oyüzden artık fazLa girmiyor..

Özge işe başLadı..Sumisali spora gidiyor..Beyazlım yine kayıplarda..Miyopi iş yoğunluğunda..Merysden haber yok..Angel bi var bi yok..€cem tedavi yolunda..Muzmut tatilde..Yine en çok masalberra ve eyLüL bekLio garbm topici..

Ne edelim sağLık oLsun göbişler bebekLe doLsun : ))
ama yaa eslem sana demıyorum..her gelen dıyoo eskısı gıbı degıl
nasıl olsun eskısı gıbı?
bu lafı edenler buraya haftada 1 ugruyorlar..
geldıgınde de ya adapte olamıyor,ya kımseyı bulamıyor yıne gıdıyor..
yıne nısan mayısı mı beklıcez toptan burdan olmak ıcın ne:1:
Malzemeler:

4-5 adet orta boy kabak
3 adet yumurta
10 yemek kaşığı un
1 paket kabartma tozu
tuz, karabiber
Hazırlanışı:

Afiyet olsun...

kız bıldıgın mucver ıste bu ama ben hala cesaret edıp onu fırında yapamadım..
hala kızartmasını yapıyorum pazar gunlerı kocama..
bıgun kendıme fırında yapacam ama

kızzzzz fırında kabartma tozuyla filan yapılıyo ya aynı tuzlu kek gibi oluyo ben cok seviyorum, kızartmasından daha farklı tadı, bu benim yaptıgım börek börek:))

evim şahanede de kactır aynı renkler kullanılıyoo yaa
ben sevmedım sımdıkkını..barı tvyı degısselerdı o hıc olmadıkı oraya:S

ben gideyim yapimmm bi kac cesit yemek , yarın okulum tam gun yemek yapmaya vaktim yok. gelirim bi ara cok kaynatmayın heeeeeee zor oluyo okuması:1::1::1:

Back
X