• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

olmaz halı sılmek lazım :1:

yaa bak rüyayı bile yanlış görüyorum..pufss onu bile tutturamadım :14:
aman canım ya ruyaya ne bakıyorsun üzülme bu kadar
kızlarrrr bulantınızı nasıl geçiriyorsunuzz hep agzımda acı tat da var bişi yiyemiyorummmmm:25::25::25::25::25::25:
bulantı için sabah yataktan kalkmadan çubuk kraker tarzı tuzlu şeyler atıştırmak gerkiyor diye biliyorum

mrb kizlar cok kotu bir gece gecerdim yaaa sabaha 7 de de uyyabildim karnim okadar agriyordu ki sinirden aglayasim geldi sabah 4 de de biraz lekelenme oldu oyda adet gunume 7 gun var simdi birsey yok anlamadim hastami oldum acaba:(((bugun randevu alip doktora gidicem:(
geçmiş olsun femolove dikkat et kendine

neyse kızlar bende gidip bi temizlik yapim kib hoşcakalınn :3:
halı sil kız halı sil :1: rüyada değil gerçekte sil.

kızlar sabah sabah bi rüya gördüm kucağımda bi kız çocuğum vardı sarı sarı arabadan bi indim kara kara bi oğlan oluverdi çift yumurta ikizim mi olcak nedir hayır olsun :9::9::9::9::16:
hayır olsun canım maşallah. ne güzel bi yorum Rabbim versin inşallah :46:

amin cnm bu arada bnm 19 hazirandı adet tarihim geçti bişi yok... 14 haziranda 1 günlük kanama ve lekelenme olmuştu ondan beri bişi yok göğüsler hala harita gibi bakalım cumartesi akmı karamı belli olcak hüsrana uğramaktan korkuorum :25:
sende hamilesin inşallahh bak ben hissediyorum :):nazar:

Kızlar şimdi beta verdim dayanamadım baş ağrıma sonuç çıkınca hemen ilaç içicem walla
ben tahmin ediyorum zaten hamile değilimde emin olmak istedim sadece sonuç çıkınca yazarım buraya

Kızlar şimdi beta verdim dayanamadım baş ağrıma sonuç çıkınca hemen ilaç içicem walla
ben tahmin ediyorum zaten hamile değilimde emin olmak istedim sadece sonuç çıkınca yazarım buraya
hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız canımmmmm

aman canım ya ruyaya ne bakıyorsun üzülme bu kadar

bulantı için sabah yataktan kalkmadan çubuk kraker tarzı tuzlu şeyler atıştırmak gerkiyor diye biliyorum

geçmiş olsun femolove dikkat et kendine

halı sil kız halı sil :1: rüyada değil gerçekte sil.

hayır olsun canım maşallah. ne güzel bi yorum Rabbim versin inşallah :46:

inşallah cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin :16::16::16:

Kızlar dua edin ne olur korka korka gittim zaten buradaki arkadaşlar zorla götürdü baktılar baş ağrısına dayanamıyorum indirdiler labaratuvara.
Dua edinde pozitif çıksın yoksa bütün hayallerim yıkılıcak eşimin dün akşam beni hamile sanıp yüzündeki aldığı ifadenin gerçek olmasını istiyorum. :( :( :( :(

Kızlar dua edin ne olur korka korka gittim zaten buradaki arkadaşlar zorla götürdü baktılar baş ağrısına dayanamıyorum indirdiler labaratuvara.
Dua edinde pozitif çıksın yoksa bütün hayallerim yıkılıcak eşimin dün akşam beni hamile sanıp yüzündeki aldığı ifadenin gerçek olmasını istiyorum. :( :( :( :(

canımm en kısa zamanda en hayırlı evladı kucagınıza alın inşşşşşşşşşşşşşş amiiiiiiiiiinnnnnnn:49:

inşallah canım hayırlı haberlerini alırsın....

Back
X