• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

topıgı bos buldum yazıp duruyom:1::1:
dimeh yıne kayıplara karıstı herhalde..faceden acıktır ama sanırım..
bu arada tek belırtım sureklı yorgun ve uykulu olusum,gözumu acamıyorum hıc..
az öncede çin takvımınden baktım kız olcak cıkıyor,dun gece ruyamda da kız görmustum..
saglıklı olsunda ne olursa olsun:49::49:

rahim duvarının yapısına bakmıştır canım gayet normal birşey ilerleyen zamanlarda bizede bakarlar korkma seninkini görmeye meraklı değildir doktor :D gelsin geçsin günlerde bebişimize kavuşalım demi ama :) daha göbeklerimiz büyüyecek içeride dönüp duracaklar ne güzel düşünmesi bile heyecan verici :) rabbim buradaki tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah.amin.
benim gobekte goguste artik fark ediliyo baya artik cok yedigimden de olabilir eski kiyafetler cok sikiyo buyuk benden alis verisi yaptim bile:52::52::52:

topıgı bos buldum yazıp duruyom:1::1:
dimeh yıne kayıplara karıstı herhalde..faceden acıktır ama sanırım..
bu arada tek belırtım sureklı yorgun ve uykulu olusum,gözumu acamıyorum hıc..
az öncede çin takvımınden baktım kız olcak cıkıyor,dun gece ruyamda da kız görmustum..
saglıklı olsunda ne olursa olsun:49::49:

yaz kiz yoksa yazan yok de gelin artim tatilden yeter diyom sana ama gecen gun ben niyeti bozdum dedim izmire anamlara gidem ordan cesmeye gidelim dedim beyim kabul etti ama doktordan izin yok cunku ben denize girince 5 saatten once cikmiyom genelde bizimkilerde deniz yok diyo sen gitmisken benim yerimede gir denize havuza girme ama mikrobu cok olur ?:52: bende uykulu haller kalmadi kiz sabah namazindan sonra uyku gelmiyo gecede 1 kadar umrumda degil tabi 10 haftadir kis uykusu gibi uyudum yetti galiba:1::1: arada gel tamam mi:17:

kuzularrrrrrrrrr yıne yoksunuzzzz sadece mizmut bacımla bız her gun buraya beklıyoz:1::1:
ben de gıdeyım de tatıle görün siz hıhhhhh
dun yazmıstım negatıfı gordum dıye kırmızı kart test yapmamı beklıyomus dun geldılerrr benımkılerr öfff bugun bı karın agrısı bı mıde bulantısı bayılıcammmm:14::14:

kuzularrrrrrrrrr yıne yoksunuzzzz sadece mizmut bacımla bız her gun buraya beklıyoz:1::1:
ben de gıdeyım de tatıle görün siz hıhhhhh
dun yazmıstım negatıfı gordum dıye kırmızı kart test yapmamı beklıyomus dun geldılerrr benımkılerr öfff bugun bı karın agrısı bı mıde bulantısı bayılıcammmm:14::14:

he ya bekci olduk burda :1: ben gidemiyom tatile:27: yok kiz ustuuuneeee goruyosunduerrr insan kirmizi goruncebile inanmiyo basta dimi :1:

canlarımm canlarımın içi nasılsınız görüşmeyeli kıalr beni merak eden bebeciklerimm iyiyim çok şükür ama yoğun ondan dolayı pek giremiyorum sürekli bi misafir trafiğim var memleketten bana gezmeye geliyorlar o sebeple bu ay baya yoğunluktayımmm şimdide ablama kpss se için matematik çalıştırıyorumm hepinizi çok seviyorum unutmayın beni canlarımmmmmmm :16:

Bacılarrr napionuzz..

kızlar annemler bende oldugu için giremiyorummm

çook özledim sizi yahuuuu...

bu arada azcık miğde bulantım var ama sıcaklardan heralde :(

ayy belirttim olsun hamiş olayım yahuu :(((

Bacılarrr napionuzz..

kızlar annemler bende oldugu için giremiyorummm

çook özledim sizi yahuuuu...

bu arada azcık miğde bulantım var ama sıcaklardan heralde :(

ayy belirttim olsun hamiş olayım yahuu :(((

bende çok özledim sizleri yahu yaz hepimiz için hareketli geçiyor sanırım kimimiz tatilde kimimiz misafirlerle canımmmm ailemmmmm benimm hep bende kalsınlar :) yaz güzel ama kötü yanıda birbirimize yoğunluktan vakit bulamiyoruz bu olsa gerek ay, eylülümm benimmmmm ayy inşallahhh meleğimm hamişsinidrr hadi hayırlısı dualrım senle ve kızlarla ay hadi güzel haber gel eylülümdenn :16::16:

he ya bekci olduk burda :1: ben gidemiyom tatile:27: yok kiz ustuuuneeee goruyosunduerrr insan kirmizi goruncebile inanmiyo basta dimi :1:

yok bacım benımkı baya baya kırmızı yaniiiiii:1::1::1:
olsun herseyde vardır bı hayır en azından belırsızlıkten kurtuldum negatıfı gorunce ve ınsan hastalanmayınca daha bı sınır oluyor daha yolun basındayız pes etmek yokk Yüce rabbım nasıp edecek bızede hayırlı zamanda ınsallah

canlarımm canlarımın içi nasılsınız görüşmeyeli kıalr beni merak eden bebeciklerimm iyiyim çok şükür ama yoğun ondan dolayı pek giremiyorum sürekli bi misafir trafiğim var memleketten bana gezmeye geliyorlar o sebeple bu ay baya yoğunluktayımmm şimdide ablama kpss se için matematik çalıştırıyorumm hepinizi çok seviyorum unutmayın beni canlarımmmmmmm :16:
yoncamelllll kız bebeciklerimi ben bebecikler anlamışım ikiz zannettim:52:dedim ikiz topiği olacak herhalde

bu arada ecemde hamıleymıs:49::49::49::52::52::52:
allah analı babalı buyutsun,sag saglım kucagına alırsın ınsallah..
kız valla kendı hamılelıgımden daha cok sevınıyorum bızlerden bırı hamıle kalınca,bana bı mallık geldı hamılelıkten sonra:1::1:
bızı görun örnek alın:47::47::47::47:ramazanda herkes buraya yüklü gelsin:27::27::47::47::47:
millaaaan ne zaman döncen evineee:52: canım daha tadını çıkaramadım..pazartesi doktorla görüşünce tadı çıkacak inşallah..ay evet bende burada hamileleri duyunca daha çok sevinmiştim.kendiminkinde bi kalakaldım....

yoncamelllll kız bebeciklerimi ben bebecikler anlamışım ikiz zannettim:52:dedim ikiz topiği olacak herhalde[/QUOT

ecemmmm nbr bacımmm
hamıleymıssın yavrumm hayırlı uğurlu olsun ole kotu seylerı getırme aklına hep guzel hep pozıtıf dusun Rabbim büyükkk hep dua et namaz kıl kabul edecektir emın olll

yok bacım benımkı baya baya kırmızı yaniiiiii:1::1::1:
olsun herseyde vardır bı hayır en azından belırsızlıkten kurtuldum negatıfı gorunce ve ınsan hastalanmayınca daha bı sınır oluyor daha yolun basındayız pes etmek yokk Yüce rabbım nasıp edecek bızede hayırlı zamanda ınsallah
ne pes etmesi şişecek inşallah göbüşler...senin gün sarkman mı oldu?

ne pes etmesi şişecek inşallah göbüşler...senin gün sarkman mı oldu?

benım oldum olası duzensızdır tatlım ama spora basladıgım ve yememe dıkkat ettıgım zaman duzene gırıyor ılac kullanmaktansa bunu tercıh edıyorumm bu ay belırtım cok oldu normalde hayatta takılmam ole seylere ama işte dürttü bişey benı nöbetcı eczaneden aldık testııı esımle gece yarısı:9::9::9:negatıfı görünce ertesı gun geldı benım kırmızılar ıkıdır kandıl gunu orucumda bozuluyo vardır bi hikmet bundada

benım oldum olası duzensızdır tatlım ama spora basladıgım ve yememe dıkkat ettıgım zaman duzene gırıyor ılac kullanmaktansa bunu tercıh edıyorumm bu ay belırtım cok oldu normalde hayatta takılmam ole seylere ama işte dürttü bişey benı nöbetcı eczaneden aldık testııı esımle gece yarısı:9::9::9:negatıfı görünce ertesı gun geldı benım kırmızılar ıkıdır kandıl gunu orucumda bozuluyo vardır bi hikmet bundada
benimkilerde de pek bi düzen yoktu..ama evlendikten sonra daha düzene girdi sanki bazılarında öyle olabiliyomuş...ama şu da var benım bu ayki yumurtlamam geç oldu sanki yani 13 14 .gün değilde daha sonraları oldu bu yüzden kırmızıyı görene kadar hergünü değerlendrmek lazım

benimkilerde de pek bi düzen yoktu..ama evlendikten sonra daha düzene girdi sanki bazılarında öyle olabiliyomuş...ama şu da var benım bu ayki yumurtlamam geç oldu sanki yani 13 14 .gün değilde daha sonraları oldu bu yüzden kırmızıyı görene kadar hergünü değerlendrmek lazım

ole tabı canım gun asırı tavsıye edıyo doktorlar yumurtlama zamanına cok takılmamak lazım programlanmıs gıbı hıssedıyor ınsan karsındakını de ole hısettırıyor takılmamak lazım aslında free olmak lazımmm
bu aralar evdeyım sıkıldım kocıste işteee kımsecıklerde yokk su cmt sınavı bı atlatımm atacam kendımı sokaklara:9::9::9: 15 gun sonrada zaten aıleme kavusuyorummm yiğenım doğacakkk azcık hevesımı alacam ondan:1::1:
sen de belırtı oldumu hamılelık içinnn ben hamıle kalsamda gec yumurtlama olur benımkı duzensız ya

ole tabı canım gun asırı tavsıye edıyo doktorlar yumurtlama zamanına cok takılmamak lazım programlanmıs gıbı hıssedıyor ınsan karsındakını de ole hısettırıyor takılmamak lazım aslında free olmak lazımmm
bu aralar evdeyım sıkıldım kocıste işteee kımsecıklerde yokk su cmt sınavı bı atlatımm atacam kendımı sokaklara:9::9::9: 15 gun sonrada zaten aıleme kavusuyorummm yiğenım doğacakkk azcık hevesımı alacam ondan:1::1:
sen de belırtı oldumu hamılelık içinnn ben hamıle kalsamda gec yumurtlama olur benımkı duzensız ya
o zaman hergünü değerlendir canım..bak ben ilk bebekte o yumurtlama akıntısını görmüştüm. sonra günüm geçince göğüs uçlarıma dokunamıyodum,4 gün geçince bulandım baya:)) ama bunda mesela özellikle takip ettim akıntım olmadı yada başka bir gün oldu en farketmedim..ama daha öncede yazmıştım adetime bikaç gün kala sanki göbek altı kısımda su dolu minicik baloncuk hissettim ama ne bulanma ne göğüs ağrısı hiç bişey yok...bu yüzden de korkuyorum şu bebeği içinde bir görsem rahat edicem....ama belirtiler yanıltabiiyor..annem bile bende hiç bulanma kusma olmamaış kardeşimde 9 ay lavabo başındaydı..

bende çok özledim sizleri yahu yaz hepimiz için hareketli geçiyor sanırım kimimiz tatilde kimimiz misafirlerle canımmmm ailemmmmm benimm hep bende kalsınlar :) yaz güzel ama kötü yanıda birbirimize yoğunluktan vakit bulamiyoruz bu olsa gerek ay, eylülümm benimmmmm ayy inşallahhh meleğimm hamişsinidrr hadi hayırlısı dualrım senle ve kızlarla ay hadi güzel haber gel eylülümdenn :16::16:
saol kuzumm inşallahhhh inşallahhhhh :(

şuan bide fena başım ağrıo sabahtan beri bitirdi beni :(

ecem yavrum hayırlı olsuunnn inşallahh. sağlıkla kucagına alırsın ... kızz darısı bana inşallahhhhh

Kızlar ben geldim tatikswn Çorum tatilimizi erken bitirdik şimdi İstanbuldayım ama her an kaçabilirim.... Hepinizi çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk özledim arada girebilirsem yazarım size bizimki kızıorda nette takılınca evde olunca onunla ilgilenecemışım:19::19::19::19::19::19::19::19::19:

öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........................ :54: :54: :54: :54: :54:

bu arada bende hala kırmızılar gelmedi en son tatile giderken bir test yapmıştım 0.45 çıktı normalde hep 0.01 çıkardı benim hiç düşünmüyorum streste yapmadım ama hadi bakalım halamın kızı sen hamilesin diyip duruyor artık kısmettt....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk: en büyük kıskananlar çatlasın topiğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar yakalayamıyoruz birbirimizi
2 gün önce doktora gittim 5+3 günlük olmalı bebeğim..kese göründü ama haftasına göre küçük dedi doktor...
kan testi yaptrdı tok olduğumdan kan şekerim yüksek çıktı onu tekrar yapıcaz da betahcg de haftasına göre düşük çıktı...
tabii ben bu konuda ihtisas yaptığım için acaba geç döllenme olabilirmi dedim..doktor bende onu söyleyecektim büyük ihtimal geç döllenmedir dedi..
önümüzdeki pazartesi belli olacak...yine gidicem o gün....
hakkaten ultrason görüntüsü minnacık........ya birde ben adet günümü 3 gün geçince idrar testi yapınca pek açık olmasada koyuda bir çizgi çıkmamıştı o zamandan bu yana aklımda geç döllenme olabilir diye...........ufffffffffffff ne biliyim,,korku içindeyim:50::50:

Canım çok sevindim Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin kuzucuk annelik çok yakışacak sana

Back
X