• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

aman surda ıkı lafın belını kıram dedım yıne kendımle basbasayım ,,,
zaten k0camada kızmısım konusmuoz 3 saattır,,,bıse dıyene kadarda konusmıcam ıste :14:

selam bacilar...... nasilsiniz ben cok kotuyum bugun sabah kalktim leke seklinde kanamam olmus sonra iki saat bisey yoktu sabah 8 gibi hastaneye gittik doktorumuz nobetciymis muayene etti sonra ultrasonda bakalim dededi bebek var ama kalp atislarini alamadilar bi turlu pzartesi yine bakacaz dedi zaten bi taneden baska bebekte gormedik onunda kalbi atmiyo galiba bebislerimi kaybettim :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(::(:(

Son düzenleme:
selam bacilar...... nasilsiniz ben cok kotuyum bugun sabah kalktim leke seklinde kanamam olmus sonra iki saat bisey yoktu sabah 8 gibi hastaneye gittik doktorumuz nobetciymis muayene etti sonra ultrasonda bakalim dededi bebek var ama kalp atislarini alamadilar bi turlu pzartesi yine bakacaz dedi zaten bi taneden baska bebekte gormedik onunda kalbi atmiyo galiba bebislerimi kaybettim :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(::(:(

canim cooook uzuldum :50::50::50:insallah sagliklidirlar insallah hicbiseycikleri yoktur Allah tan umidi kesme saka yapiyorlardir sana saklanmislardir iyi haberlerini bekliyorum

canım hayırr ümidini kaybetme :( eline karnına koyup ya mubdiu oku canım sayısız. inşallah bebişlerin seninledir allah onları korusun, belki makina eskidir görünmemiştir belki duyulmamıştır :( çok dua edicem senin için

insallah paartesi guzel bir mucize olur aglamaktan hederoldum aslaisyanim yok veende ala alanda o herseye kafi amaa engel olamiyom gozyaslarima hayirlisi canlar...hala da kanama yok lekelenme var akinti sabahtan beri bir iki damla kahverengi geldiacaba diye b umut var hala icimde....

insallah paartesi guzel bir mucize olur aglamaktan hederoldum aslaisyanim yok veende ala alanda o herseye kafi amaa engel olamiyom gozyaslarima hayirlisi canlar...hala da kanama yok lekelenme var akinti sabahtan beri bir iki damla kahverengi geldiacaba diye b umut var hala icimde....

bitanemmm benimmmmmmm :(( inşallahh bebeişlerini Rabbim sana bağışlar ve sağlıkla sıhatle alırsın kucağına bence umudunu kaybetme kesin sonucu görene kadar Allahın izni ile bi mucize gerçekleşicek ve doktor bebeklerin gayet iyi diyecek inşallahh ne olur sende heder etme kendini sağlam dur ve dua et Allaha bende dua edicem bitanem güzel haberlerle geliceksin inşallahhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kizlar sabah 10 titibariyle siyah siyah parcalar gelmeye basladi sumuksu akinti esliginde galibaa bebeklerimmm gidiyooooooo ruhum bu kadar acirken neden bedenimde en ufak bir sizi bile hissetmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kizlar sabah 10 titibariyle siyah siyah parcalar gelmeye basladi sumuksu akinti esliginde galibaa bebeklerimmm gidiyooooooo ruhum bu kadar acirken neden bedenimde en ufak bir sizi bile hissetmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aaaaayyyyyyyyyyyy canim yaaa:50::50::50:soyleme oyle umudunu da kaybetme Allah buyuktur dua et birlikte dua edelim......

yaaa bı durrr hemen uzme kendını Mevlam ne eylerse en ıyısını eyler ,,,,bı kere rahat ol lutfen bak ben ıkı dusuk ettım ,,,hemen kotu dusunme sıyah parca bebek degıl beyaz grı bı parca gelır bebek olsa ,,,benım ablamdan ne kanlar parcalar geldı ama kızı dogdu ve 5 yasında doktorlar ımzayla cıkardılar hastaneden o kadar kotuydu ablam,,,ama yegenım dogdu ve cok saglıklı ,,,
bı kere Yaradana ınanıyosan kı sonsuz ınandıgını bılıyorum sukret kı hamıle kalabılıyosun,,,sukretkı saglıgın yerınde,,,ve kanama olman bebegının olmadıgı anlamı getırmez,,,sen Mevlam hakkımda hayırlısını nasıp et de ,,,ama lutfen uzme kendını bılıyorum cok zor boyle durumda nedense gozyası damarlarının muslugu acılır bı kapanmaz ama bak suaan kı hıslerını cok ıyı bılıyorum ama yalvarırım uzme kendını zor ama uzme ne olur,,,walla suan bende aglıyorum cunku yasadım ,,,ama sukredıyorum kı mevlam hakkında hayırlısını nasıp ettı dıe,,,sen moralını yuksek tut dua oku elını karnına koy felak nas fatıha ve ıhlas surelerını oku ,,,Allahım bebegını korusun ve onu sana bagıslasın ınsallah ,,,,:14:

allah razi olsun arkadaslar sizde olmasaniz ne yapardim bilmem burda cok yanlizim en annem ne babam ne kardeslerim ne arkadaslarim hic kimsem yok.........dun ogleden sonra mesengerde babamla annemle gorustum anne yuregi iste annem gozlerin sismis nasilsin iyimisin dedii oyle acidiki canim sadeceee iyi diyebildim canimdan can gidiyo diyemedim bebslerim gidiyo diemedim oysa ne kolay demistimilk ultrason resmini gosterirken sizee bidikler getircem diyeee suphesiz allah verdi allah aldi allahin takdiri muhakkak vardir bir bildigi hayirlisi boyleymis belkide hata bizde nede cabuk kendimizi hayallere alistirdik nede cabuk .....bakalim yrin ola hayr ola.......ondan sonra kesin bisiler soyleriz ailelerimize............

canımmmmmmmmmmm nolur üzme kendini inş bu zor sureci en kolay sekilde atlatr bebeklerini kucagına alırsın , inş mutluhaberlerini bekliyoruzz

ya sumisali sana bisey sorcam yada bilen varsada bu konuda yazsin bana acaba bu hamilelik bulgulari cabuk acikma mide bulantilari vb gibi bulgular ne zaman kesilir mesela bebek kalbi durdugu halde devam edermi yada yani ne zaman son bulur bebek icinde oldugu surece devam edermi kalbi durunca gecermi yada bebek dusse bile hormonlar duzelene kadar devam edermi acaba ??????/

ya sumisali sana bisey sorcam yada bilen varsada bu konuda yazsin bana acaba bu hamilelik bulgulari cabuk acikma mide bulantilari vb gibi bulgular ne zaman kesilir mesela bebek kalbi durdugu halde devam edermi yada yani ne zaman son bulur bebek icinde oldugu surece devam edermi kalbi durunca gecermi yada bebek dusse bile hormonlar duzelene kadar devam edermi acaba ??????/

canim sen niye boyle seyler dusunuyorsun ki simdi cok umutsuzsun olmazki boyle daha doktora gitmedin kesin birsey yok :53: dusunme lutfen boyle sadece dua et ve bebeginin seninle olduguna inan....

canım bence yarını bekleme bir an önce başka bir hastanenin aciline git bir de onlar baksınlar. ikinci bir bakış her zaman önemlidir bu gibi durumlarda :( benim bildiğim grimsi oluyor düşük :(
siyah parçalar pıhtılaşmış kandır canım bebek değildir sanmam

canım benim bunları düşünme dua et olurmu??bir arkadaşta yazmış bende kasık ağrılarımda hep elimi karnıma koyarak "el mübdiü" diyorum...ayrıca yine bir arkadaşın dediği gibi başka bir doktora daha gitseydin..böyle hafif kanama başlayınca progestan diye bi ilaç veriyolar....üzüntü olumsuz etkiler...sen doğunca bebeğini koruyup kollarsın ama karnımızdayken ilk önce Allah a emanetler...adet zamanları kanamalar olabiliyomuş ama yinede doktora gidin diyorlar...umarım yuvan için hayırlı sonuçlar nasib etsin rabbim.......meleklerin yaradana emanet olsun..

canım bence yarını bekleme bir an önce başka bir hastanenin aciline git bir de onlar baksınlar. ikinci bir bakış her zaman önemlidir bu gibi durumlarda :( benim bildiğim grimsi oluyor düşük :(
siyah parçalar pıhtılaşmış kandır canım bebek değildir sanmam

canım benim bunları düşünme dua et olurmu??bir arkadaşta yazmış bende kasık ağrılarımda hep elimi karnıma koyarak "el mübdiü" diyorum...ayrıca yine bir arkadaşın dediği gibi başka bir doktora daha gitseydin..böyle hafif kanama başlayınca progestan diye bi ilaç veriyolar....üzüntü olumsuz etkiler...sen doğunca bebeğini koruyup kollarsın ama karnımızdayken ilk önce Allah a emanetler...adet zamanları kanamalar olabiliyomuş ama yinede doktora gidin diyorlar...umarım yuvan için hayırlı sonuçlar nasib etsin rabbim.......meleklerin yaradana emanet olsun..

kizlar mesele kanama degil mesele bebeklerin kalp atislarini alamadik doktor emin olmak icin pazartesiye adar bekleyelim dedi cunku kesenin buyuklugu de bebekte su anki haftasina uyuyor burda baska doktora gitsem ne olur derdimi bile anlatamiyorum bu doktorum alanin en iyisinden ustelik turktanidiklari oldugu icin az cok anlasabiliyoruz igerlerine hic anlatamam derdimi dunden beri akinti yumurta beyazi gibi sumuksu icinde koyu kahve siyah tonlarinda parcalar var ama uc damlayi asmaz sekilde sadece bu sabah miktari tm bir yumurtanin aki kadar yine icinde siyah parclar geldi onun disinda sabahtan aksama bi yada iki damla kahve lekeli akiti geliyo bende bisey anlamadi kalp atislarini alamadik diye doktor ilac ve igne vermedi yarin kesinlesir ne oldugu allahtan hayirlsii zaten doktorlar bastan uyarmisti riskin yuksekligini biz pembe gozluklerle baktik sadece bakalim yarin gorcez ne olcagini...

miyopi kuzummm kendını bıraz ferahlat dıye soyleyeyım benım ablam ılkını dusuk yapmıstı ıkıncı bebeği yıgenım sımdı 9 yasında masallah allah uzun ömür versın sımdı ıse 8,5 aylık hamıle doktor tum hamılelıklerıne rısklı dedı en son bu hamılelıgınde doktor kanaması oldugu için yatırdı hastaneye 1 hafta kaldı allahın ıznıyle alacagız kucagımıza bu ay sonunda
kendını ferah tut bebegım o mınıcık canları senın karnına koyan yüce rabbım ona canda verır kalp atısları belkı duyulamamıstır belkı bı aksılık olmustur kendını hep pozıtıf dusunmeye it negatif değil kesınlıkle.Bak heyecanlanmıstık mutlu olmustuk keske yasamasaydık bu duyguları deme sakın kızarım sana bunlar senın de esının de en buyuk hakkı yavrumm şükrett ki dua et ki hamıle kalabılıyorsun Rabbim büyük bol bol yasın oku ayetel kürsi oku duaları hıc eksık etmeee iyi düşün iyi şeylerle karşılaş bebeğim
bebişlerın önce Allaha sonra sana emanettt

miyopi kuzummm kendını bıraz ferahlat dıye soyleyeyım benım ablam ılkını dusuk yapmıstı ıkıncı bebeği yıgenım sımdı 9 yasında masallah allah uzun ömür versın sımdı ıse 8,5 aylık hamıle doktor tum hamılelıklerıne rısklı dedı en son bu hamılelıgınde doktor kanaması oldugu için yatırdı hastaneye 1 hafta kaldı allahın ıznıyle alacagız kucagımıza bu ay sonunda
kendını ferah tut bebegım o mınıcık canları senın karnına koyan yüce rabbım ona canda verır kalp atısları belkı duyulamamıstır belkı bı aksılık olmustur kendını hep pozıtıf dusunmeye it negatif değil kesınlıkle.Bak heyecanlanmıstık mutlu olmustuk keske yasamasaydık bu duyguları deme sakın kızarım sana bunlar senın de esının de en buyuk hakkı yavrumm şükrett ki dua et ki hamıle kalabılıyorsun Rabbim büyük bol bol yasın oku ayetel kürsi oku duaları hıc eksık etmeee iyi düşün iyi şeylerle karşılaş bebeğim
bebişlerın önce Allaha sonra sana emanettt

pardon nıckını yanlıs yazmısım mizmut olacaktı

kizlar mesele kanama degil mesele bebeklerin kalp atislarini alamadik doktor emin olmak icin pazartesiye adar bekleyelim dedi cunku kesenin buyuklugu de bebekte su anki haftasina uyuyor burda baska doktora gitsem ne olur derdimi bile anlatamiyorum bu doktorum alanin en iyisinden ustelik turktanidiklari oldugu icin az cok anlasabiliyoruz igerlerine hic anlatamam derdimi dunden beri akinti yumurta beyazi gibi sumuksu icinde koyu kahve siyah tonlarinda parcalar var ama uc damlayi asmaz sekilde sadece bu sabah miktari tm bir yumurtanin aki kadar yine icinde siyah parclar geldi onun disinda sabahtan aksama bi yada iki damla kahve lekeli akiti geliyo bende bisey anlamadi kalp atislarini alamadik diye doktor ilac ve igne vermedi yarin kesinlesir ne oldugu allahtan hayirlsii zaten doktorlar bastan uyarmisti riskin yuksekligini biz pembe gozluklerle baktik sadece bakalim yarin gorcez ne olcagini...

Doktorun düsük tehlikesini göz önünde bulundurarak hap vermis olmasi lazimdi. sirt üstü yat ayaklarini yüksek tut. is yapma bol yat. yorma kendini. cok üzüldüm senin adina. Bende 2 düsük yasadim.
Allah yardimcin olsun. insallah seninledir bebegin.. Allah sana bagislasin..

Back
X