Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh canım çooooooook sevindimmmmmmmKizlar arkadasin tlinden giriyorum simdi test yaptim idrardan cift cizgiyi gordum kocamin haberi yok daha size soylemek icin girdim hepinizi seviyorum rabbim herkese nasip etsin kocamda aksama ogrenecek favede gorurseniz beni esimdir caktirmauyin
millancım çok geçmiş olsunnn... herseyin hayırlısı. sıkma canını sen iki canlısın.. kendine çook iyi bak tekrar geçmiş olsun allah acil şifalar versin tatlımmmmbende gecmısı okuyordum,cevap verene kadar sen cıkmıssın zaten..
yaa aklım sımdı muzmutta kaldı,ınsallah bıse olmamıstır..
ama ıcıme doguyor hıcbıse olmıcak inşallah..
bizde tatılı erken kesmek zorunda kaldık,babam yogun bakımda,oyuzden bugunler bıraz streslı gecıyor..
kızz cadı hoşgeldinn bende haftaya bugün evimde olcam inşallahh :))) tekrar kavuşcaz :)ben geldim bacilarrr.... kontrol edicem bakıyım beni kimse merak etmişmi etmemişmi![]()
Aminnnnnn canımmmmmmmmmm Hadi inşallahhh tutarrrrrrrselam kızlarr bende cuma günü aşılamamı yaptırdım Allahım inşallahh nasip eder de bebegim gelir bana..bugün 4 .günü zaman gecmek bilmiyo 15.günü test günü inşallahh olumlu olur sonuc
RABBİM SEN BÜYÜKSÜN ALANDA SENSİN VERENDE..YALVARIYORUM BANA VE İSTEYEN TÜM KULLARINA SAGLIKLI SIHHATLİ EVLATLAR NASİP ET.BİZLEREDE ANNELİK DUYGUSUNU YAŞAT YARABBİM AMİN...
inş canım saolasın..
senin nasıl gidiyor hamilelik bebiş nasıl...![]()
bu arada hafta içi görümcem doğurdu benim sınavdan sonra ona gittik o kadar tatlı o kadar küçüktü ki çoook güzeldii yaaa gerçekten bambaşka bi duygu.. allah inşallah en kısa zamanda bana da nasib eder![]()
Kizlar arkadasin tlinden giriyorum simdi test yaptim idrardan cift cizgiyi gordum kocamin haberi yok daha size soylemek icin girdim hepinizi seviyorum rabbim herkese nasip etsin kocamda aksama ogrenecek favede gorurseniz beni esimdir caktirmauyin
canımmmm ben haftaya bugün döncem evime inşallah annemlerdeyim :) burdan baglanacam geziom anca böle zaman gecio valla :)muzmutcum inşallahh güzel haberlerle gel arkadasımm..
millan cok gecmiş olsun canım Allah şifa versin babana..
eylülcüm sen neler yaptın bie gittin pir gittin kız
angel senide özledik valla anam
eslem kız sende gelmez oldun bitirin artık su tatilleri yawsss
sagolera kızzzzz hamilemisin tebrik ederim seni canım Allahh analı babalı büyütsün inşallahh..
ecem sende bebişine iyi bak kendine de tabii
ee artık toplanın yaa eski sohbetleri özledim anam yaa![]()
Aminnnnnn canımmmmmmmmmm Hadi inşallahhh tutarrrrrrr
hayırlı haberlerini alırız inşallahhhh 11 gün kalmışş sabrettt sabrın sonu selamet inşallahh.. benimde bata 8 gün var herseyin hayırlısııı.....
aminn canımm inşallahhhhhhhh hep beraber hamiş hamiş takılırız inşallahhhaminnnnnnnnnnn canımmm inşallahh bebişim gelirr...inşallahh sende hamilesindir kuzum![]()
selam kızlarr bende cuma günü aşılamamı yaptırdım Allahım inşallahh nasip eder de bebegim gelir bana..bugün 4 .günü zaman gecmek bilmiyo 15.günü test günü inşallahh olumlu olur sonuc
RABBİM SEN BÜYÜKSÜN ALANDA SENSİN VERENDE..YALVARIYORUM BANA VE İSTEYEN TÜM KULLARINA SAGLIKLI SIHHATLİ EVLATLAR NASİP ET.BİZLEREDE ANNELİK DUYGUSUNU YAŞAT YARABBİM AMİN...
canım hoş geldin bizde seni merak etmiştik nasıl geçti diye.inşallah herşey yolundadır rabbim bu sefer nasip etsin sanada.amin.beklemek çok zor canım ama sonunda mutlu olduktan sonra herşeye değiyo o bekleyiş.biraz daha sabret 15 gün olmadan belki belirtiler başlarda erken anlarsın hamile olduğunu :)