• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kızlar szinde gebelikte kasık ve bel agrılarınız oluyormu

evet canım hele bugün daha çok arada kayboluyo bazen de geldi mi geliyo oturamıyorum hemen uzanıp uyumak istiyorum da iş yerindeyim :( bebeğimin geleceği için çalışmam lazım onun herşeyi tam olsun istiyorum tabi aşırıya kaçarak değil ama annesi olarak gördüğüm birşeyde gözüm kalsın istemem insan her zaman kocasından da para isteyemiyo valla maaş zamanına yakın param bitiyo çok sıkışmadan almıyorum tuhaf geliyo bana

öfffff uyuz oluyorum böyle doktorlaraaaaaa.......!!!!!
evet bu durumlarda bir doktara daha gitmek lazım.neyseki sağlıklıymış bebiş:)) Allah uzun ömür versin...

bende uyuz oldum cookk bilinçsiz doktorlar var kızlar aman dikkat edin tek doktora gitmeyin.allaha cok skür masallah iyi bebiş:nazar::nazar:amin canm allah sizlerede bebeklerinizede uzun ömür versin

evet canım hele bugün daha çok arada kayboluyo bazen de geldi mi geliyo oturamıyorum hemen uzanıp uyumak istiyorum da iş yerindeyim :( bebeğimin geleceği için çalışmam lazım onun herşeyi tam olsun istiyorum tabi aşırıya kaçarak değil ama annesi olarak gördüğüm birşeyde gözüm kalsın istemem insan her zaman kocasından da para isteyemiyo valla maaş zamanına yakın param bitiyo çok sıkışmadan almıyorum tuhaf geliyo bana

bendede dinlenince geçiyor ama ilerde karnımız büyüdügünde ozaman neyapacagız işte o an bel agrısı nedir görecegiz allah yardımcımz olsun canm sende cok yorulmamaya bak.bebek kısmetiyle gelir herseyi tam olucak merak etmee :nazar::nazar:

ahh ahh inşallahh mimozacımmm ..Rabbim inşallahh nasip eder..cok istiyorum anne olmayı..inşallahh sonucum olumlu olurda bende buradan sevincimi sizlerle paylaşabilirim..sende bebişine cok dikkat et sıcaklar fena..Rabbim seni ve bebegini korusun amin..cnm

amin canım ağzına sağlık iyi dileklerinin karşılığı rabbim sana nasip eder meleğini.ben umutluyum kuzum içini ferah tut olurmu sen şimdiden beslenmene dikkat et bu aralarda iyi dinlen ayaklarının altına minder koy uzan bebeğin sana sağlıcakla tutunsun inşallah.amin.

bendede dinlenince geçiyor ama ilerde karnımız büyüdügünde ozaman neyapacagız işte o an bel agrısı nedir görecegiz allah yardımcımz olsun canm sende cok yorulmamaya bak.bebek kısmetiyle gelir herseyi tam olucak merak etmee :nazar::nazar:

inşallah sağlıklı doğar büyür yavrum.rabbim isteyen herkese versin ve hamile olanlarında minik meleklerini korusun amin.ben bir an önce büyüsün karnım istiyorum :)

Ahh canım çooooooook sevindimmmmmmm:nazar::nazar::nazar: darısı bana inşallahhhhhh

ben annemlerle memlekete geldim artık burdan bağlanırım.. tebrik ediyorumm öptümmmmmmmm:nazar::nazar::nazar:

amin canım inş. rabbim herkese nasip etsin daha bişi hissetmiyorum gerçi tuhaf bir duygu
canım tebrik ederim :) çoookkk sevindim ya bu herkese umut verici birşey teker teker hamişler artıyo çok az kaldı burası hamişler topiği olacak :) kız nasıl duruyon kocana telefon etmeden ben duramamıştım aşkım gelirken al bir iki test daha dedim o da şok oldu hamile olmama ara söyle hemen :D
canım walla dayandım gittim iki tane bebek patiği aldım bir pembe bir mavi oturttum dedim hangi elimdeki pembe olanı seçti idrar edemedi baştan sonrada testi gösterdim bebişim daha 3 haftalıkmış teyzeleri.

rabbim herkese nasip etsin inş.....

amin canım inş. rabbim herkese nasip etsin daha bişi hissetmiyorum gerçi tuhaf bir duygu

canım walla dayandım gittim iki tane bebek patiği aldım bir pembe bir mavi oturttum dedim hangi elimdeki pembe olanı seçti idrar edemedi baştan sonrada testi gösterdim bebişim daha 3 haftalıkmış teyzeleri.

rabbim herkese nasip etsin inş.....

ayyyyyy canım delice sevindim yaaa :) allah bugün gibi kucağına aldığın günü de göstersin inşallah
bi de salak bi doktor sana bebişin olmaz demişti ya git at o testi suratına :)

selam kızlar gıremıyom ben malum tatıl mod undayım ..:)) ama az kaldı ınsaAllah ayın 18 ınde eve donuyorum

acaba muzmuttan haberı olan var mı?

Kizlar arkadasin tlinden giriyorum simdi test yaptim idrardan cift cizgiyi gordum kocamin haberi yok daha size soylemek icin girdim hepinizi seviyorum rabbim herkese nasip etsin kocamda aksama ogrenecek favede gorurseniz beni esimdir caktirmauyin

tebrikler canim coooook sevindim insalllah saglikli birsekilde kucagina alirsin:16::16::16:

bende gecmısı okuyordum,cevap verene kadar sen cıkmıssın zaten..
yaa aklım sımdı muzmutta kaldı,ınsallah bıse olmamıstır..
ama ıcıme doguyor hıcbıse olmıcak inşallah..
bizde tatılı erken kesmek zorunda kaldık,babam yogun bakımda,oyuzden bugunler bıraz streslı gecıyor..

gecmis olsun canim uzuldum ALLAH SIFASINI VERSIN INSALLAH

günaydın kızlar
muzmuttan haber yok sanırım.inşallah güzel haberlerle döner.
millancım baban için çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.
sagoooo çok sevindim,inşallah sağlıkla kucağına alırsın...
benimde 11 de randevum bakalım ne çıkacak hayırlısı...

bende gecmısı okuyordum,cevap verene kadar sen cıkmıssın zaten..
yaa aklım sımdı muzmutta kaldı,ınsallah bıse olmamıstır..
ama ıcıme doguyor hıcbıse olmıcak inşallah..
bizde tatılı erken kesmek zorunda kaldık,babam yogun bakımda,oyuzden bugunler bıraz streslı gecıyor..

gecmıs olsun canım,,ınsallah babanın cıddı bıseyı yoktur ufak caplı bır durumdur,,,
bu arada hamıleymısın tebrık ederım ,,walla sevındım sankım sıra bana gelıomus gıbı gelıo :)))

kesınlıkle katıolurum ıpını koran gıdıoz :))))))))))))))))))))))))))))

ufff yaa gelıp gelıp bakıom muzmut bıse yazdımı dıe ınsallah ters gıden bı durum yokdur ,,,

sorma yaaa bu ne hal millet tatile bir cikti bin cikti... diger topiklere takiliyorum hamilelik tuyolari aliyorum:26::26::26::32::32::32:umarim muzmutun da kotu bisey yoktur :110:

Back
X