Ya onu nasıl yapıcaz işte? Benimkide ayrı versiyon, anası babası hakkında tek kötü laf edemen. Eleştirmen bile haksız. Çünkü cahil onlar. İdare ediver. Allahtan sadece haftasonları görüyoruz. Yoksa aynı şehirde yaşasam birde çalışmasam kafayı yerdim heralde. Ha benimkiler gerçekten cahil, kötü diyemem şimdi ama ben kendi anne babamıda eleştiririm yeri geldiğinde ama beyefendi dayanamaz.
benım eşimde ole dıyor tatlım, cahıller canım alttan cahıller canım bosverr ama zamanla onun yanında bana laf soktuklarında herkesın yanında bana bı sey dedıklerınde onun gozunun içine oyle bır bakmaya basladım kiii artık cahıllıkten cıkıppp ınsanın canını sıkan bı durum oldugunu anladııı
ılk evlılıgımız sıralarında benımkı de bısey dedırtmezdı sımdı bıle bazenn annem hakkında cok konusmaya basladın deyıp susturuyor benı sınırlıo bı tonla ama ne yapayım yalan yere konusmuyorum ki canımı yakmasalar neden konusayımmm bırde benım aılemmm resmen paşalar gıbı davranıyolar esıme ee artık allah korkusu olmayannn buna karsılık sen benım aıleme kotu davranıyosun dıyebılır.ben eskıden hep susar içime atardımm artık dayanamıyorummm haksızlıga babam da olsa tahammulum yokkk hemm ben o kadar verıcı olacamm hem de boleee anamı ağlatacklar orda duracak işteee ıster anası olsun ıster babası