• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

selam canlarimmmmmmmmmmmmmm nabersiniz nasilsiniz????

ugramiyorum kafaya fazla takmamak icin,arada gidip gebelige bakiyorum varmi yeni haberler diye :ssz:

burada varmi yeniliklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52::52::52::52::16::16::16::16:

cnm yaa sabırla bekliorum ama detim gecikip halen gelmeyince gerçekten çook ümitlenmiştim.. bakalım 3 gün daha gelmezse gideceğim tekrar yapacak kan testi.
bekleeee stresss yapmaaaa :) kırmızılar gelirsede üzülmeee.. herseye hazırla kendiniiii... inşallahh hamişsindirrrr

bekleeee stresss yapmaaaa :) kırmızılar gelirsede üzülmeee.. herseye hazırla kendiniiii... inşallahh hamişsindirrrr

inşllh cnm gelse de kırmızılar bir olmamanın streside var.. beyaz sıvı bir akıntım var sadece ufk sancılarım çok nadir ama gelen giden yokk inşllh 3 gün daha gelmez ve gittiğimde pozitif olur sonuıçç :):24::24:

inşllh cnm gelse de kırmızılar bir olmamanın streside var.. beyaz sıvı bir akıntım var sadece ufk sancılarım çok nadir ama gelen giden yokk inşllh 3 gün daha gelmez ve gittiğimde pozitif olur sonuıçç :):24::24:
inşallahh tatlımmmmm kalbinden geçennnnn olsunnnnnnnn inşallahh hamilesindirrr:16:

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzz güzel haerlerle dolu günler bizlerin olsunn aminnnnnnnnnnnnnnnn bende sabah bi ara girdim ama uyuya kalmışım anca uyandımmm dünde fenalaştımm yemek yedikçe fenalaşıyorummm canlarımmmm angelim hoşgelidinn hdnt bitanemm bencede geç dölllenme olmuş olabilir ve beyazlımm eylülüm miyopi ecem muzmut ve daha sayamadığımmm ruh dostlarımmmm nasılsınızzzz :16:

inşallahh tatlımmmmm kalbinden geçennnnn olsunnnnnnnn inşallahh hamilesindirrr:16:

inşallh cnmm artık neye inanıp test yapacağımı bilmiorum adet gecikmesş oldu yaptım negatif kendimi gebe hissettim negatif adetim geçip bir sonraki adetimin geçmesinide mi bekleyeyim anlamadımkii... oooff allahım herkese sabır versin!!!

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzz güzel haerlerle dolu günler bizlerin olsunn aminnnnnnnnnnnnnnnn bende sabah bi ara girdim ama uyuya kalmışım anca uyandımmm dünde fenalaştımm yemek yedikçe fenalaşıyorummm canlarımmmm angelim hoşgelidinn hdnt bitanemm bencede geç dölllenme olmuş olabilir ve beyazlımm eylülüm miyopi ecem muzmut ve daha sayamadığımmm ruh dostlarımmmm nasılsınızzzz :16:

peki gebe olma ihtimali olabilir mi ki?? sonuçta kan testi negatif çıktı.. bakalım göreceğiz bir kaç gün sonraa

peki gebe olma ihtimali olabilir mi ki?? sonuçta kan testi negatif çıktı.. bakalım göreceğiz bir kaç gün sonraa

bitanem adet olana kadar umut var bence inşallah adet olmaz ve hamişsindir kimilerinde idrarda adetten 10 gün sonra bile çıkıyomuş bende ise adet günümde çıktı silik çizgi yada kanda adet geçtikten sonra hemen çıkmayıp aradan zaman geçtikten sonra çıkanlarda oluyomuş geç döllenmeye bağlı tatlım herşey bence bekle bakalım doktorun dediği gibi hem doktor demekki bi ihtimal daha olduğunu düşünüp ondan üç gün sonra çağırmış seni yani kişiden kişiye belirtilerde olduğu gibi herşeyde farklılık olabiliyor :34:

bitanem adet olana kadar umut var bence inşallah adet olmaz ve hamişsindir kimilerinde idrarda adetten 10 gün sonra bile çıkıyomuş bende ise adet günümde çıktı silik çizgi yada kanda adet geçtikten sonra hemen çıkmayıp aradan zaman geçtikten sonra çıkanlarda oluyomuş geç döllenmeye bağlı tatlım herşey bence bekle bakalım doktorun dediği gibi hem doktor demekki bi ihtimal daha olduğunu düşünüp ondan üç gün sonra çağırmış seni yani kişiden kişiye belirtilerde olduğu gibi herşeyde farklılık olabiliyor :34:

inşallh cnmm bakalım artık bekliorum cnım saol iyi dilekleriniz için herkesee

Bekle bakalım 3 gün sonra çağırmasında vardır bişi. Kesin olsa değilsin derdi yani. Ama nolur nolmaz çok umutlanma, dua et, Rabbim hayırlısını versin. İnşallah hamilesindir :16:

kızlar söylediğiniz gibi hemen aldım randevumu ama cuma sabahına yarına alamadım..başka bir doktor hem eşimin arkadaş akrabası hemde bu doktoru çok övüyolardı..olumsuzda olsa bundan sonra onunla devam ederim..şimdiye kadar özele gittim..hiç bir anlamı yok bence..zorda kalmadıkça gitmycem...cuma günü halledebilirsek eğer bebeğim canlı değilse o günde kürtaj olurum..ramazana da yetişirim ve yeni bebek için genetik tarama kanpıhtılaşması ve benim bedenimin toprlaması açısından ne kadar erken o kadar iyi sadece emin olayım bebeğimin canlı olup olmaması konusunda...çok saolun kızlar...

ecemım canım ılk once ıcını ferah tut cunku Mevlam ne eylerse gusel eyler,,,
bugundugu haftaya gore sanırım bırazcık kucuk kese ve hızlı bı ılerleme olusmamıs yanı 3 mm gıbı bı gelısım soz konusu,,
bı mesajında belkı canlanır demısın ya artık yanlız olmagımı anladım:)cunku ılk kurtajdan sonra bende ablama acaba kurtaj olmasaydım belkı canlanırdı demısdım,,,,
bak nasıbımızde ne varsa onu yasarız ,,,hayırlı yazgılar nasıp etsın Mevlam,,,
bazen mucıze beklerız ya ama hayırlı olmadıgı ıcın o mucıze bıze nasıp olmaz ve yınede beklerız mucızeyı aslında bız farkedemeyız kı Yaradan bızı ne belalardan koruyo,,,
suan bıldıgım kadarıyla senın kesede kalp atısı duyulamadı ( kı 8.haftaya kadar duyulamayabılıo) ,,
ve kese olması gerekenden kucuk ve ılerleme hızı dusuk,,,
sımdık soyle bı durum var senın onunde ıkı secenek var;
1.ya bı sure daha bekleyıp 1 hafta kadar kı o zaman 8.hafta da oluyosun,,kı bu donemde de kalp atısı yoksa ve buyume cok az ıse veya yok ıse bellıkı kan topluyo ıcerdekı kese,,cunku vucut bellı bı sure sonra onu kendı bunyesınden bır organ sanıp onu kan aracılıgı ıle beslemeye baslıo kı bu durum senın ıcın ıyı deıl,,
2.secenekde renklı dobler dıcem ( ısmı yanlıs olabılır ) bu da kurtaj oncesınde yapılması gereken bır fılm,,normal vajınadan bakılan kamera ıle bakılıo ,suresı 10 dk kadar yaklasık,bunda kese,ıcınde ne oldugu ,,yada bebege kan akısı mevcutmu dıe bakılır,,,ve bunda cok belırgın hersey gorulur,,benım 8.haftada bebegı kaybettıgım,,kesenın11 haftalık oldugu,,kan akısının olmadıgı bu ultasonda anlasıldı ve doktor bu fılmden sonra kurtaj olabılceımı soyledı,,eger tek bır damardan bıle bebege kan akısı var olması demek bebegın yasadıgını gosterır ve kurtaj olunmaz dedıydı,,,
ıstersen bu fılmı cekdırebılırsın ,,ben ozel hastanede cektırdıydım ve 2 sene once yalan olmasın ama 70 mı 80 mı neydı fıyatı,,

selam kızlarr dün kan testi yaptırdım güzel bir haber vermek isterdim ama maalesef negatif cıktı aksamına da adet oldum..artık bütün cümleler anlamını yitirdi benim için..nereye gideyim kendimi artık nasıl kandırayım bilmiyorum.. okadar acı okadarr gayret boşunaymış cok üzgünüm cookk :14: :14:

selam kızlarr dün kan testi yaptırdım güzel bir haber vermek isterdim ama maalesef negatif cıktı aksamına da adet oldum..artık bütün cümleler anlamını yitirdi benim için..nereye gideyim kendimi artık nasıl kandırayım bilmiyorum.. okadar acı okadarr gayret boşunaymış cok üzgünüm cookk :14: :14:

gulguzelı yaaa yapma boyleeee,,,
zamanı degılmıs be gulum neyapcez,,
bakarsın ramazanın bereketı ,huzuru,kısmetı bızede ugrar ve ramazanda bebıklerımız olur,,,
hem kac ay oldu canım ya hemen umutsuzlukdan bahsedıon

canım yapma böyle üzülme
umudunu kaybetme elbet vakit gelince mevlam verecektir onun dışında biz ne yapsak boş canım
herş ey bebek demek değil bu kadar kendini üzme lütfen

canım benim çok üzüldüm :( ama ne olur kendini yıpratma daha çok zaman var denemek için mevlam neler veriyo kendiliğinden bile oluverir.bekleyemem dersen tekrar aşılama iste ikinci kez yapılıyo mu bilmiyorum da olması lazım.kuzumm tüp bebekte isteyebilirsin ama erken daha sabırla bekle olur mu :( moralini yüksek tutmaya çalış hormonlar gebe kalmanı etkilemesin dua et canım benim allah yardımcın olsun

muhanat hatunlar gelmeyın ben beklerım burayı:47:
ya ben bu mıllanı merak edıom acep nasıl oldu babası ınsallah saglıgına kavusmustur,,,

sabirli ol canim insallah rabbim en dogru en guzel zamanda nasip edecektir tabii biz sabirsiz davraniyoruz ama tevekkul etmek lazim

Back
X