• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

çok çok güzel geçti canım Rabbim herkeşlere nasip etsin :16: resimleri gördükçe bile gözlerim doluyor. dua etmek ne demek Rabbim kabul etsin inşallah. bu acizin ettiği duaları. Rabbim en kısa zamanda kucaklarınızı bebiş dolduracak görün bakın :nazar:

Hoşgeldin canım, Allah bizlere de nasip eder inşallah...

ben amelelik zamanımda evde kendim yapmaya çalışıyordum ....kolayını öğrendim..10 kilo patlıcan alıyorsun fırına gönderiyorsun....sonra temizleyip az yoğuruyorum...sonra yemeklik paketler halinde buzluğa koyuyorumda....buzluk doldu..benim şimdi konserve yapmayı öğrenmem lazım...ama pratik olması lazım...

Laynn nereye düştüm ben :1::1: burası gitgide hamarat hatunlar kulubü olmaya başladı. Bendeyse tık yok. eve gidip evimi toparlasam o bana hamaratlık olacak :1::1: Neyse ben sizle takılmaya devam edim belki hamaratlığınızıdan nasiplenirim, bişiler öğrenirim :16::9::9:

Çorbasını nasıl yapıyor anlatır mısın?

1 adet bezelyeli havuc konserve
4-5 adet maydanoz sapi
2 kasik tereyag
3 kasik un
1 patates
1 su b. sut
Ben etsu tablet de atiyorum

Konserve, maydanoz, patatesi 3 bardak soguk suda hasla
Patates yumusayinca ilit, blendirdan gecir
Basak tencerede 2 kasik tereyag, 3 yemek k. Unu kavur, 1 su bard. Sut ve blendirdan gecen karisimi ekle, tuz at ve kaynat.
Uzerine kizarmis ekmek mmmm. cok guzel oluyor

ben amelelik zamanımda evde kendim yapmaya çalışıyordum ....kolayını öğrendim..10 kilo patlıcan alıyorsun fırına gönderiyorsun....sonra temizleyip az yoğuruyorum...sonra yemeklik paketler halinde buzluğa koyuyorumda....buzluk doldu..benim şimdi konserve yapmayı öğrenmem lazım...ama pratik olması lazım...

Ben tembelim galiba. Sadece olmasi gereken neyse onu yapiyorum. Anneme de hep kizardim yok konserve yok tarhana ben o yaparken yorulurdum. Hala ayniyim. :1:

1 adet bezelyeli havuc konserve
4-5 adet maydanoz sapi
2 kasik tereyag
3 kasik un
1 patates
1 su b. sut
Ben etsu tablet de atiyorum

Konserve, maydanoz, patatesi 3 bardak soguk suda hasla
Patates yumusayinca ilit, blendirdan gecir
Basak tencerede 2 kasik tereyag, 3 yemek k. Unu kavur, 1 su bard. Sut ve blendirdan gecen karisimi ekle, tuz at ve kaynat.
Uzerine kizarmis ekmek mmmm. cok guzel oluyor

İlk fırsatta yapacagım teşekkür ederim francesca

evet durup dururken geldi koyu renk, bugun sabahtan doktora gittim cok sukur bebeğim yasıyor kalbini duydum :) ilaç verdi onu kullanacagım 2 hafta sonra tekrar gidecegim dua edin bana:5: cok korktum hapsurmustum ondan sonra oıldu sanırım

Geçmiş olsun canım. Dikkat et, yorma kendini, b,rde stres yapma, hayırlısıyla sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına. Dua et hep

40 dereceden 15 dereceye gelmek ve uyum sağlamak biraz zor tatil bitti maalesef

En kısa zamanda ne olmuş be bitmiş okuyacağım :::)

güüüüüüüüüüüünaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:3:
nasılsınız canlarım :16: tatilden geldim çok şükür. herkesi isim isim andım oralarda :34: niyeyse eslemle angel daha bi çok dilime geldi, Rabbim kabul buyursun dualarımızı.
eeeeee yok mu yeni hamişler :46: geçmişi okuyamayacam çooooooooooooooooookkkkk uzun.bir de mide bulantılarım var bilgisayar başında pek kalamıyorum malesef, biri özet geçebilir mi rica etsem

ooooooooooooo hosgeldinizzzzzzzzzz bacilarrrrrrr sonunda geldinizzzzz
valla ozledik sizi hemde cokk olanlari ogrenmisiniz anlatmaya gerek yok listeyi ben ramaan basladi hemen yuyurluge girsin diye yazmistim sonra eksikleri ekleriz diyee lutfen kizmayin aceleyle ve orucla hazirladik..yine toplanmisiz sevindim beyaa :1:

slm kızlar,,,,

meyr hosgeldın gulummmmmmmm :)))

sımdık bıse dıcem,,ıftardan sonra k cok yemek yıyemem ramazanda ( dun aksam bır kepce corba,3 kofte,1 kasık pılav ve 1 kasık taze fasulye bır kase cacık yedım ) ama sonrasında ( ılk gunde olduydu) mıdem bı acayıp bulandı ve cıkarttım,,gogus uclarım adete 9 gun olmasına ragmen acımaya basladı ozellıkle ucları,,sag ve sol kasıgımda hafıf sancılar oluyo adet sancısı gıbı keskın degıl,,bıde baldırımada vuruyo sankı cektırme yapıo,,adetıme suan tm bır hafta var he bıde tm ezandan once sankı lımon ıcmısım gıbı su gelıo agzıma,,bıde tukruk bezlerım cok calısıo sızce durumun anlamı ne:52:

bence midende gastrit var o bogazina gelen eksi o digerleride oruclu insan vucudunun sesini cok dinliyo ondan bence bendensinn:52::52::52:

evet lekelenme için gittim doktora, bebeğimin iyi oldugunu soyledi doktorum dinlen bol bol dedi, iki hafta boyunca da progestan kullanacagm inş, cok sukur ki simdi kalmadı lekelenmem canımmm:49:
coook sevindim sen oyle yazinca tedirgin olmustum allah sizi korusun canim:16:

of anam of sahura kalkamadım açımmmm....

bende son dakka yetistim yoksa senle ayni durumda olcaktim gerci acliktan degil susuzluktan korkuyom ben:1::52:

slm kızlar,,,,

meyr hosgeldın gulummmmmmmm :)))

sımdık bıse dıcem,,ıftardan sonra k cok yemek yıyemem ramazanda ( dun aksam bır kepce corba,3 kofte,1 kasık pılav ve 1 kasık taze fasulye bır kase cacık yedım ) ama sonrasında ( ılk gunde olduydu) mıdem bı acayıp bulandı ve cıkarttım,,gogus uclarım adete 9 gun olmasına ragmen acımaya basladı ozellıkle ucları,,sag ve sol kasıgımda hafıf sancılar oluyo adet sancısı gıbı keskın degıl,,bıde baldırımada vuruyo sankı cektırme yapıo,,adetıme suan tm bır hafta var he bıde tm ezandan once sankı lımon ıcmısım gıbı su gelıo agzıma,,bıde tukruk bezlerım cok calısıo sızce durumun anlamı ne:52:
hoşbulduk tatlım nasılsın özlemişim sizi yaaa valla bak
hele angeli :9: midene dikkat et canım ben ne yesem hemen dışarda :50: daha bi çözüm bulamadım. inşallah sen bulursun

layn günaydın :D

merys hoşgeldin canım...eary sende hoş geldiiin...kalabalıklaşalım kuzular...
ben bu aralar kaynanama gitmemek için iş üretiyorum...ama ne hikmetse kocam anam hasta diye her iftarı orada yapıyoruz...daha başbaşa kalamadık...ama imtihan diye düşünüyorum inşallah geçecek bunlar...hatta bu ara çocuğumun olmasını bile istememeye başladım...şimdi adına karışacaklar...yok gel yok gelelim...düşüncesi bile sinir ediyor insanı...
bende dün sıkıntıdan iş çıkardım kendime buzluğu doldurdum...patlıcan közlettirdim biber birde...onları ayıkladım falan...iyi oldu hazır yemek ..şimdide domates yapmak istiyorum ama hangi mevsimde iyi olur sizce ...bileniniz varmidur :D
hoşbulduk canım.maşallah ne hamarat hatunlarımız var yaaa. bende kenara köşeye yazayım. midem falan düzelirse yaparım inşallah. :16:

Hoşgeldin canım, Allah bizlere de nasip eder inşallah...
amin canım amin gdip görmek lazımmış gerçekten:34: Rabbim herkese herkese nasip etsin

evet durup dururken geldi koyu renk, bugun sabahtan doktora gittim cok sukur bebeğim yasıyor kalbini duydum :) ilaç verdi onu kullanacagım 2 hafta sonra tekrar gidecegim dua edin bana:5: cok korktum hapsurmustum ondan sonra oıldu sanırım
aman masalberra dikkat et panik yapma istirahat et inşallah bi sıkıntın kalmaz:49:

ooooooooooooo hosgeldinizzzzzzzzzz bacilarrrrrrr sonunda geldinizzzzz
valla ozledik sizi hemde cokk olanlari ogrenmisiniz anlatmaya gerek yok listeyi ben ramaan basladi hemen yuyurluge girsin diye yazmistim sonra eksikleri ekleriz diyee lutfen kizmayin aceleyle ve orucla hazirladik..yine toplanmisiz sevindim beyaa :1:
canımcım çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısını versin gerçekten çok üzüldüm senin adına:50: ama seni böyle dirayetli sapasağlam görünce hoşuma gitti. özlemişim yaawww valla bak :29:

canlarım hamile olup da oruc tutabilen var mı ben tutamıyorum midem bulanıyor doktorum da tutma dedi zaten,

mery sağol canımmmmm daha dikkatli olacagım bu bana ders oldu

hoşbulduk tatlım nasılsın özlemişim sizi yaaa valla bak
hele angeli :9: midene dikkat et canım ben ne yesem hemen dışarda :50: daha bi çözüm bulamadım. inşallah sen bulursun

hoşbulduk canım.maşallah ne hamarat hatunlarımız var yaaa. bende kenara köşeye yazayım. midem falan düzelirse yaparım inşallah. :16:

amin canım amin gdip görmek lazımmış gerçekten:34: Rabbim herkese herkese nasip etsin

aman masalberra dikkat et panik yapma istirahat et inşallah bi sıkıntın kalmaz:49:

canımcım çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısını versin gerçekten çok üzüldüm senin adına:50: ama seni böyle dirayetli sapasağlam görünce hoşuma gitti. özlemişim yaawww valla bak :29:

sagol canim allah razi olsun napalim mevlamin takdiri bas ustune atlattik cok sukur ikincilerin hesabinizi yapiyoz insallah allah hayirlisini nasip etsin valla gecen sordum ne zaman gelcegini bilen varmi diye iyi gelmene sevindim bizde ozledikyaw bi garip kaldik gunde iki sayfa bile gitmiyodu nobetlese bekledik sizleri :1:

merys en çok beni özlemiş oohhhh :D şinanay naaayyy...

merys nasıl geçtiğini sormuyorum bile :33: çünkü o atmosferde yaşamak kadar güzelini görmedim ben...
arap yemeklerindeki o ağır baharatların kokusu....:32::32::32:

Back
X