- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
kızlar kan testi sonucumu aldım 5 gün önce 8901 di....bugün 9802..artmış ama doktor çok az artmış dedi....yarın hastaneye yatış yapıcam..herşey bir yana.ben baştan beri herşeyi soğukkanlılıkla karşılıyorum..bugün doktora sonuçları verirken odada 2 kadın daha vardı arkamda..doktor değerler düşük alıcaz derken,,vahhh vahh uff uf falan diyolar...arkamı dönüp boğazlarını sıkmamak için zor tuttum kendimi...bazen kocaman kadınların halden anlamaması ne kötü...
neyse kızlar iyiyim ben çok şükür,yarınıda sağlıkla atlatırsam çok iyi olacak...duaları sago dışında okuyamadım lekelere güvenemedm..bitince hepsini okuycam inşallahh....
kuzummm çok geçmiş olsun şimdiden.gerçekten çok güçlüsün bunu daha iyi anladım eşine de sen destek ol.mutlaka atlatacaksın dilerim rabbim bundan sonra böyle şeyler yaşatmaz sana şu mübarek ramazanda senin için edilen dualar kabul olur inşallah.amin.herşeyin hayırlısı canım rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin sana.meleğini ve seni öpüyorum kocaman.rabbim o yavrunun ömrünü de doğacak cocuklarına versin canım.