• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

selam kızlarr şöylee bi girip okuyayım son durumları dedim :16:
ecemcim Allahh hakkınızda neyse onu yaşatsın sizlere cnm sabrına ve gücüne imrendim..cok güçlüsün maşallah..Allahım bu sabrını mükafatlandıracaktır er yada gec cnm

eslemm nasılsın cnm benimde bu önümüzdeki bi kac gün yumurtlama günleri bende degerlendireyim diyorum..umut sonuçtaa..kendiliginden gelir belkide bebişim :10:

su misali inşallahh bebişindendir cnm o belirtiler :49:

Cnm bnimde yumurtlama haftam..ilk defa netten baktım da yaptık...hatta yarın son ...artık yarın da ekşın yaparız ..tutarsa tutar kendi bilir napalım : ) ömrümü yedi bu velet :emir_bebek:

bende şimdi baktımda 26 sından 31 e kadar yarın başlıyormuş:17: ahh ahh bi gelse kolunu bacagını ısırıcam yicem onu:9:

bende şimdi baktımda 26 sından 31 e kadar yarın başlıyormuş:17: ahh ahh bi gelse kolunu bacagını ısırıcam yicem onu:9:

Benim bitio senin başlıyor..Hadi bakem : )

Ya valla en çok şu sıcakta bebek için ekşın yapma zorunluluğumuzun olmasına sıkılıyorum :37:

Eşime de bahane oluyor ..HAdi çocuk yapcaz die :1:

Ama ben çok bunaldım ne zaman hamile kalcamda ilişki yasağı koyacak doktor bana yaa :37:

Benim bitio senin başlıyor..Hadi bakem : )

Ya valla en çok şu sıcakta bebek için ekşın yapma zorunluluğumuzun olmasına sıkılıyorum :37:

Eşime de bahane oluyor ..HAdi çocuk yapcaz die :1:

Ama ben çok bunaldım ne zaman hamile kalcamda ilişki yasağı koyacak doktor bana yaa :37:

Mimoza bu msjımı görmesin :9: ..dicek siz ne biçim karısınız be ya ...

o adam istemesede kendi soyuyodu yaa :1: topicin sapık hatunu :27: :27:

Neyse bacılar sizinde muhabbetinize doyum olmuyor : ) nickinize kira parası alacam artık :9:

Bnm kociş gelmek üzeredir ben çıkıyorum yakalanmayım :1:

Haydin selametle... :21:

eslem yazdıklarına aynen katılıyorum bende o yasagı bekliyorum valla:21:

hadi ben kactım görüsürüz yinee iyi geceler..:16::3:

Pc de bazen benim kız film izliyo esim laptopla haberleri okuyo ben telefondan kk ya gıriyom

Esim sordu bu ne ya diye ne kadar meraklisin ne okuyon ne yaziyon diye :)) ben de dedim ki bı bayan yazmış kocam eltime asık diye gercekten de öyle bı topic okumuştum

Yani dedi bu kadınları anlamadım anlayamıyorum anlamadan da öleceğim sanırım ısınız yok mü sizin tanımadığınız insanlara sorunlarınızı anlatıyonuz diye bı bozuldu

Zaten anlasan canım sormana gerek kalmazdı filan dedim ama deli oldugumu düşünüyor sanırım aklıma da nerden geldi ise bir anda kocam eltime asık konusu

Olayı kendimden uzaklaştırmak adına idi sanırım

Günaydın kızlarrr....

Eslem ve Gülgüzeli öle yasak falan yok; kocaları elde tutmanın, dediğini yaptırmanın yolu o. Birde tabi evliliği evlilik yapan olmazsa olmazlardan biri. O yüzden yasam masak yok. He sapık değilim, bende hergün yapmayı sevmem ama olsun, yasak istemiyorum yinede :47: :52::52:

günaydın canlar nasılsınız inşallahhh...

günümüz aydın geçsin inşallahhhh

ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
::: (\_(\ …*…*…*…*…*…*…*…*…*…*…*…*
*: (=’ :’) :::::::: —-günaydın—- ::::::::::
•.. (,(”)(”)¤…*…*…*…*…*…*…*…*…*…*…*
¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸
ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ♥ஜ۩۞۩ஜ

gunaydın,,

ufff yaaa sınırım cok bozuk ,,,
daha adetıme 5 gun kala pembe lekendım,dun gece,,
hafta basından berı sagda solda kasık bolgemde hafıf sancılar vardı,
ya cocuk ıstedıgımızden berıı sureklı erken adet oluyorum,,offffffff
sımdık ben oruca devam mı edecem bozacam mı

gunaydın,,

ufff yaaa sınırım cok bozuk ,,,
daha adetıme 5 gun kala pembe lekendım,dun gece,,
hafta basından berı sagda solda kasık bolgemde hafıf sancılar vardı,
ya cocuk ıstedıgımızden berıı sureklı erken adet oluyorum,,offffffff
sımdık ben oruca devam mı edecem bozacam mı
canımmm sinirlerini bozma inşallah yerleşme kanamasıdır? iyi düşün iyi olsun

yok be eylul ne yerlesmesı ,,,sancımda var zaten,ya ben cıdden anlamadım gıttı,,
ya sımdık orucum gıttımı kaldımı anlamadım cunku tam kırmızıyı gormedım,pembe olarak geldı,,

Canım 5 günmü vardı adetine? Biraz bekle hemen bozma bence, kırmızıyı görürsen gün içinde bozarsın, yoksa bekle bence. Belkide eylülün dediği gibi yerleşme kanamasıdır. Benimde hamileliğimde lekelenme olmuştu adet günümde. Allah hayırlısını versin, bekle bence

yok be eylul ne yerlesmesı ,,,sancımda var zaten,ya ben cıdden anlamadım gıttı,,
ya sımdık orucum gıttımı kaldımı anlamadım cunku tam kırmızıyı gormedım,pembe olarak geldı,,

mrb. canım seni çok iyi anlıyorum.. çünkü bende aynı derttten müzdaribim =((
ama canını sıkma belkide stres yapdığın için erken adet oldun...
kaç senelik evlisin canım ??

Canım 5 günmü vardı adetine? Biraz bekle hemen bozma bence, kırmızıyı görürsen gün içinde bozarsın, yoksa bekle bence. Belkide eylülün dediği gibi yerleşme kanamasıdır. Benimde hamileliğimde lekelenme olmuştu adet günümde. Allah hayırlısını versin, bekle bence

evet 5 gun vardı,,nıyet etmıyım o zaman tam kırmızıyı gorunce bozarım artık,,
ya ne bılım yerlesme kanaması olcagını sanmıom,,,,,ufff ufff ne dıoruz " zamanı degılmıs " :47:

günaydın kızlar :3: çok uykusuzum başım müthiş dönüyor sıcak bi taraftan başdönmesi bi taraftan bugünü hayırlısıyla bi atlatsam :50:

kızlar kan testi sonucumu aldım 5 gün önce 8901 di....bugün 9802..artmış ama doktor çok az artmış dedi....yarın hastaneye yatış yapıcam..herşey bir yana.ben baştan beri herşeyi soğukkanlılıkla karşılıyorum..bugün doktora sonuçları verirken odada 2 kadın daha vardı arkamda..doktor değerler düşük alıcaz derken,,vahhh vahh uff uf falan diyolar...arkamı dönüp boğazlarını sıkmamak için zor tuttum kendimi...bazen kocaman kadınların halden anlamaması ne kötü...
neyse kızlar iyiyim ben çok şükür,yarınıda sağlıkla atlatırsam çok iyi olacak...duaları sago dışında okuyamadım lekelere güvenemedm..bitince hepsini okuycam inşallahh....
ecemcim canım Rabbim sana dayanma gücü ihsan etti maşallah. ama kendini bu kadar sıkma. üzülmek senin de hakkın, isyan etmeden buna da şükrederek. Rabbim vermesin hasta falan olursun korkuyorum :50: Yüce Rabbim bu bebeğinin ömrünü doğacak diğer sağlıklı çocuklarına versin canım. Rabbim yardımcın olsun

Back
X