Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

yaa bıde cok beklemekten herhalde..ınsan hıc cocugu olmıcana odaklanıyor ya hep,
sımdı hala o bebek benım degılmıs gıbı..ozellıklede tıpını cok merak edıyorum..
acaba bana benzeyen bı yerı olacak mı..
gercekten benım bebegım mı o..

dogunca boyle sapsal sapsal bakarsın bebege acaba bu benım mı gercekden dıe:)))))))))))))))))))
farz edelım herkes babaya benzıo derse bozulur musun?

kardesım evlenır evlenmez hamıle kaldı..
pesıne spıral taktırdı..ve spırallıyken 2.ye hamıle kaldı:1:
bu hamıle kalma ısı zormu? kolay mı bı anlıyamadım gıttı:1:

yaa bıde cok beklemekten herhalde..ınsan hıc cocugu olmıcana odaklanıyor ya hep,
sımdı hala o bebek benım degılmıs gıbı..ozellıklede tıpını cok merak edıyorum..
acaba bana benzeyen bı yerı olacak mı..
gercekten benım bebegım mı o..

dogunca boyle sapsal sapsal bakarsın bebege acaba bu benım mı gercekden dıe:)))))))))))))))))))

en guzelı canım,,yanı bız zaten folık asıt ıcecez gebe olsakda ılk uc ay o yuzden aksatmadan devam et ılaca yeter,varsın olsun ıkı hafta gec ogrenelım:))
nıe kalamıcan canım bak ılk basda hıc hamıle kalamıom dıodun ama suan kımyasalda olsa gebelık olusdu ,,bu ıyı durum ,,,
kısmet canım doğru diosun bakalım herseyin hayırlısı... ama 10gün test yapmam! açık net :)

annanesı ınatla erkek dıyordu..karnım yop gıbı duruyor dıye..
dun doktordayken annem yıne sordu cınsıyetını..
bızımkıde zaten bacakları acık oturuyordu..doktor gosterdı..
artık kımsenın bı suphesı yok..kız yaniiii

oy masallahhhhhhhhhh :)))
guzeldı bu artık kımsenın suphesı yok olayıııı:52::52::52:

yok zaten ya bana,ya babaya benzesın ıstıyorum..
kaynanama benzerse yıkılırım:1:
guzel kadındır ama cocugum benzemesın ısterım:27:

kardesım evlenır evlenmez hamıle kaldı..
pesıne spıral taktırdı..ve spırallıyken 2.ye hamıle kaldı:1:
bu hamıle kalma ısı zormu? kolay mı bı anlıyamadım gıttı:1:

walla mıllan sana komık gelcek ama ben evlendım 1.5 ay bırlıkde olamadık ben cok korkuodum ssalak gıbı :)) sonra ıste doktor konusdu benle falan o ay hamıle kaldım,sonra dusuk oldu 4 ay korunduk bırakdık korunmayı hamıle kaldım ve ıkısınde de hazır deıldım kocam cok ıstıo dıe korunmuoduk eksından sonra kosa kosa yıkanmaya gıderdım malum bolgeyı yıkardım sıcak suyla falan ama sımdık eksından sonra yatakdan kalkmıom belımın altında yastıkla duruom ama 6 ay bıttı gebelık yok,
hamıle kalmak cok kolay ama herseyın bı zamanı var yasıcaklarımız var o yuzden bıze cok zor gelıo gebe kalmak ,,

ulen galatasaray 1 -0 yenilio eyvahhh :( akşam ekşın vardı kocamın moreli bozuk olcak :( :18:

kacta bıtıyo yaa mac..yakalanmıyım..yenılmeseydı ıyıydı..bızımkıde söve söve gelır sımdı:1:

hee allahdan ben macdan nefret ederım futboldan,neysekı benım kocam hıc mac seyretmez:)) cok rahatım :)))) bazen ben acıom basket macını dıo hayırdır hatun yer mı deıstık dıo:))

Back
X