Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ufff yemek etmem lazım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:56::56:
kocam kalkınca karnım accccccccc dıe baslar:52:
fıkrı olan etlı bıse etcemde ne etcem bılmıom ,,,
kavurma pılav bıde tarhana etsem cok mu savsak yemek etmız olurum:52::52::52:

beyaz leblebıde ıse yarıo haberın olsun,,,ama cok tuketme kabız eder:))) bıde muz yemek mıde bulantısını eksımesını alıomus,,
hee benım kocam da mutfakda bır hamarattır kı sormayın gecen bı kahvaltı masası kurmus masada bal tereyag bıde kasar var ,,dedım bu ne ee onemlı olanlar bunlar dıo bıde bana :)))))))))))) hıc anlamaz mutfak ısınden ama evı supurup sıler mobılyalar ıse baskasının oldugu ıcın dokunmaz :)) bızım evın esyası deıl gıbı :)))))))))))))))))))))))

zuhaha :9: :9:

Bizimkide işi olduğu için bi yemek konusunda iyidir : )

Diğer işleride yapar şimdi Allah var ama hiç içime sinmiyor tabi üstten üstten bişiler yapiyor işte..

Tedaviden beri eve doğru dürüst elimi srmedim düşünün adam eliyle ne kadar temiz olur ev artık pokemonlar mı başka şeyler mi götrüyor bilemem :1:

Benim annem de bi saatlik uzaklıkta ..bi de benimki genç..boylu poslu kuvvetli tam karadeniz kadını :1:

Aslında annem yapsa temizlikçiden daha çok güvenirim ama doğum vakti o büyük temizlikte bende yormak istemem annemi..

Ama bu aralar gelebilir..yazık kocam da nefes alır azcık :1:

Bi yandan sınava çalışıyor bi yandan benle uğraşıyor ..Bakalım Allah sonumuzu hayır etsin : )

ahh ahh adam rrahat etmek ıcın evlendı sen adamı somuruon :))))))))))))))))))))
tabı kaynanan pek haz etmes senden :)))))))))))))))))))))
sen sımdık kalkcan borekler baklavalar accan kaynanana goturcen ellerınle yedırcen:))))
sonra kaynananın evını temızlıcen mıs gıbı edecen,,dıcen annemmmmmmm canımm annemmmmm bır ıstegın bır arzun var mı ? anneemmmm soyle ayaklarında paspas olammmmmmmm dıcen :52::52::52:

zuhaha :9: :9:

Bizimkide işi olduğu için bi yemek konusunda iyidir : )

Diğer işleride yapar şimdi Allah var ama hiç içime sinmiyor tabi üstten üstten bişiler yapiyor işte..

Tedaviden beri eve doğru dürüst elimi srmedim düşünün adam eliyle ne kadar temiz olur ev artık pokemonlar mı başka şeyler mi götrüyor bilemem :1:

benım kocamın annesı kucukken oldugu ıcın tek kalıodu nısanlıyken evde ,,sonra dedım perde olcusu lazım eve gelcez annemlerle dıe neyse bu calısıodu gıttık anaktarı aldık eve gıtcez bana dıokı sessızce ya dıo etrafda esyam yokdur ,,wc mutfak falanda temızdır ama camlar kırlıdır yada tozludur mobılyalar dedı dedım olsun ,,he bıde dıo sakın halıları kaldırmayın yerden nıe dedım ee dıo evı supurunce cıkanları halının altına atıommmmmmmm:53::53::53: sok olduydum :52::52::52: dedım yuh sana:52::52:
aslında cok duzenlıdır sevmez evın dagınık kırlı olmasını ama dedıgın gıbı erkek ne kadar temızlıcek kı :52:

Buyur lilyumcum..

kafam karıştı yaa :44: çocukluğumuzdan beri bizde oluyoruz hamileykende olduk çocuğuda düzenli olarak götürürüm aşıya die düşünüodum ama kafamı karıştı yazılanlar... ama bide şöyle bişi var hadi aşıyı yaptırmadık diyelim çocuk bulaşıcı hastalıklardan birine yakalandı ağır geçirse bişi olsa insan vicdan azabı duyar ya ne biliyim bilemedim cnm ya :44:

Hava falan da bozduydu yagmur yagıodu oyle kaldı bakalım kaynanamin evini temizleyen bir kadın wardı onu cagırırım olmazsa gelir temizler.
Amannnn bir dunya dert sıkıntı walla.
Kimsenin beni alamadigini dusunuorum geliolar ara ara

Canım düşünememişlerdir ama boşver sen çağır temizlikçiyi yapsın işte.

Benim annem de bi saatlik uzaklıkta ..bi de benimki genç..boylu poslu kuvvetli tam karadeniz kadını :1:

Aslında annem yapsa temizlikçiden daha çok güvenirim ama doğum vakti o büyük temizlikte bende yormak istemem annemi..

Ama bu aralar gelebilir..yazık kocam da nefes alır azcık :1:

Bi yandan sınava çalışıyor bi yandan benle uğraşıyor ..Bakalım Allah sonumuzu hayır etsin : )

Kocana maşallah diyelim öncelikle:nazar::nazar: Benimkide temzilikten değilde dağıtmaktan anlar ama yemek konusunda en azından bişiler hazırlamak konusunda saolsun hiç yormadı beni. Hatta dün çok yoruldum eve geldiğimde saolsun yumurta etti, kahvaltı hazırladı yedimde biraz kendime geldiydim.

Ama bulantı döneminde hiçbişi istemiyordu canım, anneme çorba siparişi veriyordum onları yapıyordu, Allaha şükür annem burdaydıda kilo kayıpsız yırttım o dönemden.

Temizliği de yapma yapma diyor ama bişi ettiğide yok adamın. Hani şurayı süpürim azcık demez. Tozdan hapşururda burda bişi var der, haftasonu temizlikçi alcağımı bile bile memlekete götürür ne bilim gerçi artık 1 hafta evde 1 haftasonu orda geçiyor onu oturttum biraz. Çocuk olunca daha rahatlarım diye umuyorum.
Temizlikçi almama karışmaz bişi demez. Kimininki hem yaptırmıyor hem yapmıyor hemde temzilikçi almaya sıcak bakmıyor. Cins adamlar mevcut yine benimki kötünün iyisi:9::9:
Cins deyince canım yine cips istedi yaw :27::27:

ahh ahh adam rrahat etmek ıcın evlendı sen adamı somuruon :))))))))))))))))))))
tabı kaynanan pek haz etmes senden :)))))))))))))))))))))
sen sımdık kalkcan borekler baklavalar accan kaynanana goturcen ellerınle yedırcen:))))
sonra kaynananın evını temızlıcen mıs gıbı edecen,,dıcen annemmmmmmm canımm annemmmmm bır ıstegın bır arzun var mı ? anneemmmm soyle ayaklarında paspas olammmmmmmm dıcen :52::52::52:

Anam kocam iş görüyoda sor ki bunları biliyomuydu ?

Daha yeni evlendiğimizde çorabını top yapıp atan bi adamdı ! Namaz kılardık seccadeyi olduğu gibi yerde bırakan adamdı ! Sabah üstünü çıkarıp pijamaları olduğu gibi oraya buraya fırlatan adamdı ! vs..

Ama ben naptım azmettim uğraştım ! anasında görmediği şeyleri benim ona öğretmemle kıymete bindiyse ben napimm ..

Şimdi çok şükür o aileden ayrı bi birey oldu tam benim kocam oldu..düzenli tertipli : )

Ana olaymışta baştan öğreteymiş :1:

Eşyaları katlayıp yerine koyarkende bak hayatım diyo hepsi aynı hizada olmuş dimi :27:

eee napak yumurta kapıya dayandı :52::52:
hapsursanız doguruyonus sanıos:52::52::52:

bı bız ınanmıyoz yanı dogurcamıza..
oyle kolay olsa habure bıber koklar hapsururdum kız..
bak cocuk olsun dıye paso eksın edıyoduk..
sımdı cocuk dogsun dıye edıyoz:1:
herseyın caresı ekşinlarda:1:

etlı yemek ben hıc yapamıyorum yaa..kocamda genelde benım yaptıgım tavugu daha cok sever,etı dukkanda yada dısardan yer:1:
oyuzden benden tavsıye alma hıc:1:

Canım düşünememişlerdir ama boşver sen çağır temizlikçiyi yapsın işte.

Kocana maşallah diyelim öncelikle:nazar::nazar: Benimkide temzilikten değilde dağıtmaktan anlar ama yemek konusunda en azından bişiler hazırlamak konusunda saolsun hiç yormadı beni. Hatta dün çok yoruldum eve geldiğimde saolsun yumurta etti, kahvaltı hazırladı yedimde biraz kendime geldiydim.

Ama bulantı döneminde hiçbişi istemiyordu canım, anneme çorba siparişi veriyordum onları yapıyordu, Allaha şükür annem burdaydıda kilo kayıpsız yırttım o dönemden.

Temizliği de yapma yapma diyor ama bişi ettiğide yok adamın. Hani şurayı süpürim azcık demez. Tozdan hapşururda burda bişi var der, haftasonu temizlikçi alcağımı bile bile memlekete götürür ne bilim gerçi artık 1 hafta evde 1 haftasonu orda geçiyor onu oturttum biraz. Çocuk olunca daha rahatlarım diye umuyorum.
Temizlikçi almama karışmaz bişi demez. Kimininki hem yaptırmıyor hem yapmıyor hemde temzilikçi almaya sıcak bakmıyor. Cins adamlar mevcut yine benimki kötünün iyisi:9::9:
Cins deyince canım yine cips istedi yaw :27::27:

Bak ilk başlarda her hafta gidiyonuz diye nasıl uyuz oluyodun..Ne güzel artık en azından 15 günde bire çıkarmışsın..

Demekki bazı şeyler için gerçekten zaman gerekliymiş..

Bi de bebişin olsun dediğin gibi daha çok rahatlarsın artık..

Bu arada benim kocamda temizlikçiye sıcak bakmayan cinslerden çünkü kendi bişiler yapıyo ya güya..

Ama doğum zamanı dinlemem tabi onu ..anasından bi hayır görmedik görmicez zaten..niye hep yorulan benim annem olsun..:ssz:

Anam kocam iş görüyoda sor ki bunları biliyomuydu ?

Daha yeni evlendiğimizde çorabını top yapıp atan bi adamdı ! Namaz kılardık seccadeyi olduğu gibi yerde bırakan adamdı ! Sabah üstünü çıkarıp pijamaları olduğu gibi oraya buraya fırlatan adamdı ! vs..

Ama ben naptım azmettim uğraştım ! anasında görmediği şeyleri benim ona öğretmemle kıymete bindiyse ben napimm ..

Şimdi çok şükür o aileden ayrı bi birey oldu tam benim kocam oldu..düzenli tertipli : )

Ana olaymışta baştan öğreteymiş :1:

Eşyaları katlayıp yerine koyarkende bak hayatım diyo hepsi aynı hizada olmuş dimi :27:

benımkıde tam tersı yaaaw..anasının evınde yatagını toplar hıcbıseyını ortalıkta bırakmazdı..
odası hep duzenlıydı..annesı vaktı zamanında beyın kanaması gecırdıgı ıcın,ıyılesmıs olsa dahı ona kendı ısını gördurtmek ıstemezdı..
evlendık heryer heryerde..hiiiç umursamaz fırlatır atar:1:
ben nasılsa pesınden topluyorum dıye:1:
ama bıseyıde yapcaksa cok tıtızlenır..mısal mısafır gelcek ben panıkle evı duzenlıyosam,o benden daha ınce detayları duzenler..
yemek yapma durumu ona kalmıssa,cok özenır..kendını aşcı sanar..bıde o ısle ugrasıyolar ya..
bende gıcık olurum onun yemek yapan halıne..herseyle cok ozenıyor..herseyı esıt parcalara ayırıryor,tuzu yemege esıt dagııyor falan..
bense tak tak,pat kut dograyıp,tuzuda cork dıye bı noktaya atıp karıstırıyorum:1:
oyuzden o yemek yapıyosa mumkun oldugunca yanında olmamaya calısıyorum..yoksa sınırlerım tepeme cıkıyor..mıy mıy yapmasına:27:

kafam karıştı yaa :44: çocukluğumuzdan beri bizde oluyoruz hamileykende olduk çocuğuda düzenli olarak götürürüm aşıya die düşünüodum ama kafamı karıştı yazılanlar... ama bide şöyle bişi var hadi aşıyı yaptırmadık diyelim çocuk bulaşıcı hastalıklardan birine yakalandı ağır geçirse bişi olsa insan vicdan azabı duyar ya ne biliyim bilemedim cnm ya :44:

Kafamızın karışması lazım ..Çünkü azımsanmicak iddialar var..

Canım aşının faydası kanıtlanmamış..Dolayısıyla aşı olunca o hastalığa yakalanmicak diye bişey yok : )

Karar sizin tabi kıslar..ama yani okadar iddia var bi acaba demek lazım bence..

Kendinizde araştırın isterseniz ..Sonra neye inanmak istiyosanız ona inanın..

Leyn okadar yemekten bahsettiniz midem kazındı resmen :56:

Aşkitocum sabahtan biber kızartmıştı bana gidim onları ekmek içi yapim :56:

Kafamızın karışması lazım ..Çünkü azımsanmicak iddialar var..

Canım aşının faydası kanıtlanmamış..Dolayısıyla aşı olunca o hastalığa yakalanmicak diye bişey yok : )

Karar sizin tabi kıslar..ama yani okadar iddia var bi acaba demek lazım bence..

Kendinizde araştırın isterseniz ..Sonra neye inanmak istiyosanız ona inanın..

ewt bi araştırmak lazım iyice...cnm peki sen kendi aşını yaptırcakmısın tetenoz yaptırman gerekio yaa..

kocama sabah dıyorum bugun ayın 13ü oldu bızım bebek hala gelmeye nıyetlı degıl dıye..
oda dıyoo anaaaaaaa yarın 14 subat mı yaniii..karııı benden bişe beklemıyon dımı..bılıyon cok sıkısıgız bu ara..
bende dedım ne alaka,bıze ne 14 subattan falan..

az oncede kuzenım aradı..yarın aksam benım anneme sacını boyatcakmıs,kızlar orda toplanalım dedı..
bende tmm dedım..yanı yarın aksam annemde olcaz kuzenlerle..
neyse kocama soyledım bunu..
sımdıde dıyo ee ama yarın 14 subat,benı yalnız mı bırakcan:1: te allahıııııım yaaaaa:27:

benımkıde tam tersı yaaaw..anasının evınde yatagını toplar hıcbıseyını ortalıkta bırakmazdı..
odası hep duzenlıydı..annesı vaktı zamanında beyın kanaması gecırdıgı ıcın,ıyılesmıs olsa dahı ona kendı ısını gördurtmek ıstemezdı..
evlendık heryer heryerde..hiiiç umursamaz fırlatır atar:1:
ben nasılsa pesınden topluyorum dıye:1:
ama bıseyıde yapcaksa cok tıtızlenır..mısal mısafır gelcek ben panıkle evı duzenlıyosam,o benden daha ınce detayları duzenler..
yemek yapma durumu ona kalmıssa,cok özenır..kendını aşcı sanar..bıde o ısle ugrasıyolar ya..
bende gıcık olurum onun yemek yapan halıne..herseyle cok ozenıyor..herseyı esıt parcalara ayırıryor,tuzu yemege esıt dagııyor falan..
bense tak tak,pat kut dograyıp,tuzuda cork dıye bı noktaya atıp karıstırıyorum:1:
oyuzden o yemek yapıyosa mumkun oldugunca yanında olmamaya calısıyorum..yoksa sınırlerım tepeme cıkıyor..mıy mıy yapmasına:27:

Sende evlendikten sonra adamı bozmuşsun ozman :1:

Kadın sana ne güzel hamarat oğlan vermiş gevşetmişsin sen onu :1:

Yemek konusunda katılıyorum aynı bizimkide öyle ..tamam çok gzel yapar ama hem adamın canını çıkartır hemde mutfağın :27:

muzmut uyuyon mu pc basında ne edıon :)))))))))))))))
nerdeyse uyuyordum direniyom ikindiyi kilip yrmrk yapcam daha:1:

benım kocamın annesı kucukken oldugu ıcın tek kalıodu nısanlıyken evde ,,sonra dedım perde olcusu lazım eve gelcez annemlerle dıe neyse bu calısıodu gıttık anaktarı aldık eve gıtcez bana dıokı sessızce ya dıo etrafda esyam yokdur ,,wc mutfak falanda temızdır ama camlar kırlıdır yada tozludur mobılyalar dedı dedım olsun ,,he bıde dıo sakın halıları kaldırmayın yerden nıe dedım ee dıo evı supurunce cıkanları halının altına atıommmmmmmm:53::53::53: sok olduydum :52::52::52: dedım yuh sana:52::52:
aslında cok duzenlıdır sevmez evın dagınık kırlı olmasını ama dedıgın gıbı erkek ne kadar temızlıcek kı :52:
ayyyy koptum adam tvden ogrendigi gibi yapiyo desene:1:1:

kızlar ben kacar yemek yapmam lazım yemek yok dersem adam bı anda antıpatıklesıo :52::52::52:
haydın optum hepınızı :52::52::52:

Bak ilk başlarda her hafta gidiyonuz diye nasıl uyuz oluyodun..Ne güzel artık en azından 15 günde bire çıkarmışsın..

Demekki bazı şeyler için gerçekten zaman gerekliymiş..

Bi de bebişin olsun dediğin gibi daha çok rahatlarsın artık..

Bu arada benim kocamda temizlikçiye sıcak bakmayan cinslerden çünkü kendi bişiler yapıyo ya güya..

Ama doğum zamanı dinlemem tabi onu ..anasından bi hayır görmedik görmicez zaten..niye hep yorulan benim annem olsun..:ssz:
benimkide temzilikci istemez uzun yillar bekar calistigi ve temizligi ve duzeni sevdigi icin istemez dukkanda bile su ictigi bardak ayridir elemanlar yikasada o sonra bi kac kere daha yikar arkasini dagitmaz yada aceleden ole biraksada hakkini helal et der:1:ama bolesiylede ugrasmak zor oluyo adam o kadar iste calismis ki begenmesi cok zor oluyo:1:son utuculuk yapmis marketcilik yapmis tavuk pilav satmis simdide kebabci sen bu adama ne yemek ne utu ne temzilik begendiremezsin neyseki aramiz limoni degilse yaw ben yapiyom ama seninki gibi guzel olmuo gibisinden gaza getirip yemekde utude temizlikde yaptiriyom arada :1:benimkinin kan grubu a
AB RH + ya avrupa standartlarinda millan anladin sen onu:52::52:

al işte canım çekti :56:
biri de bana biber kızartsın lütfen :1:

Anaa yazdıktan sonra aklıma geldi bu karıların canı çekmesin şimdi diye : ))

Ama sen evde diilmisin kızım en kolay şey biber kızartmak ..at yağın içine kızarsın şöyle tuzla mayonezlee ooh mis : ))

Dünde miyopi cnm dolma çekti yazmıştı onun yüzünden dünden beri cnm dolma çekiyor : ) hemde yapımı uğraştırıcı..

Benimki en azından basit : )

al işte canım çekti :56:
biri de bana biber kızartsın lütfen :1:

su kızartmalarında en sevdıgım halı odur zaten..
soğuyunca ekmegın ıcıne koyup yemek..
bı bıber bıde patlıcana yakısıyor..

bıde kızartmayı yogurtlu yemeyı ozledım yaaaa..
benım kocam anca ılk kızarmıs halıyle sıcak sıcak yemeyı sevıyor..
oyuzden hıc bu sekıl yıyemedım evlendıgımden beriiiiiiiiii:47:

bıde sogumus kızartmanın ustunde sarmısaklı domates sos olcaakk oooohhh..
:56::56::56::56::56:

Back
X