- 14 Ekim 2010
- 3.545
- 3.064
- 333
Bi kaç gün önce erkek arkadaşım instagramda bi kızı takip etti.. kim bu kız dedim, işle ilgili bi tanıdığının kızıymış.. ne alaka neden takip ediyorsun dedim, saçma sapan cevaplar verdi, kızı tanıyormuş konuşmuşlar filan.. zaten çok yeniyiz ve şu an ciddi bi ilişkiye başladık denilemez.. o yüzden çok sorgulamadım, kendini de bi şey sanmasın diye.. ama kafama taktım tabii.. bugün baktığımda o kızı takipten çıktığını gördüm, kız da onu takipten çıkmış.. sorsam sorgulayan karıştıran olurum, sormasam içim içimi yer.. ne yapacağım şimdi.. neydi bu, niye takip ettiler birbirlerini ve niye takipten çıktılar.. arkamdan neler çeviriliyor
( bi de geceleri hep online whatsappta, "napıyorsun sürekli online" dedim arkadaşlarıyla whatsappta grupları varmış onlarla konuşuyormuş.. o kızla ya da başka bi kızla bi durum varsa benden ne istiyor ki.. sevgili olmak için niye yırttı kendini.. ve alıştım da ona, sevmeye başlamıştım.. ama çözemiyorum, yan yana başka bi adam, telefonda mesajlaşmalarda başka.. ve neredeyse 10 gündür yan yana da gelemiyoruz, başta benim iftar programlarım oldu, misafir geldi misafirliğe gittik filan.. bu hafta da onun işleri vardı, bugün görüşebilirdik arabasını tamire vermiş pazar alacakmış.. pazar görüşürüz dedi.. ben de o gün açık açık güvenmiyorum diyeceğim sanırım yüzüne, ya güvenmem için bi şeyler yapsın ya da defolsun.. sürekli kurup duran, sorgulayan, boğan biri de olmak istemiyorum güvensiz bi ilişkinin içinde..
Başlığı da yanlış yazmışım:/

Başlığı da yanlış yazmışım:/