Kıskanc anne???

melodikal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2025
26
15
1
Kızlar annemin beni kıskandığını düsünüyorum. Yani gercekten cok düsündüm bunu ama bu sonuca vardım ve nasıl basedeceğimi bilmiyorum.
Benim elimden her iş geliyor gercekten tatlı pasta hamur isi vs cok iyi yaparım yiyen herkes elin ne kadar lezzetli gibi gibi övgülere tutar beni. Ve güzel bi kızım gören herkes güzelliğimi ve becerikli olusumu konusur. Gittiği düğünlerde vs sürekli görücüler gelir, beni cok beğenirler. Bilmeniz açısından anlatıyorum kusura bakmayın. Ben gelen herkesi reddediyorum ama anneme bana sunu sunu yakıstırmıs dediğimde asırı sinirleniyor???? Benim haberim olmadan anneme melisayı suna yakıstırık dediklerinde annem direkt red ediyor bana sormuyor bile. Teyzemde kıza söyle nasibini kapatma diyince ben bir sey yapmıyorum evleniyorsa evlensin diyor.
Ben 23 annem 44 yasında normal zamanda cok zıtlassakta iyi anlaşıyoruz ama ağzından hic hayırlı bir söz çıkmıyor, en ufak tartışmada bela okuyor beddua ediyor. Yok evlenince kocan seni dövsün de onlara ses cıkarama, benim evimde gördüğün günün olsun, kocandan dayak ye bilmem ne. Affedersiniz ama ne orospuluğumu bırakıyor ne kaşarlığımı. Sürekli beni yer ediyor. Sürekli ağıza alınmayacak kelimeler söylüyor. En normal tartışmamızda bile alakasız sekilde yüzünde meymenet yok, yüzünde seytan si*işmiş????, kendi beğenmiş, yüzüne bak iğrenc, güzel değilsin falan gibi beni aşağalıyor. Kendiyle beni kıyaslıyor benim cildim seninkinden güzel gibi gibi. Yani gercekten benim ilgi odağı olmamı kıskanıyor bilmiyorum. İşsizim 3 aydır evden sadece annemle cıkıp annemle giriyorum arkadaslarım calısıyor bulusamıyoruz her saatim annemle geciyor. Dısarı cıksam o gün illaki bir kavga cıkarıp beni pişman ediyor. Yemin ederim evden kurtulmak istiyorum artık.

Babanız nerede?

Birkaç yıla beyin gelişiminiz tamamlanmış olacak.
Yani bilimsel olarak her yönden yetişkin olma süreciniz bitmek üzere.
Sonuç olarak ortada iki yetişkin var.
Yetişkin gibi davranın, mağduru oynamayın.
Annem bana bunu yapıyor diye ağlama yaşınız geçti.
Sorumluluk alın bireysel sınırlarınızla ilgili, yapamasın.

Üniversite okudunuz mu? Belki bir iş bulabilirsiniz mental olarak biraz rahatlamak yasarsiniz. Anneniz kıskanç değil annelik yapmayı bilmiyor. Eskiler kendi travmalarini çocuklarına aktarmayı huy edinmiş bundan kaynaklı kavgalariniz

Aklıma direkt netflix belgeseli geldi. Sonradan anam anam canım anam triplerine girmeyeceksen eğer haddini bildirme vakti gelmiş. Kimseye kendimi böyle konuşturtmam. Annem babam kocam çocuklarım arkadaşlarım ne saygı görüyolarsa benden aynısını beklerim. Göstermeyene de kapı orda buyursun hayatımdan çıkar. Ne mağduru oyna ne köprüleri yak. Sınırını çiz. Annen bile olsa.

Bu nasıl soru??
babam sabah gidiyor aksam geliyor İşten annemle tüm bunları gündüz yaşıyoruz babamın yanında olan bir sey değil...
Ablacım sen iyi misin bu nasıl soru ne demek? Bir sorununu paylaşmışsın tüm bunlar olurken baban nerede, ayrılar diye düşündüm bunu sordum. Annen kadar sende iyi değilsin net. Birbirini kıskanan anne evlat saçma sapan tipler. hem konu açıyor insan gibi sorulan soruya da yükseliyor tövbe estağfurullah

Bu arada bana da kaç kere görücü gelmek istemis annem kabul etmemiş benim haberim bile olmadı akıllı kadın tabi annem koca meraklısı hele de görücüyle o yaşta evlenmiyeceğimi bilir

Yaşınız küçük, gelen görücüleri reddetmesi çok normal bu niye kıskanma sebebi olsun ki ? Diğerlerini bilemiyorum artık tavrınız ve üslubunuz sebebiyle al birini vur ötekine durumu olabilir emin olamadım.

Artık sınır çizin, küçük değilsiniz.Anneniz babanızın yanında size minnoş minnoş davranmıyordur, babanız az da olsa fark etmiyorsa çok saçma. Okuyun ,çalışın toksit olan anne de olsa aynı ortamda yaşamayı bırakın.....

Kıskançlık değil de seni sevmiyor olabilir bazı anneler anne olmak için anne oluyor ya da eş baskısı ile. Yani bu kadın sana hep mi böyleydi? Başka kardeşinle nasıl ? Tek çocuk musun? Tamamlanmamış bir konu.
Sen zaten red ediyorsun kadın sana danışmadan red ediyor işte sanki kabul mü edeceksin? Ondan red ediyor olabilir. Sözleri sağlıklı değil bence ruhsal psikolojik problemleri var kadının. Gören yok.

Ben sizden iyi bir enerji almadım
Kendini beğendirme meraklısı güzelliğe takık bunu annesi ile bile ego savaşına dönüştürmüş bir tip kafamda canlandı
Annenin yerinde kim olsa evlensinde görsün derdi de işte anne yüreği

Bence sıkıntı işsiz olman bu yüzden istemiyor her anne evladıyla sorun yaşıyor açık açık söyle sen kendinle beni kıyaslıyorsun düşman mıyım diye

akıl ve mantık çerçevesinde yaşınız küçük olduğu için o çok muhterem görücülerinizi tabikide geri çevirecek ayrıca üslup denen bişey yok böyle giderse daha çok zıtlaşırsınız

Annede bir sıkıntı var sanki ama siz de normal değilsiniz kusura bakmayın.
Kek, pasta, börek ne alaka?

23 yasında işsiz okumayan biri olarak bu dediğiniz pek mümkün değil maalesef evde yük gibi hissedersiniz. Ki anneme tabii ki de karsılığını veriyorum söylediklerine vu yüzden evde sevilmeyen evladım

Evet uzgunum ama bencede kiskaniyor .
Bu basit bir kıskançlık değil. Hepmi böyleydi? yani altında yatan başka bir şey kesinlikle var ama hep boyleyse narsizim kokan hareketlerden yaptıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…