KISKANC ARKADAS BOZUNTUSU

sarisinprenses

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
700
369
23
Merhaba kısceler:21:

Bebeklik arkadasimdi bu kisi benim.Annesi calistigi icin benim annem yedirirdi oglenleri hatirliyorum kucukken maddi manevi hakkimiz gecmistir

Ama son yillarda sevgilimle iliskimi, beni herseyimi kiskaniyodu.Koydugum fotografin aynisini sosyal medyaya koymalar, sac rengime, kaş seklime kadar taklit etmeler...Ben sevgilimle barisinca bi triplere girmeler, küsünce canim cigerimsin demeler

Sizce yüzüne söyleyip rahatlamak mi yoksa bosvermek mi?

Son düzenleme:
Beğeni geri çekme olayı saçma olmuş. Ama bu tarz duygular içinde olduğunuz biriyle zaten artık dost değilsiniz bence, o yüzden takmayın. Benim yakın arkadasım benim beğendiğim, yaptığım bir şeyi yapınca ben Mutlu oluyorum şahsen.

Ne kadar çok önemsiyorsunuz bu sosyal medyada beğeni alma /geri çekme durumlarını. :işsiz:

Hiçbir şey yazmayın, gitmiş bitmiş işte. Siz dediniz diye sizi taklit ettiği fotoğrafları kaldıracak mı sanıyorsunuz?
Konu sadece begeni cekmek degil.O tuzu biberi .cok daha onemli sebepleri var okuduysaniz

Konu sadece begeni cekmek degil.O tuzu biberi .cok daha onemli sebepleri var okuduysaniz
Okudum gülüm :KK14:

Ben bu spesifik ifadelere uyuz oluyorum. Kız beni kıskanıyor. Eee, kanıt? İşte sevgilimle küsünce mutlu oluyor, yok benim kaşım gibi kaş şekillendiriyor da bilmemne.

Sevgilinle küsünce mutlu olduğu ne malum? Belki sana öyle geliyor? Kaşını belki o da o şekil yapmak istiyor?

Somut bir şey koymamışsın ortaya ve kıza gülüp geçtiğin de yok, deli gibi takıyorsun kızı.

Okudum gülüm :KK14:

Ben bu spesifik ifadelere uyuz oluyorum. Kız beni kıskanıyor. Eee, kanıt? İşte sevgilimle küsünce mutlu oluyor, yok benim kaşım gibi kaş şekillendiriyor da bilmemne.

Sevgilinle küsünce mutlu olduğu ne malum? Belki sana öyle geliyor? Kaşını belki o da o şekil yapmak istiyor?

Somut bir şey koymamışsın ortaya ve kıza gülüp geçtiğin de yok, deli gibi takıyorsun kızı.
Yazdığım şeyler üst üste gelince en büyük kanıtı oluyor zaten.
Burda adam öldürmekten bahsetmiyoruz tabiki bu tur örnekleri olacak
Ki buraya kanıt sunmaya değil fikir sormaya geldim .inanmıyorsanız cevap yazmassiniz daha kolay olur ikimiz icinde

Merhaba kısceler:21:

Bebeklik arkadasimdi bu kisi benim.Annesi calistigi icin benim annem yedirirdi oglenleri hatirliyorum kucukken maddi manevi hakkimiz gecmistir

Ama son yillarda sevgilimle iliskimi, beni herseyimi kiskaniyodu.Koydugum fotografin aynisini sosyal medyaya koymalar, sac rengime, kaş seklime kadar taklit etmeler...Ben sevgilimle barisinca bi triplere girmeler, küsünce canim cigerimsin demeler

Bende bagimi kopardim ama sirf nispet icin sozlendim nisanlandim diye anlatmak icin 3ayda bir kendi yaziyodu.Ve son radde 2ay once evlendi.Nikah sekerinj bile brnim sevgilimle begendigim seyi yaptirmis.Ki ona atmistim evlenirsek bu olcak diyr ama ayrildik.

Simdi ben biz birbirimizi silmeden once de butun resimlerimddki begenilerini flanda geri cektigini ama o siralar yuzume guldugunu farkettim ve yine sinirlendim.Geri cektigin gibi birebir brni taklit ettigin resimleride sil diyesim var ve daha bicok sey

Cok zavalli ve ezik evet haline guluyorum.Ama bi yandanda sinir oluyorum
Siz olsanız ne yapardınız?
amannnnn sallaaaa.... degmez sikinti yaptigina

Olmaz zaten görüşmuyorum ama icimdekileri soylesemiydim diye dusunuyorum

Size sunu diyebilir. Yok alakasi yok, o kasin patenti sende mi? Sadece sende gorup mu yaptirdim? Sen iyice sasirtmissin. Ben sevdigimle evlendim sen ayrildin diye ne yapacagini sasirttin herhalde.
Hah iste o zaman sinir oldugunuzla kalir. Bir de ustune siz kotu olursunuz. Sagda solda da boyle derse tamam. Siz de ama ams begenisini de geri almisti diye aciklamaya cabalar durursunuz. Kimseye de tatmin edici gelmez. Bence vakur bir durusunuz olsun. Yuzgoz olmayin.

Hanımefendi hiçbir şey yapmayın.söyleseniz de kabul etmez.kendine bile itiraf etmez ki kıskanç olduğunu.böyle insanlar asla da değişmez.hastalık gibi bir şey bu.iletişim kurmayın bir daha olur biter.neden kaynaklanıyor inanın bilmiyorum.böyle insanlar kendi hayatlarının öznesi değil.sürekli başkalarını didikler.önemli olan kendilerince o insandan ileri durumda olmak.gidebilecekleri noktayı diğer insanlara göre belirler.bir adım öndeyse mutlu olurlar amaçsızlar yani.kemdilerine dair önemli amaçları yok

Back
X