kıskanç arkadaş

feracelife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
352
69
38
37
herkese merhabalar benim bir arkadaşım var ama arkadaşım olduğunu ispatlamaya bin şahit lazım . o derece bana karşı düşmanlık ve kin besliyor içinde bunu anlayabiliyorum.
her şeyimi kıskanır
süzer,inceler
laf sokmaya çalışır, küçük görür beni . Çok burnu havada bir insan . bıktım artık .
sanki dünya onun etrafında dönüyor.
ırklarımız farklı. ben ona saygı duyarken o bana bir gram bile saygı duymuyor ya
ırkımdan dolayı beni çok hafife alıyor laf sokup rencide ediyor
kendini bir halt sanıyor o konuşurken ben onu dinlerim ama beni hiç dinlemez konuşmamı beğenmez ya da anlattıklarımı umursamaz
ben hiçbir şeyi başaramam ama o her şeyi başarabilir çok zeki çok akıllı havalarında
daha bir sürü şey var da yazmadım ablalarım lütfen bana bir akıl verin ben ne yapayım bu kızla

selam canım.
yaşlar kaç acaba ergenlik döneminde bunlar olabilir.
bir de ırklarınız ne ki böyle oluyor

İletisimi kesmelisiniz.

Bu kadar seyi bunca zaman neden cektiginizi de anlamadim.

Kocasi olsa bosanir insan...

bende bilmiyorum neden çektiğimi
belki de başka arkadaşım olmadığı için

Baska arkadasiniz yok diye neden bu muameleye maruz kalasiniz?

Bu bekarliktan korkup en olmayacak adamla evlenmeye benziyor...

Her iki durumda da yalnizlik sizi asagilayan birinden daha keyiflidir.

Ustelik bu devirde yalnizlik korkulacak bir sey degil.

Sahte insanlarla sanal birliktelikler yasayacaginiza sahici bir yalnizliginiz olsun.

evet haklısınız söyledikleriniz aklıma yattı
ama bu kızla arkadaşlığımı nasıl bitirebilirim ki ? açık açık söyleyeyim mi yoksa soğuk mu davranayım bilemedim ki

Güzelim tek yapman gereken arana mesafe koyman. Senin yaşların da böyle şeyler normal geliyor bana
Gençliğe adım atıyorsunuz ve herkes kendini ispatlamaya çalışıyor.
O öyle davranıyor diye sen sakın öyle olma.
Kendine kötü tavır ve davranışları örnek alma bu ileride senin karakterini belirleyecek

17 yaşta bunlar normal, doğal değil ama yaşanıyor demek ki sen ondan çok daha iyisin ondan çekemiyor.

Sen buna halen arkadasim mi dyosun?

evet arkadaşım diyorum çünkü ben ona hep o gözle bakmıştım
derdi olduğu zaman bildiğim ve yapabileceğim ne varsa yapıyordum sırf o üzülmesin diye
ama o beni kale bile almamış
yazık
ve artık arkadaşım olarak görmüyorum kuzu gözünü açtı

17 yaşta bunlar normal, doğal değil ama yaşanıyor demek ki sen ondan çok daha iyisin ondan çekemiyor.

biz ergenlik dönemindeyiz belki hormonların etkisi belki başka bir şey bilemeyeceğim ama en kötüsüde başkalarını ergen diye yargılayıp küçümseyip ki banada öyle davranır ve yapar. Ama bilmiyor ki kendisi bana karşı bunları yapıyor
belkide biliyor ama zevk alıyor bundan
öyle bir insanki anlatmak için kelimelerim tükeniyor o derece

çok iyi bir tespit :)
onu çok iyi tarif ettiniz. Her zaman kendini ispatlamak derdinde. farklı tarzlar yaratmak gayretinde. zaten bu durumdan çok rahatsızım yaptıklarından etkilenmemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…