Kıskanç Arkadaşım ve annesi

Alonedark0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
582
501
53
Nolur bi yol gösterin sürekli bize gelen bir arkadaşım var daha doğrusu üst komşum kız ben ne yapsam aynısını yapıyor annesi de aynı kendisi gibi mesela bu çok oldu kıyafetimi gördüğünde beğenmemiş gibi yapıyor morelimi bozuyor sonra gidip aynısını alıyor az önce yine geldi ve daha 2 gün önce aldığı ve giydiğim kıyafetin(beğenmemişti güya)aynısını almış bide hiç yakışmamış zaten :KK12::lülülü: annesi de anneme yapıyor aynı şeyi bazen beniimle de uğraşıyor salak karı ne benimle uğraşıyosun :kızgın: aslında sadece ben görsem yeter ama bu kız benim diğer arkadaş çevreme de bulaşıyor onlarla aramı bozuyor ama gelip msırıtarak ben seni çok seviyoruuuöm diyo he seviyosun tabi tabi yapmadığı şey kalmadı :KK11: ya sizce ne yapmalıyım bi akıl verin yaşım daha küçük(liseliyim) bilemiyorum işte tecrübe yok:KK1:

Valla benim boyle 10 senelik arkadasim vardi can ciger dosttuk guya. Aynilarini yapmaya devam edince kestim muhabbeti gorusmuyorum

Aaaa sen bu elbiseyi beğenmemiştin hani ?

Desene .

Ayrıca annende sende sürekli görüşmek zorunda değilsiniz .

Valla benim boyle 10 senelik arkadasim vardi can ciger dosttuk guya. Aynilarini yapmaya devam edince kestim muhabbeti gorusmuyorum
Aynen 9 yıllık arkadaşım kesemiyorum da muhabbeti komşuyuz işte şimdi yine burda yan odada 2 GÜN ÖNCE BEĞENMEDİĞİ şeyi almak için gidecek annesini bekliyormuş:kızgın::kızgın::kızgın:

Yaşlar kaç ?
Ergenlikte falan normal de annesinin yaptığı anormal :/

Yaşlar kaç ?
Ben 15 onunkini tam bilmiyorum hep değiştiriyor gerizekalı:-) okula geç mi başlamış ne ama o da 14 14 falandır ama annesi 40 yaşında ve kadın benimle uğraşıyor gerçekten tuhaf duruyor artık onları gördüğümde direk sinirlenmeye başlıyorum gençliğimi yakacaklaaaaarr

Yaşlar kaç ?

Evet zaten asıl rahatsız olduğum annesi yani kırkına merdiven dayanmış ama kadın kalkıp benimle uğraşıyor ben evden çıktığımda gözetliyor ve kızını peşime takıyor ben fark etmemiştim bir kere bir baktım kız arkamda beni takip ediyor yanıma oturdu işte annesi görmüş söylemiş o da gelmiş ama anlamıyorum kadın 7/24 bizi gözetliyor dinliyor annem dışarı çıkınca hemen yine kızını gönderiyor annen nereye gitti diye souyor o da kapısında bizi dinliyor kadın çok anormal

Evet zaten asıl rahatsız olduğum annesi yani kırkına merdiven dayanmış ama kadın kalkıp benimle uğraşıyor ben evden çıktığımda gözetliyor ve kızını peşime takıyor ben fark etmemiştim bir kere bir baktım kız arkamda beni takip ediyor yanıma oturdu işte annesi görmüş söylemiş o da gelmiş ama anlamıyorum kadın 7/24 bizi gözetliyor dinliyor annem dışarı çıkınca hemen yine kızını gönderiyor annen nereye gitti diye souyor o da kapısında bizi dinliyor kadın çok anormal

ıyy çok tekinsiz tipler. ben olsam eve sokmazdım. müsait değiliz temizlik yapıyoruz, birazdan çıkıcaz falan deseniz. eve gelince yalnız bırakmayın. kafayı size taktılarsa evinizde bi haltlar karıştırabilirler diye korktum ben açıkçası.

ıyy çok tekinsiz tipler. ben olsam eve sokmazdım. müsait değiliz temizlik yapıyoruz, birazdan çıkıcaz falan deseniz. eve gelince yalnız bırakmayın. kafayı size taktılarsa evinizde bi haltlar karıştırabilirler diye korktum ben açıkçası.

Dediğiniz oldu inanamıyorum:KK57: Kız yine bizdeydi su içeceğim ded ama aradan bir kaç dakika geçtikten sonra gelmedi kalktım bir baktım odama girmiş kapıyı kapatmış çekmecemi araştırıyor. Ve aradan birkaç gün geçti yine onu odamı karıştırırken buldum. Ne yaptıklarını çözemiyorum. Aynı şekilde annesi de yapıyor ki beni korkutan annesi. Korkmaya başladım

Dediğiniz oldu inanamıyorum:KK57: Kız yine bizdeydi su içeceğim ded ama aradan bir kaç dakika geçtikten sonra gelmedi kalktım bir baktım odama girmiş kapıyı kapatmış çekmecemi araştırıyor. Ve aradan birkaç gün geçti yine onu odamı karıştırırken buldum. Ne yaptıklarını çözemiyorum. Aynı şekilde annesi de yapıyor ki beni korkutan annesi. Korkmaya başladım

Çekmeceyi karıştırırken gördüğünüzde niye kovmadınız. aklınız varsa eve sokmayın bunları. Niyetleri kötü.

Çekmeceyi karıştırırken gördüğünüzde niye kovmadınız. aklınız varsa eve sokmayın bunları. Niyetleri kötü.

Kovduk zaten ama örneğin bize biri geliyor hemen bir yerden fırlayıp giriyor içeri geçen gün kapıyı bir açtık karanlıkta kapımızın önünde oturuyor kız kadın ise bana kardeşlerime tuhaf sorular soruyor yani alakasız sorular böyle bana çok tuhaf bakıyor kadının oğlu var 18 yaşında o da bir tuhaf babaları hariç anormaller hatta bir keresinde evden çıktık gidiyoruz pencereden bakarken bize sinekliği düşürdü az kalsın kafamıza geliyordu o_OZaten annemin psikolojisi bozuk biraz bunlardan dolayı daha bir paronayaklaşıyor

Back
X